![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Quake II pe 'net
Daca v-ar interesa sa ma balaciti prin baile acide sau sa va mai delectati cu grafica q2-ului si daca v-ati plictisit jucandu-va de unul singur, cateva servere de Quake II se gasesc la departare de un click ! Happy Fraggin' ! ( va mai trebuie cateva chesti anti-cheat de aci
__________________ It's good to be bad. Simplicity comes easy.Complexity comes easier. Thou shall not be missed, but forever thy soul be living in mine's! | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Pai mai bine folosesc GameSpy ca pot sa vad la mai multe jocuri.
__________________ "Augh! You are even uglier than I had thought possible! Can't you see you are making me sick? Please, foul creature, turn your head, or better yet, put a sack over it. Never mind, i have adjusted my display so it is dim enough to be tolerable. In answer to your question, our response is simple. We VUX do not share this range of motionand it appears as though your neck is brokenand you are a jabbering corpse. Ugh!" Mitza.ro@Gmail.com | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Era doar o propunere. M-a mirat ca se mai joaca q2 ...si pe 'net !
__________________ It's good to be bad. Simplicity comes easy.Complexity comes easier. Thou shall not be missed, but forever thy soul be living in mine's! | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Bai nu o sa incerc sa te conving ... pt. ca stiu ca si altii au incercat sa ma convinga pe mine. Buun ... sa incepem : 1. Cablu - Dial up nu e mare diferenta... pingul e mai mic ... nu mai platesc 500 000 in plus la tel (platesc 180 000) Sunt la Astral la abonament de kkt de 39 $ 2. Acest abonament pute. Sunt cu 10 in retea ... si cand suntem toti nu mai vorbesc ... in schimb ma gandeam inainte sa am cablu ca o sa iau o melodie in cateva secunde. Ei bine nu e asa ... Am o rata de transfer de .... 12k constant (Asta cand sunt singur eu pe retea). Cand suntem toti ... ne merge cu 0 virgula ceva.3. Da jocurile pe net merg mai bine ... de ex la q2 am png 20 ... oricum loss-uri si lag-uri la q2 tot am . 4. Nu va asteptati la prea multe cei care aveti modem ... o sa va fie spulberate toate visele cu privire la net.
__________________ Un nebun e un nebun doar daca asa l-au vazut ceilalti. Altfel ... e un geniu ! (N3><U5) | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Eu o sa intru cu inca 4 in retea si conectati la RDS la un abonament cu 64Kb garantati. Nici eu nu ma astept la cine stie ce, insa acolo o diferenta fata de dial-up este. Si oricum, am stat prea mult pe dial-up si o oarecare diferenta se simte.
__________________ "Come in, Chosen One !!!" | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Nu numai ca se mai joaca Quake 2 pe net dar se organizeaza si concursuri , uitatzi-va mai bine la sectia 3d shootere si acolo vetzi gasi un thread interesant. Oricum , daca vrei sa dam una mica va recomand serverul , singurul de la noi de q2 games2.totalnet.ro unde ar trebui ca toata lumea sa aiba pinguri mici.
__________________ Powered by Intel&nVidia, Aim by Microsoft IE 3.0&Steelpad QCK, Skill by N0NAME! | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |