![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| ...admin pe serveru de q3 (tnt)
Am si io o intrebare !!! ca vad ca au destui de multi parola de admin pe cele 3 servere de q3 de pe totalnet....exista vrun administrator al acelor servere??? Nu de alta da in ultima vreme prea intra uni cu figuri in cap si incep samparta banuri in stanga sin dreapta, fara nici un motiv...ca sa nu mai zic...ca la ei problema sa astepte la coada dupa un joc ..nici nu se pune !!!
| |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
hmm...am patit si eu chestia asta de cateva ori, mai rar in ultimul timp dar asta nu minimalizeaza problema PS: adminstrator e God 2.0, dar nu cred ca sta el sa faca ordine pe server, e doar administrator nu si om de ordine
__________________ ........ !!! ........ !V ........ | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Ar fi o solutie..da vezi tu, astia de incredere care au la randul lor amici de incredere care la randul lor ...si tot asa . Eu nu ma indouesc ca God a dat parolele unor oameni de incredere, dar probabil ca intre timp au ajuns si la altii la care discernamantul e mai putin dezvoltat ...ca sa o spun mai explicit.
__________________ ........ !!! ........ !V ........ | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2000 Location: Deasupra tuturor... |
initial am dat pass doar lu spk si zgb... mi se pare ca a ajuns si pe la p1tbull... mai departe nu mai stiu exact ce s-a intamplat ca nu prea frecventez serv... dar, daca deja s-a ajuns la asta e clar ca tre schimbate toate pass si vedem si daca se intampla iar faze d-astea e clar cine e devina | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |