![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Un loc din care se poate juca Q2 in Bucuresti
Super cafe in Bucuresti . Conexiune rapida , calculatoare super performante si multe si ceea ce este cel mai important ... au Q2 si Q3 . Interesant ar fi sa nu dau adresa . Pentru cunoscatori ... cafe-ul se numeste Blu Net ..se afla la Universitate in locul fostului Net One (prietenii stiu de ce).Pentru necunoscatori el se afla in spatele primului bloc de dupa Orange .... si se "acceseaza" printr-un gang !Succes si hf ...
__________________ Still there's one thing that comforts me since I was always caged and now I'm free. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
pai si calculatorul meu de acasa se misca super performant la q3 si in special la q2 ....dar fie vorba intre noi...... e vARZA ... si oricum cred ca se vede si mai bine decat pe ati ~~ si cu monitoare care clipesc odata cu ochii ca sa nu spun altfel
__________________ Eu nu gresesc niciodata.Odata am crezut ca gresesc dar am gresit. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2003 Location: No r00t to host |
daca sa zis super performante poate ar trebuii sa se dea shi mai multe specifucatii.. adika ce "natie" sunt shi ce au pe ele... parerea mea...:p
__________________ I`m going 2 hell but @ least in hell u can play q3 | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |