![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2002 Location: Brasov |
CPMA 1.0 a fost lansat (de mult ) )Il puteti lua de pe http://www.promode.org (14 mega cu un pack de 4 harti sau 42 de mega cu un pack de vreo 18 harti ... io zic sa-l dati pe ala de 42 daca nu cumva aveti hartile de CPMA deja pe calc ...) Pentru cine e recomandat: pentru cei care s-au saturat sa joace quake in still canter (stat la colturi cu railuu & stufff grrrrrr), pentru cei care vor un quake in viteza si cu mai putin campat ... e tot ce trebuia quake sa fie. BTW: NU va recomand sa jucati CPMA daca vreti sa fiti buni la OSP ... io am jucat vreo 3 saptamani ... si dupaia mi-am luat-o rau pe ********* la OSP.... Respect :> | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
hehe puteai sa joci osp alea 3 sapt ca tot ti-o luai pe totalnet ![]() ps: hehe burghy ai ajuns la cota 99
__________________ i know what i want, i''ll say what i want, and no one can take it away!!! My shaman is so overpowered that i dont need a CPU cooler, the WF whirlwind is cooling my CPU. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Ei, lasa mai ZANZA.... ca stiu eu pe unu` care e "poshta" serverelor de quake3.... nu dau nume. Revenind la CPM... e super dinamic, cu milioane de teleportoare, zeci de nivele.... Ai nevoie de o senzitivitate foarte mare sa faci fata. In plus, scorurile sunt undeva in jur de 20-30 chiar si 40 - depinde de jucatori. GL
__________________ Totally Addicted to Quake (III). | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2002 Location: Brasov | Hehehe
Deci ... tonul asta sarcastic nu era ca sa arat ca numai eu stiu de CPM hihi .. ci pentru ca nu prea mai poti sa joci un meci de OSP de fun pe nici un server ... peste tot fiecare incearca sa faca fazele de campat & stuff de la aia de la capmionate numa ca uita ca ei nu joaca pe BANI, da aia da. Daca citeai putin mai atent .. vedeai si tu ca la asta se referea "sarcasmul" meu - ca incepe sa semene vq3uu cu csuuu. Zanza puiule ... nu cred ), dar cine stie ???
| ||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
DECI MARI SCUZE ZEULUI vTx RECUNOSC CU INIMA INDURERATA CA M-A BATUT. PE ZTN. SPER SA SE FACA LIGA SA MAI JOC CU ACEST ZEUL AL Q30UL AUTOHTON. DAR TOTUSI EU N-O SA MAI AM PING 113. POATE O SA CASTIG MAI STII? PANA MEA vTx E ZEu. (SA NU CONFUNDATI CU PRESCURTAREA DE LA CIMPANZEU VA ROG)
__________________ i know what i want, i''ll say what i want, and no one can take it away!!! My shaman is so overpowered that i dont need a CPU cooler, the WF whirlwind is cooling my CPU. | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2003 Location: gherla naspa |
Eu zic sa download'atzi DeFRaG daca nu l'atzi incercat deja, care are CPM inclus http://www.german-defrag.de/season/download.html si sper sa va placa
__________________ Over The Hills And Far Away | ||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
god adica?
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |