![]() |
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2000 Location: Deasupra tuturor... |
1) orice server in .ro care merge cat de cat decent poate sa apara in pagina 2) serv tnt au ramas cu PGL (sau ma rog, RQL) scris pe ele, ca acolo trebuia sa se desfasoare defapt preliminariile, dar s-a tinut numai lanu... nu vad ce sens ar avea sa scri PGL pe ele din moment ce PGL nu se mai ocupa de competitii de q ![]() 3) puteai sa dai si tu un pm/mail... totusi o sa las asta deschis, poate au altii propuneri | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2002 Location: Ploiesti | mk.W@R
Daca gasesti vre-un program pentru clasament , cu cea mai mare placere o sa fac o pagina a servarului. Eu stiu program care inregistreaza decat fraguri. Pe meciuri nu am vazut. Daca gasesti e-mail me la morunul@morunul.com | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Re: mk.W@R Quote:
http://www.qstat.org/ si aici mai multe: http://planetquake3.net/download.php...download&cid=6
__________________ - ASUS N10JC-HV004 / INTEL N270 @ 2GHz / 2GB DDR2 CORSAIR VS2GB667D2 / WD1600BEKT SCORPIO BLACK / GIGABYTE GN-WI06N-RH / ASUS T500 3.5G / LOGITECH V470 - Windows 7 Ultimate & Ubuntu 9.10 | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2002 Location: Ploiesti |
ErroarE ramane sa apara dupa New Year . Am vorbit cu ISP -ul si au zis ca nu mai are rost sa fac la mine. Au comandat ei un server calumea si fac la ei la sediu un server calumea. Ca vor sa bage mai multe servere , am vrb sa bage si Q3stats. Si il pun direct pe fibra ca sa poata sa joace din toata tara calumea. Eu zic ca nu are rost sa mai fac eu acasa . Oricum era din banda lor . Asa ca dupa rev o sa apara. Zbye.......... | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
pt god2.0..frate dar ce se intampla cu serverele?..ai avut probleme cu unii de te floodeaza?...vreau sa zic ca am jucat aseara si erau niste pinguri catastrofale, si nu era de la mine...acelasi lucru l-am patit acum 5 min cand am vrut sa ma conectez si pauza,nu vrea...
__________________ chillin` like a villain | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
In folderul "osp" din Q3 aveti un folder numit "vodoo" Ala e cel mai folosit profrag de stats de q3... Dar pentru a merge trebuie sa fie un log cu care sa fie "hranit" ocazional, in rest interfata web si restul sunt deja facute, tot ce trebuie sa faci este sa il trimiti spre log/executabila.... | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
apropo ce s-a intamplat cu games.totalnet.ro ? nu mai e osp-ul pus sau mi se pare mie?
__________________ i know what i want, i''ll say what i want, and no one can take it away!!! My shaman is so overpowered that i dont need a CPU cooler, the WF whirlwind is cooling my CPU. | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
a si pentru god2.0: mareste si tu numarul de clienti de la 8 la 16 ca in fiecare seara imi da server full
__________________ i know what i want, i''ll say what i want, and no one can take it away!!! My shaman is so overpowered that i dont need a CPU cooler, the WF whirlwind is cooling my CPU. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |