![]() |
| | #2 (permalink) | ||
|
Nine Inch Nails e formatia...e chiar un album care se numaeste "quake theme" parca... da nu stiu cate sanse ai sa-l gasesti...intra in folderul quake III/ baseq3 si acolo ai un fisier numit pak0.pk3, dezarhiveaza-l cu zip si o sa gasesti acolo muzica... hf
__________________ ........ !!! ........ !V ........ | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
fratzilor deci eu nu sunt prea mare fan q3... 1 si 2 am jucat in prostie... ma rog trecand peste asta.... am cautat intro si la q1 si la q2 si la q3 si nu se potriveste nimic cu ce am eu. eu am ascultat un fisier q3intro.wav cu o melodie superba (linistita, nu ca majoritatea soundtrackului pe care l-am ascultat azi in cautarea respectivei) iar pe fundal se auzeau tot felul de sunete specifice jocului (adica diverse impuscaturi, etc). Melodia are un refren in genul "we're living in serious times... it's such a misterious times... we're living in serious times" ( da, are si lyrics nu e numai un negativ, si canta o domnisoara cu o voce usor reggae). ACUM, ARE CINEVA IDEE DESPRE CE VBESC AICI ?
| |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
stryder, in postul de mai sus am spus ca nu am nici o tangentza cu q3....deci eu zic ca e scuzabil... oricum, imi cer inca o data scuze pt. "nestiinta", oricum dupa ziua de azi si atatea cautari m-am mai culturalizat si eu in ceea ce priveste sondtrackul celor 3 quake-uri. inca nu am verificat daca aia e sau nu mel, dar daca se verifica revin cu un post in care o sa te divinizez. thx | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Soundtrackul de la q3 nu e facut tot de sonic mayhem? wtf?! http://noizeloops.com/Merchant2/merc...t_Code=q3arena
__________________ there's no knowledge that's not power | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |