![]() |
| | #4 (permalink) | ||
|
ar fi super misto,ar fi bine daca s-ar organiza meciuri saptamanale online pe totalnete si s-ar face un clasament general al jucatorilor de quake3,nu ar fi greu deloc,o zi pe saptamana,de la o anumita ora sa joace anumiti jucatori care sunt inainte cu o zi trasi la sorti! oricum daca se face ceva sa se faca dupa sarbatori ...god2.0 sper ca putem cinta pe tine on this one...la capitolul clasament binenteles
__________________ chillin` like a villain | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2002 Location: 26.7E 44.26N | Quote:
![]() Dar, desi imi e greu, trebuie sa recunosc ca au pe undeva dreptatea lor... Timpul trece iar Q3 - ca pro-game - moare incet dar sigur.. Turneele mari sunt tot mai rare (lipsa de sponsori/interes) iar gamerii - hmm, ZeRo4 joaca War3 (penibil pt el, reclama grasa pt TillerMaN) iar fatal1ty e ocupat sa le demonstreze jucatorilor de Unreal ce inseamna meseria de QUAKER. Asa ca, daca alta solutie nu exista, sa-i asiguram Q3-ului o trecere demna la statutul de bunicutz respectat si sa il jucam in continuare cu aceeasi placere, caci nici un joc nu va mai fi la fel ... Merry Christmas Quakers ! ![]() PS. As fi dorit sa mai spun si " :fuckoff: CS " dar nu vreau sa-mi murdaresc postu... | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
quote: Originally posted by p1tbull Dupa cum se stie, CG-ul nu este interesat sa promoveze alte jocuri in afara de cs, domnul Sile si-a facut treaba cu noi si atat se pare ca nu mai suntem folositori in promovarea pro-gamingului. Din cate stiu, exista o liga de q3... poate ca nu exista nimeni din cadrul acestei ligi (ma refer la jucatorii de q3) care sa se ocupe de promovarea q3 intr-un fel sau altul... si chiar sunt curios de ce nu se preocupa nimeni in conditiile in care au aparut o gramada de jucatori... Quote:
e normal ca firmele care scot jocuri noi (vezi ut2k3 si war3) sa-si promoveze cu bani turneele ptr. aceste jocuri, dar q3 nu este pe moarte desi multi ii canta prohodul; q3 se va juca binemersi si la anul - vezi quakecon2003 si am senzatia ca si la wcg2003; de ce? - ptr. ca acele compuri care sa suporte cerintele noilor jocuri sunt destul de putin accesibile jucatorilor si chiar si icafe-urilor - asta la noi si chiar si in tarile mai sarace, Rusia, etc... La CPL nu s-a pus problema q3 intrucat id au cerut bani iar Munoz (fondatorul CPL) n-a fost de acord...(era vorba de un schimb de bani intre quakecon si CPL) Zero4 si fatality joaca pe bani si e normal sa se duca unde sunt acesti bani (Zero4 a castigat recent un concurs de CPM) Q3 si UT se vor juca atata timp cat ut2k3, doom3 si q4 vor cere calculatoare scumpe pentru majoritatea jucatorilor si aici nu inseamna neaparat pro-gamerii... Ce este intradevar trist este aceasta comunitate de q3/ut care culmea a inceput sa se mareasca si sa evolueze si care este baza pentru ut2k3 si fps-urile viitoare este ignorata si lasata de izbeliste... si cand o fi sa fie de-un concurs la wcg o sa ne miram de lipsa de rezultate sau de mentalitatea jucatorilor... nimeni nu se supara , de ce oare? doar suntem in Romania, pamant mioritic...
__________________ - ASUS N10JC-HV004 / INTEL N270 @ 2GHz / 2GB DDR2 CORSAIR VS2GB667D2 / WD1600BEKT SCORPIO BLACK / GIGABYTE GN-WI06N-RH / ASUS T500 3.5G / LOGITECH V470 - Windows 7 Ultimate & Ubuntu 9.10 | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Pitbull, cind v-am folosit eu pe voi? Poate vrei sa spui ca am gresit enorm, in momentul in care v-am lasat pe voi sa va ocupati de preliminariile de Q3, care au iesit cum au iesit, cu inscrierea unui jucator la misto, pentru scoaterea din cursa a unora care nu fac parte din "clan". Macar am avut ceva de invatat, si nu o sa mai repet aceasta greseala. Cind ati facut voi ceva pentru comunitate? Trebuia sa faceti liga aia de q3, ati aburit-o luni de zile aiurea, iar acum vii sa ma jignesti. Multumesc mult.
| |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2001 Location: Bucuresti |
Mda, abureala ca de obicei... O mana de oameni care cred ca se mai joaca Q3, bla bla... Cum naibi se face ca sunteti cu gura ATAT de lata si totusi servarele de Q3 din Romania sunt tot timpul goale (nu incepeti cu abureala, pt. scurt timp, Storm a facut parte din v.eS si am vazut cam care e miscarea). Ce nu intelegeti voi este ca ORICE costa, iar ca sa investesti in Q3, care e mort de mult in Romania, trebuie sa-ti lipseasca ceva acolo sus. O tot frecati cu "daca s-ar face", "ce bine ar fii" dar cand sa facut ceva sau inscris vreo 20 de oameni (nu stiu cifra exacta), si aia dupa nu-stiu-cate amanari. | ||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Quote:
: (locul 3-4 pentru un joc mort e cam mult nu crezi???)"Top Game Servers By Players Half Life 26316 servers, 72348 players Medal of Honor Allied Assault 1477 servers, 3258 players Unreal Tournament 2003 2044 servers, 3115 players Quake 3: Arena 2919 servers, 3016 players Battlefield 1942 1026 servers, 2736 players Americas Army: Operations 369 servers, 1793 players Return to Castle Wolfenstein 1148 servers, 1764 players Unreal Tournament 2626 servers, 1751 players Medal of Honor: Allied Assault Spearhead 462 servers, 1719 players Soldier of Fortune 2 744 servers, 1497 players Neverwinter Nights 733 servers, 1361 players Jedi Knight II: Jedi Outcast 572 servers, 737 players Tribes 2 466 servers, 688 players Battlefield 1942 Demo 65 servers, 537 players Vietcong Demo 71 servers, 488 players Quake II 771 servers, 378 players Soldier of Fortune 2 Demo 44 servers, 363 players Unreal Tournament 2003 Demo 148 servers, 228 players ames Bond: Nightfire 66 servers, 225 players Starsiege TRIBES 259 servers, 221 players" Sursa : http://www.gamespy.com/stats/
__________________ - ASUS N10JC-HV004 / INTEL N270 @ 2GHz / 2GB DDR2 CORSAIR VS2GB667D2 / WD1600BEKT SCORPIO BLACK / GIGABYTE GN-WI06N-RH / ASUS T500 3.5G / LOGITECH V470 - Windows 7 Ultimate & Ubuntu 9.10 | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Quote:
am stiu de la inceput ca introducerea lui perry la rql a fost o miscare strategica cei care au fost acolo isi aduc aminte de meciul cu pitbull cand perry avea vreo 20 de fraguri in fata lui pit si a inceput sa sara in groapa de pe t2 pana a ajuns sub fragurile lui pit...poate iesea altfel daca se ducea storm mai departe ,pacat ca s-a ofticat si si-a pierdut concentrarea...in fine,nu mai conteaza acum...eu cred ca Silviu a fost mai mult decat generos ca sa zic asa acordand Romaniei 2 locuri pt wcg ...gl in continuare si nu uitati sa hf,its just a game! free@last merry christmas to u too quakere
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Asta a si fost WCG2002 pentru Romania, un test. Un inceput, de la care vor urma preliminarii la jocuri la care putem fi competitivi, jocuri la care exista destui jucatori interesanti, jocuri la care exista audienta. Si mai vazusem pe un thread similar, niste reprosuri ca e imposibil ca sa nu existe cineva in PGL care sa se ocupe de Q3. Ei bine, chiar nu exista nimeni. De aproape 2 luni de zile, doar eu si Rygars ne ocupam zilnic de tot ce implica existenta PGL. Evident ca exista destui care ne mai ajuta, insa toti in limita timpului liber. Asa ca pitbull, in loc sa arunci cuvinte grele, mai bine te-ai gindi cum ai putea tu si restul comunitatii sa faceti ceva pentru viitorul lui Q3 in Romania.
| |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
thumbs up, "domnul Sile"! nu zic mai mult, nu mai am de-a face cu Quake-ul, doar atat: ati avut o shansa nesperata din partea lui Silviu, ceva care era un vis acum 2-3 ani. Pitbull, macar taceai cuminte dupa toate astea .
__________________ i hope i'll be alive at the end of the world. | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
[QUOTE]Originally posted by Silviu Si mai vazusem pe un thread similar, niste reprosuri ca e imposibil ca sa nu existe cineva in PGL care sa se ocupe de Q3. Ei bine, chiar nu exista nimeni. De aproape 2 luni de zile, doar eu si Rygars ne ocupam zilnic de tot ce implica existenta PGL. [QUOTE] Silviu,quake3 in Romania nu inseamna numai pitbull ...cred ca nu gresesc cand spun ca existe destui jucatori de q3 care si-ar da interesul pt o liga nationala de quake3 (ma rog,la nivelul nostru dar ceva organizat k-lumea) cu clasamente,jocuri saptamanale online etc,fara aranjamente fara nimic,just fair play!...eu unul m-as oferi cu cea mai mare placere sa ma implic in tot ceea ce inseamna q3 la noi!...si ar mai fi cativa oameni seriosi...bine,totul depinde de voi,eu zic ca in loc sa aruncam vorbe in vant mai bine am face ceva si pt jucatorii de quake3 de la noi...
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Este prematur sa afirm ceva clar. In luna Ianuarie vom afla jocurile oficiale pentru WCG 2003. Noi intentionam ca sa facem preliminarii pentru toate jocurile la care in Romania exista o comunitate bine formata, eventual o liga, si la care sa avem minim 50 de participanti inscrisi. Oricum, singurele chestii pe care le stiu despre WCG 2003 sunt: 1 - va fi tot in Korea 2 - 13-19 Octombrie 3 - 5 jocuri de PC si 2 jocuri de console | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |