![]() |
| | #6 (permalink) | ||
|
Da bai Gladiatoare , chiar ca vrea lumea mai multe detalii , oricum ce pot sa va zic eu ca concursul o sa se tina pe serverul de q2 games2.totalnet.ro ca sa poata toata lumea din toate partile sa joace. Premii habar n-am , nici nu stiu daca or sa fie , si daca or sa fie... oricum nu va asteptatzi sa le castigatzi ca eu stiu cine o sa le ia ( nu vb de mine , ca io-s chifla ) Pt CS-LAND : Mai sunt unii care mai stiu , si inca destul de binishor ...
__________________ Powered by Intel&nVidia, Aim by Microsoft IE 3.0&Steelpad QCK, Skill by N0NAME! | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Aaa... si unii chiar habar n-au cine e purri , daca va vine sa credetzi , ca de ex Harp00n care crede ca Shadow l-ai umili pe purri intr-un duel , probabil pe dm1 , ca n-am intrebat Cica ... nu conteaza cine e purri , daca-l vezi pe Shadow cum joaca ... Oricum , daca e atat de bun sa vina si el la concursul asta ,sa joace si el cu noi sa vedem daca e chiar asa , astept cu nerabdare. Poate vb cu purri sa faca un meci demonstrativ cu Shadow sa vedem daca-i ia un frag
__________________ Powered by Intel&nVidia, Aim by Microsoft IE 3.0&Steelpad QCK, Skill by N0NAME! | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2002 Location: Cimpulung-Muscel |
Hmmm...... Shadow[q2] de care zic eu nu a mai jucat de ceva timp q2, dar daca il lasi sa se antreneze cu cineva BUN cam 2 saptamani, s-ar putea sa ai surprize in ceea ce il priveshte pe purri care sa fim seriosi nu stie altceva decat q2 in fiecare zi. Sa zicem (poate kiar sigur) ca m-am inselat in ceea ce priveste victoria cu purri..... dar la noi in tzara, sunt sigur ca e zeu. Asha ca nu ma intzelege greshit mah NONAME..... cand batea Shadow[q2] pe toata lumea in tzara la negativ nu stia nimeni cine e el.... a aparut asha din senin (deh.. era din provincie).
| ||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
daca se tine pe sv games2.totalnet.ro atunci e de toata jena: seerverul ala nu a mai mers k-lumea de un an vorbiti si voi cu god2.0 sa puna q2-ul pe altul (unu de UT nu de q3 pls )
__________________ i know what i want, i''ll say what i want, and no one can take it away!!! My shaman is so overpowered that i dont need a CPU cooler, the WF whirlwind is cooling my CPU. | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
apropo ce harti se joaca ? eu stiu doar q2dm1 si 2box4 ![]() de team nu se tine nimic?
__________________ i know what i want, i''ll say what i want, and no one can take it away!!! My shaman is so overpowered that i dont need a CPU cooler, the WF whirlwind is cooling my CPU. | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
bah..... 1-nu am uitat de pagina denet asta pt ca nu este gata inca..... vafi gata intr-0 saptamana pt ca nu vreau sa iasa ceva naspa facut la repezeala 2-nu va fi nici un premiu pt ca nu este cu inscriere 3-nu avem unde sa jucam in alta parte decat pe games2.totalnet.ro a si inca ceva stiu ca sunt losuri toata lumea are losuri 4-se va juca doar dm1 ....altceva ce sa vamai spun mai multe detalii o sa fim pe pagina (asta cand va fi gata) si nu ii mai laudati pe toti ca faceau ei si dregea cand era bunica mea fata mare astept incontinuare numele celor care vor sa se inscrie la concurs pe gladiat0r@hotmail.ro daca acest concurs are succes vor urma si altele poate si cu premii | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
daca e peste o luna i'm in!!! (si mai mult ca sigur si Unkle_fucker=pt cei de la q3-bazuker)
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Aha .. vad ceva miscare pana acum , eu oricum joc la concursul asta , asteptam sa vedem daca apar si zeii precum Plastor sau Shadow chiar vreau sa-i vad cum joaca. Marfa ca se joaca numai pe dm1 ca altceva nici nu stiu si poate daca sunt destui sa se joaca si un team , ramane de vazut catzi jucatori se strang.Pt Harp00n , Shadow daca-i zeu , e numai la noi in tara , in afara nu face nimeni fata la momentul actual .. parerea mea...
|
| | #18 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2003 Location: in_lanu_de_WeeD | re ol
mda...ma uitam si yo pe forumile astea si vad ca hopa iar un conc de Q2...hmm...stabilitzi data concreta...si care-i treaba ceva mai exact...si mai vedem...oricum...sper sa fie tzinut doar intr-o zi ca sa ma duk si yo la o sala reaq ca la mine acasa am ping 150 cu cablu de 700$ eniuei gl ol si mai joaca Noname ca te mai prind yo pe G2 cu pingu meu si tremuri tot )))))))))))buly....ce sa zic...acelashi bashit ca deobicei (ilie e tactu ma!)de nasos imi pare rau ca nu mai joaca Q2...ca nu cred ca mai comenta cineva daca jucau amandoi smardoii Q2-ului actual... marog...fie ce-o fi....mai vedem peste vre-o luna ![]() ![]()
__________________ pwnageeeeeeeeeeeeee!!!! | ||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Bah ! Trimitetzii omului mail , ce dreaq ?!! Si V1g0 , d-abia astept ... si asa te vad mereu pe canal dar niciodata nu zici nimic Aaa.. pt astia care vor sa joace , intratzi pe quakenet pe #q2.ro , acolo suntem mai totzi , ne mai antrenam si noi , ce zicetzi ?
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |