![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| quake3 probleme All sseing eye,gamespy ,demoshowcreator
deci nu stiu ce pm sa-i fac...am instalat programele gamespy,all seeing eye si demo show creator si cand incerc sa vad un demo sau sa ma conectez pe vreun server direct cand imi lanseaza jocul imi da o eroare tampita : "cannot load default.cfg" ..nu stiu ce dreaq sa-i mai fac..am q3 original,am imagine facuta cu virtual drive dupa cd si e instalat normal..imaginea e inserata in virtual drive dar tot imi da eroarea asta...heeelp ..dca cineva s-a confruntat cu o problema asemanatoare sa-mi zica si mie...danke!
__________________ chillin` like a villain | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
daca totate iti dau eroare inseamna ca nu ai default.cfg-ul din pak0.pk3 sau poate ma insel ![]() oricum mai instaleaza o data q3-ul, iar in allseeingeye baga la configul care il ia automat stryder.cfg poate merge asa
__________________ i know what i want, i''ll say what i want, and no one can take it away!!! My shaman is so overpowered that i dont need a CPU cooler, the WF whirlwind is cooling my CPU. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| am reusit pana la urma:P
"C:\Program Files\Quake III Arena\quake3.exe" +set fs_cdpath F:\Quake3\...chestia asta trebuia sa o bag la unde ia programul executabilul ....era ceva banal dar deh,graba strica treaba ...nu-mi putea incarca defaultu pt ca era pe imagine nu instalat pe calc...
__________________ chillin` like a villain | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2002 Location: Bucuresti |
ma...dc instalezi jocu full nu iti mai cere cdu'(asta incepand cu versiunea 1.30 parca) si deci nu mai ai nevoie de imagine pe hard. instalat full ocupa tot cat ocupa imaginea+instalu minim , deci nu te mai complici .atat
| ||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Chiar de la 1.17 nu mai cere cdul
__________________ I make it a regular practice to game after sex; she always goes to sleep early and my extra sense of pride (for the moments afterward) helps me excel in battling 12-year-olds online. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |