![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Dupa esecul cu cupa s-a realizat Quake 2 league! Avem catziva participantzii de elita cum ar fi purri sau Dino , si destui din Romania. Care vrea sa se inscrie sa o faca. O putetzi face pe http://www.allfriends.net V-am pus si o poza sa vedetzi cam cum stau lucrurile ! Take a look
__________________ Powered by Intel&nVidia, Aim by Microsoft IE 3.0&Steelpad QCK, Skill by N0NAME! | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
He he .. am vb cu purri pe mIRC , intr-adevar nu e el , trebuia sa ma asigur cumva. Am vb si cu Dino! El e Si Buly ala inscris acolo nu e nici ala Buly al nostru , face unu glume de kkt , oricum o sa vb cu r00t si sa-i scoata dreaq p-astia la mijto.
__________________ Powered by Intel&nVidia, Aim by Microsoft IE 3.0&Steelpad QCK, Skill by N0NAME! | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
oricum nu te baga astia in liga, tre pus totusi un standard asa ca gladiator pa si drum bun!!
__________________ i know what i want, i''ll say what i want, and no one can take it away!!! My shaman is so overpowered that i dont need a CPU cooler, the WF whirlwind is cooling my CPU. | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
hihi ![]() de ce treaba va apucati ma? (mica sau mare )ps: wow din cate tari sunt participantii, oare n-au citit ca e liga romaneasca de q2? ps1: ce mailuri interesante aveti (hehe galbejitule!@)
__________________ i know what i want, i''ll say what i want, and no one can take it away!!! My shaman is so overpowered that i dont need a CPU cooler, the WF whirlwind is cooling my CPU. | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
haha good thinking!!! aduceti-l si pe zyz! gl all in liga noua (ps pe pariu ca n-o sa se tina)
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |