![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2003 |
dupa ce execut tenebrae.exe cere un fisier glide2x.dll ca placa video am un g forece 4 ti 4400 , si drivere 44.03. am incercat sa iau fisierul de pe net , da nu rezolva nimic.adica nu mai da eroare dar se inegreste ecranul si dupa scurt timp da CLOSE PROGRAM . daca stie cineva cum se rezolva chestia sa trimita un mail la mercurq@yahoo.com | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Deci trebuie sa existe si un fisier numit openGL32.dll . Sterge cu incredere acest fisier si nu o sa mai ai probleme . Si BTW ... nu e ok sa faci un post pe un forum si sa astepti sa primesti mail cu rezolvarea .... ok este sa verifici postul respectiv si sa intreti o discutie ( daca este cazul ) poate ajuta si pe alcineva . Asta este menirea unui forum de fapt. Bafta | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2003 |
eBE treaba de care spui tu este o tampenie , ce treaba are ma opengl cu glide ?. in fine , am incercat si asa cum ai zis tu si la fel... Chiar nimeni din tot forumul asta nu a testat balaria asta. poate vrea dracu mai stiu eu ce versiune ??!?! de quake ... sau o merge cu drivere mai vechi ?? Mie nu-mi vine sa cred cum au putut sa lanseze un mod , cu o eroare ca asta ... mai astept pareri !!! | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Foarte misto modul de quake. Mie mi-a mers fara probleme pe un gf3ti200. Eu nu-l mai am si nu stiu ce sa-ti zic. Incearca sa te uiti prin configuri. Poate ia implementarea Voodoo ca default. De unde l-ai luat ? de pe http://tenebrae.sourceforge.net/ ? Uita-te p-acolo poate gasesti ceva ... Later edit: Acuma l-am gasit p-acasa. I-am dat drumul pe un gf2mx. Merge (4fps evident). Tu ai glquake nu ?
__________________ Given to fly | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Deci am instalat quake 1 am instalat glquake am sters opengl32.dll SURPRIZA merge foarte bine si nu mai da eroarea de care vorbesti si care o primeam si eu inainte sa sterg fisierul OPENGL32.DLL Ce treaba are ???? glide a fost facut dupa opengl .. diferenta este ca placile din ziua de astazi nu mai au nevoie de dll'ul respectiv pentru ca fac toata treaba la nivel de chip ... adica hardware . Reinstaleaza de la capat , incearca din nou .... fac chestia asta de cand nu mai am voodoo adica de 4 ani si a mers de fiecare data . Si repet acum am facut-o din nou si a mers .... si sunt pe un laptop cu Ati APROPO opengl32.dll care se gaseste in directorul Quake ... sper ca pe asta ai incercat sa-l stergi si nu pe altul cine stie de unde . | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |