![]() |
| | #2 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ i know what i want, i''ll say what i want, and no one can take it away!!! My shaman is so overpowered that i dont need a CPU cooler, the WF whirlwind is cooling my CPU. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2002 Location: Bucuresti |
sper sa te ajute: http://www.proarena.com/art1.php | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Sau poti sa folosesti Fraps 2.0 care o sa captureze in timp real direct in .avi tot ce ai tu pe monitor. Dar nu iti recomand asa ceva decat daca ai comp serios. >2 Ghz, >512 RAM si preferabil, ca sa nu apara sacadari, >7200 rpm. Avantajul este ca poti captura cu sunet si ca spatiul ocupat de .avi va fi mai mic decat cel ocupat de miile de TGA-uri.
__________________ The key to happiness in life is high expectations and your own bag of chips (Dogbert) | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ The key to happiness in life is high expectations and your own bag of chips (Dogbert) | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2003 |
...asta asa ca-ti place tie sa te contrazici. 1) Am recordat eu tocmai pt a testa cat face in 1024. 2) Ai ce captura 20 secunde in quake, ex. trick run pe dm6. 3) am spus 2 giga MINIM. Nu vad ce rost ar avea sa faca cineva cl_avidemo 60, pentru ca la 60 frameuri pe sec. in momentul filmului la 30 ar fi slo-mo. Si se poate obtine acelasi efect fara pierdere de calitate prin randarea portiunii pe care o vrei slomo la 15 fps. (tga-uri scoase la avidemo 30) | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Quote:
De-aia e run. Ca ajungi repede
|
| | #9 (permalink) | ||
dm6-le q3, si nu refeream prin run la fuga ci mai degraba la o serie de trickuri diferite legate intre ele intr-un mod fluent pe harta si nu prin editare. Fraps are buna partea cu sunetul. Dar mi se pare mai convenabil avidemo si tga-urile pt. ca le poti viziona cu alte setari decat cele cu care au fost inreg. (detalii la max, shadows and stuff), lucru pe care nu il mai poti face cu fraps-ul. Nu ar fi deloc frumos sa ai faze super intr-un picmmip 5 sau mai stiu eu ce. HF&GL
| ||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
poti incerca cu incredere pjBmp2Avi...e f ushor de folosit.. http://www.forums.gamka.co.uk/phoeni...ake3-2-avi.htm vezi poate te ajuta siteul asta..are atat tutoriale cat si programelul.
__________________ chillin` like a villain | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Quote:
... cum adica sa nu poti inregistra cu detalii la maxim???!!!??? ...inregistrezi cu de detalii vrei tu... si la ce rez vrei, sa te tina hardul (care oricum e solicitat la fel de mult si la targi, ba chiar mai mult in cazul targilor) e singura problema. Iar daca vrei sa inregistrezi un demo "live" e cam complicat , in afara de faptul ca meciul va ajunge la cativa gb buni (15 min. cred ca sare de 20 gb, necomprimat, asa cum inregistreaza fraps-ul + sunet, la fel, necomprimat) mai e si puterea de care dispune rasnita, eu de ex cand inregistrez coboara la 50-60 cadre/sec de la 125, la 640x480.
__________________ ........ !!! ........ !V ........ | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Da ma, da cl_avidemo 30 sta si asteapta sa faca 30 cadre. Frapsul nu sta. Deci daca n-ai peste 30 fps incepi sa pierzi din content. Plus ca filmele de quake care au calitate mare sunt scoase la rezolutie de 2-4 ori mai mare si apoi resize din photoshop. Frapsul e bun cand jocul nu vine cu "unelte" mai precise si mai sigure.
| |||
|
| | #14 (permalink) | ||
Ca de obicei eroarea e in lumea lui departe... Pai tocami AIA ziceam si eu bre, ca frapsul ocupa mult, si daca dai sa inreg in timp ce joci, iti inreg ce vezi si tu. Si sa nu-mi zici mie acu ca tu joci cu eye-candy. IAr la quote-ul tau trebea sa lasi si partea fff importanta cu "le poti viziona cu alte setari decat cele cu care au fost inreg." Sesizezi ideea? adica ALTE SETARI decat aveai in momentul INREGISTRARII. Sau poate are frapsul o comanda minune prin care iti transforma aviul capturat dupa un picmip 5 in picmip 1...GIZAS..(asa ca sa citez din clasicii nostri) | ||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
nu stiu zau care e mai departe in lumea lui... take a closer look ![]() Quote:
si tot nu inteleg ce te opreste sa bagi setarile la maxim cand te uiti pe demo, nu la fel ar trebui sa faci si cu tga-uriel alea care le inregistrezi tu la picmip 5 si le vizionezi la picmip 0?
__________________ ........ !!! ........ !V ........ | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2003 | Sa clarificam trebile putin. a) Eu vb. de demo ca il poti viziona cu alte setari. b) Ma refeream la record live cu fraps-ul (desi nu stiu cine ar face asa ceva :P) c) Vb. de aceeasi treaba. aceeasi parere, idee etc. in caz ca nu te-ai prins pana acu. Da print la raspunsul meu, tine hartia cu lamuririle in fata, si citeste din nou threadul. PS. pun pariu ca palinkaru' e plictisit de munca...sau de pinguini | ||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2002 Location: Bucuresti |
faxiu ... relaxeaza-te, respira adanc si incearca sa dai o sansa la urmatoare idee "inovatoare": Daca te uiti la un demo si rulezi Fraps? Mai e live? Poti baga si alt cfg decat ala al tau (al nostru) cu r_picmip 5 ? Si daca da coboara si tu in lumea noastra a nestiutorilor ... Btw am si o fereastra deschisa in care dau la pingu'. Poate asta e si cheia intregii afaceri .
| ||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2002 Location: Bucuresti | Quote:
EroarE se lauda cu 1129. | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |