![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2002 Location: Bucuresti | Pom de Craciun din jucatori de Quake 3 ![]() Ideea este urmatoarea : Pe data de 11 Decembrie 2004, adika joia viitoare serverul proarena.com:27960 va avea cel putin 64 sloturi publice. Scopul: Oricine vrea si poate este invitat sa intre pe server la ora 21:00 pentru a incerca sa facem un pom de craciun din jucatori de q3 . Nu se stie daca vom reusi dar sfatul meu personal este inarmati-va moral cu o rabdare de cel putin 2 ore si ... tastati cat mai putin o data intrati .Intre timp puteti intra pe #quake.ro /server quakenet . | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ i know what i want, i''ll say what i want, and no one can take it away!!! My shaman is so overpowered that i dont need a CPU cooler, the WF whirlwind is cooling my CPU. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2002 Location: Bucuresti |
A fost si gauntlet, a fost si quad. dar n-a fost damage .Cine n-a vazut in viata lui 45 daca nu mai multi jucatori de q3 in acelasi timp pe server sunt invitati sa vada acu . Demoul a ajuns de 13 mega si sunt incluse in arhiva cateva screenshoturi reprezentatice, cfg-ul folosit pe server si un readme in care sunt iarasi incluse cele mai tari replici din timpul celor 83 minute cat a durat evenimentul , precum si 3 demouri din pov-ul meu de dupa eveniment, in care cei adunati acolo am jucat FFA . | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |