Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > First/Third Person Shooters > Quake

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 28-06-2004, 13:28   #1 (permalink)
Banned

Ajutooor La Cs 1.5

Joc de foarte mult timp 3Dshootere, de pe vremea Doom Si Quake1 cam tot, joc si cs cam de cand a aparut dar nu la nivel de concurs. Si nu prea merg prin sali .... un principui de-al meu. Joc cs la mine in retea cu cei de acolo, suntem 4 care jucam constant, cand se aduna toti ... in toata reteaua sunt 150 de oameni ... rar se intampla din atatia sa joace 10 ... un 5 la 5, ideea e ca astia 4 jucam constant, zi de zi. Eu eram cel mai bun pana acum 2-3 saptamani, unul dintre ei ma bate de ma rupe, poate unii dintre voi cunoasteti sentimentul cand esti cel mai bun de undeva sa vina unul care inainte il bateai de il rupeai .... sa te rupa el pe tine. Coduri nu are sigur, jucam cu Cheating Death, unii or sa spuna ca exista coduri care nu le vede nici cheating death. dar nu are ... nu ma minte sigur. Ma ia NUMAI in cap 90% din fraguri, din miscare, iar chiar daca trag primul in el cu aceeasi arma eu mor primul, nu mor cu head shot. Vreau sfaturi cum sa trag din miscare si sa il iau in cap, UNDE sa pun tinta ? Multumesc anticipat.

Frankie_Carbone is offline    Reply With Quote
Old 28-06-2004, 13:57   #2 (permalink)
Registered User

GoldHe's Avatar

cred ca ar trebuii sa te obisnuiesti cu ideea ca el e mai bun decat tine.

GoldHe is offline    Reply With Quote
Old 28-06-2004, 14:13   #3 (permalink)
Registered User

luckylu's Avatar

La cs totul e sa joci cat mai mult si sa ai skill.
In principiu nu e joc 1 vs. 1 ci de echipa.
Asa ca la astia 4 mai adaugati unul si faceti ceva meciuri pe net. Daca va descurcati va inscrieti in Pgl, daca sunteti buni promovati in A, daca sunteti mai mult decat buni castigati un Qualifier si va duceti la WCG si daca sunteti divini, castigati WCG si o sa fiti printre cei mai buni jucatori din lume.
Pana atunci te poti consola ca esti nr.2 pe retea

luckylu is offline    Reply With Quote
Old 28-06-2004, 15:25   #4 (permalink)
Marca Inregistrata

Sandman's Avatar

Iar eu nu pot decat sa rad de tine cu gura pana la urechi. Esti al 1233290423890418902-lea om pe care il aud ca se plange ca-si ia headshot tot timpu' si ala e codat si ca mai stiu eu ce. Obisnuieste-te amice.
The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

Sandman is offline    Reply With Quote
Old 28-06-2004, 16:04   #5 (permalink)
Banned

Nu ma pot obisnui atata timp cat respectivul a inceput sa joace DUPA ce am inceput eu, si e la mine a invata multe chestii ... si brusc a crescut cumva, uitandu-se la altii de pe net jucand, vreau un tip de genul trage deasupra capului cu AK-ul si il iei in cap or something, nu chestii de genul, OKAY e mai bun, asta e ... asta poate trebuie sa concluzionez singur

Old 28-06-2004, 16:55   #6 (permalink)
Gameaholic

Wiggins's Avatar

1.Daca tragi din mers n-o sa nimeresti nimic. (poate doar bulau una dintr-o mie)
2.Nu ai cum sa fi bun la CS daca nu joci decat in reteaua aia cu inca 3 insi. Joaca si tu pe net, cauta o sala unde se antreneaza un clan, altfel n-ai ce sa faci.
3. La CS nu conteaza frag-urile ci jocul in echipa si obiectivele.
4. Daca e mult mai bun decat tine la tras incearca sa-ti creezi situatii favorabile. Adica sa-l surprinzi in pozitionarea pe harta, sa fiti mai multi cand va intalniti cu el, sa-l campezi, etc.

Wiggins is offline    Reply With Quote
Old 28-06-2004, 17:25   #7 (permalink)
Registered User

GoldHe's Avatar

4. ...cumparati niste casti, nu fugi ca nebunu pe harta ascultal tu pe el nu el pe tine si intra pe net si joaca cu oameni pe care nui cunosti. Invata sa joci cu pistolu (ala de counteri).

PS: Daca joci iceworld toate sfaturile sunt degeaba si no sa ai nici un viitor in CS.

GoldHe is offline    Reply With Quote
Old 28-06-2004, 21:28   #8 (permalink)
Registered User

e simplu ma. ia spiterbotu' si baga pe t4/dm6/ztn si te antrenezi la aim lejer, din miscare, din RJ, nu-i problema. Ah, ia te uita am gresit ca io zic de q3...AAA m-am lamurit ma, aste e categorie de q3.damn.
Acum serios, cum ti s-a mai spus, joaca pe net (probabil el asta a facut) si o da inveti intr-o luna cat ai invatat in retea intr-un an. GL&HF

faxiu is offline    Reply With Quote
Old 29-06-2004, 10:25   #9 (permalink)
Banned

da, intr-adevar, el asta a facut a jucat pe net, maxim o saptamana, dar sa devii in halul asta de bun pe net .... vazand cum joaca 2-3 .... harta pe care jucam este AIM_USP adica cu pistolu de counter, care mi se pare cea mai misto arma .... ca int-adevar merge sa tragi cu ea din miscare, si mai jucam pool_day, deja daca bagam harti mari, aztec, militia, dust ... ne plictisim pana ne gasim. O sa incerc sa ma uit cum joaca unii pe net, dca voi spuneti ca se pot "fura" atat de multe ca skill, uitandu-te cum joaca unii. Merci pt sfat

Old 29-06-2004, 10:28   #10 (permalink)
Banned

aaa, inca ceva, el are un cfg, isi ia tot ce ii trebuie apasand pe o tasta, cum fac si eu asta, din auzite am inteles ca e vorba de un fisier text care il modific cumva ... bla bla yada yada ... e cumva asemanator cu ceea ce se facea la Quake, scriai bind in consola tasta si actiunea ... si mergea? am incercat ... dar ... nu pot cumpara nimica

Old 29-06-2004, 10:33   #11 (permalink)
BAM
Nick anterior: EroarE

BAM's Avatar

... insista cu spiterbot...sau daca esti mai nostalgic cu lakerbot

BAM is offline    Reply With Quote
Old 29-06-2004, 11:42   #12 (permalink)
Banned

si de unde pot lua botii astia ?

Old 29-06-2004, 11:57   #13 (permalink)
Registered User

luckylu's Avatar

Practic tu esti 0 in materie de counter.... cred ca asa trebuia sa incepi.

Sun o groaza de situri cu demouri, configuri si altele... trebuie sa le gasesti singur daca te pasioneaza. Jocul individual nu are nimic in comun cu cel de echipa.

Boti sunt inutili pentru ca iti afecteaza stilul de joc. Profesionistii ii folosesc pt antrenament la aim prin programarea waypoint-urilor... cred ca te-am pierdut deja.

Old 29-06-2004, 13:28   #14 (permalink)
Banned

nu, nu m-ai pierdut, eu am cerut un sfat amarat, nu am cerut o concluzie de la tine care ai tras-o dintr-o intrebare de a mea "de unde iau botii ?". Asta nu inseamna ca sunt 0 la cs ca nu stiu de unde iau botii sau cum se face un cfg. oricum, lasa, aflu din alta parte ... merci oricum

Old 29-06-2004, 23:10   #15 (permalink)
Registered User

luckylu's Avatar

Scuze ca te-am repezit da' nu prea aveam timp in momentul ala.

Primul pas - pe http://www.*********.ro/ la sectiunea download/ Half-life/ C-S
gasesti demouri, 2 tipuri de boti - PodBot si Realbot - ii recomand pe primii.

Mai gasesti si niste configuri pe acolo. Cred ca aproape toate sunt de 1.5. Iei cateva, te inspiri din ele si iti creezi unul personal. In afara de avantajul ca iti iei armele foarte repede (daca e freeztime f scurt) mai poti face si alte lucruri - combinatii de taste (jump + crouch), schimbarea volumului, setari pt net etc.

0 eram si eu la inceput! lol

Old 30-06-2004, 08:21   #16 (permalink)
Registered User

joaca tu pe net (nu neaparat sa spectezi) si sa-mi spui mie cutzu daca nu-ti ridici skillu cu minim 75% dupa 20 ore de on-line play.

faxiu is offline    Reply With Quote
Old 30-06-2004, 15:35   #17 (permalink)
Banned

ok, merci frumos pt sfat, osa caut la adresa aia ce mi-ai recomandat si o sa joc pe net ca am acasa. 10x again

Old 01-07-2004, 00:30   #18 (permalink)

Aquashark's Avatar

mda.. mult succes in incercarea ta de a deveni un guru la CS... iti recomand cu incredere OGC-ul si WallHack-ul.. crestere a skill-ului garantata cu [(10)²]³ la suta (%). dar care este legatura cu universul Quake a acestui thread?

PS: gizas!

Street Fighter4 tag: pokeshark

Aquashark is offline    Reply With Quote
Old 01-07-2004, 11:23   #19 (permalink)
On a Highway Near You

Roadkill's Avatar

Va rog mutati threadul asta penibil.

Roadkill is offline    Reply With Quote
Old 01-07-2004, 15:39   #20 (permalink)
Registered User

Bine ca nu mai e desteptul ala moderator...

GoD2.0 is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Gaming > First/Third Person Shooters > Quake

Thread Tools

Posting Rules