![]() |
| | #61 | ||
Nu cred ca e memorie destula pe serveru unde e hostat forumul ca sa pot sa scriu toata lista de injuraturi si @$#%^#$^#$^ la adresa producatorilor, bah ALOO garaa, exista mai mult de RL in jocu ala, mare secret al natiunii sa nu CUMVA sa le mai scape vreo arma in film sau poza, si asa o sa o tina pana cand e gold jocul, aoleuu am niste nervi ![]()
__________________ Start running. | |||
|
| | #62 | ||
|
__________________ HAY! CAN I HAV SUM GOLD PLZ?? GET TO DA CHOPPA! | |||
|
| | #63 | ||
| Demo de ut2007 cand apare? Stie cineva? | |||
|
| | #64 | ||
|
| | #65 | ||
| Cum apare jocu ma duc si il cumpar original direct, nu se mai poate asa Si apoi voi dormi cu el sub perna.
|
| | #66 | ||
| ...eu cu el deasupra mea; ce mai... mi-l infig in mine, mi-l dau load in creier ca nu cumva sa-l pierd. Abia astept si eu.
__________________ | |||
|
| | #67 | ||
| Cand ma gandesc ca io inca ma joc UTGOTY ....Mi s-a parut mult mai fun decat 03/04, dar gusturile nu se discuta, uneori ...
__________________ [AsRock Wolfdale1333 GLAN/M2][Pentium Dual Core E2180@2800Mhz][Dual Core Stock Cooler] [Gainward Bliss nVidia 8600GT GLH 750/1650/2100 256ddr3 1.0ns][2*1GB Kingmax DDR2 800MHz] [WD800JD-00JNA0 80GB SATA + WD2000JD-00HBB0 200GB SATA][DVDRW LG GSA-H10A] [Creative Sound Blaster Audigy SE][Genius 5.1 Home Theater 120W][EIZO F730 19" CRT] | |||
|
| | #68 | ||
| Da, asa este. Si mie mi-a placut mai mult UT-ul (l-am jucat foarte mult timp) decat cel 2003-2004. Ai niste servere ceva unde se mai joaca GOTY-ul (n-am jocul original)? Sau niste IP-uri ceva? Ca poate ne bagam si eu si MD .
__________________ | |||
|
| | #69 | ||
| Pai.. m-am jucat acu 2 luni pe un server de pe *********... gasesti la adresa lor (*********.ro) niste servere.. LE: sper sa am voie sa-l pun... g2.*********.ro ...si se mai joaca lume pe el ![]()
__________________ [AsRock Wolfdale1333 GLAN/M2][Pentium Dual Core E2180@2800Mhz][Dual Core Stock Cooler] [Gainward Bliss nVidia 8600GT GLH 750/1650/2100 256ddr3 1.0ns][2*1GB Kingmax DDR2 800MHz] [WD800JD-00JNA0 80GB SATA + WD2000JD-00HBB0 200GB SATA][DVDRW LG GSA-H10A] [Creative Sound Blaster Audigy SE][Genius 5.1 Home Theater 120W][EIZO F730 19" CRT] | |||
|
| | #70 | ||
| http://xbox360.ign.com/articles/758/758367p1.html Trailer nou dat azi, 3 poze care momentan nu apar acolo. Sumar, se numeste Unreal Tournament 3, o sa apara si pe XBOX, o sa apara in vecii vecilor, e perfect, cand apare cumpar dorm cu el sub perna bla bla you know the drill.
|
| | #71 | ||
| Alt link: http://gibbo-cunt.co.uk/fusion/unrea...aught.com).wmv Arata misto da oricum Quake > Unreal asa ca nu mai conteaza Nu o sa-l joace nimeni la noi ca n-avem calculatoare, sau poate ppasarel in 30 de frame-uri.
__________________ Powered by Intel&nVidia, Aim by Microsoft IE 3.0&Steelpad QCK, Skill by N0NAME! | |||
|
| | #72 | ||
|
|
| | #73 | ||
| si eu ..cu 20 ....dar tot o sa il joc
__________________ Orice lucru bun in viata e ilegal, imoral sau ingrasa | |||
|
| | #74 | ||
|
__________________ VAND: Birou pt PC + scaun de birou VAND: Monitor LCD 17" AG Neovo SCHIMB: Doresc upgrade de la 2GB la 4GB memorie. | |||
|
| | #75 | ||
| Un preview mai informativ decat altele: http://www.beyondunreal.com/content/articles/180_1.php Ce mi s-a parut cel mai important de notat este: Quote:
__________________ VAND: Birou pt PC + scaun de birou VAND: Monitor LCD 17" AG Neovo SCHIMB: Doresc upgrade de la 2GB la 4GB memorie. | |||
|
| | #76 | ||
| Am cam vazut toate armele cum sunt si ce efect au in afara de sniper. Sunt chiar curios ce varianta au adoptat de data asta, si cum au facut sistemul de HeadShot. Din pacate o sa aflu de-abia la Craciun asta ![]()
|
| | #77 | ||
| is curios care sunt minim req daca are cineva idee plz share
__________________ Orice lucru bun in viata e ilegal, imoral sau ingrasa | |||
|
| | #78 | ||
| Oricum o sa imi iau un calculator perfect si o sa joc cu 500fps cu toate in blana, si cu proiector pe BLOC ca sa fiu sigur ca se vad si prin efecte oamenii in DM. SI ma mut in cutie de frigider in spate la RDS cu fir si stau acolo si ma joc toata viata.
|
| | #79 | ||
| Oricum sunt sigur ca cei ca tine vor gasi o modalitate sa il faca sa arate mai rau ca Wolfenstein si sa aiba 100000+ de fps. ![]()
|
| | #80 | ||
| yeah!! because we all know grafix = gameplay!!111 pentru mine UT2K7 devine din ce in ce mai overhyped. spuneti-mi si mie un element inovator de gameplay ca eu n-am retinut niciunul din preview-urile astea ![]()
__________________ "Today, a young man on acid realized that all matter is merely energy condensed to a slow vibration.. that we are all one consciousness experiencing itself subjectively. There's no such thing as death, life is only a dream, and we're the imagination of ourselves. Here's Tom with the weather." Bill Hicks (1961-1994) | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|