![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Salutare baieti ! Problema mea e cam asa >>>> Quake III in 1024*768 pe high quality scot 308 FPS apoi daca intru in Device Manager si dau Disable la placa de sunet Audigy fac benchmark iarasi in Q3 si surpriza !!!!!!!!! scoate 402 FPS deci intrebarea mea e cum draq imi manaca placa de sunet 100FPS si daca se poate remedia acest neajuns si cum ? Multzam fain ! | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Guest |
daca face diferentza de la 400 la 300 face shi de la 70 la 30... oricum s`ar putea sa fie din cauza ca ai dat disable la placa de sunet, q3 zice ca nu este placa de retzea shi in consecintza nu mai proceseaza toate sunetele alea, shi d`aici plusu ala de performantza
| ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Incercati si voi treba asta cu disable....oricum e mare diferenta......adica daca vreau sunet imi papa 25% din FPS.............? PS am observat in benchmarku de Doom3 ca e FARA SUNET deci stiu baieti ce stiu...... Mai important este pt mine daca o sa se poata remedia problema si sa-mi dea si mie o explicatie plauzibila.....oricum e audigy...care papa cel mult 5% din proc si nu-mi vine sa cred ca pt 5%din proc iti scade frame-urile cu 25% PS2 Am incercat aceeasi treba la un amic cu 6800GT si exact acelasi rezultat ! | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |