![]() |
| | #61 (permalink) | ||
Nu cred ca e memorie destula pe serveru unde e hostat forumul ca sa pot sa scriu toata lista de injuraturi si @$#%^#$^#$^ la adresa producatorilor, bah ALOO garaa, exista mai mult de RL in jocu ala, mare secret al natiunii sa nu CUMVA sa le mai scape vreo arma in film sau poza, si asa o sa o tina pana cand e gold jocul, aoleuu am niste nervi
__________________ Start running. | |||
|
| | #67 (permalink) | ||
|
Cand ma gandesc ca io inca ma joc UTGOTY ....Mi s-a parut mult mai fun decat 03/04, dar gusturile nu se discuta, uneori ...
__________________ [Asus P5K SE][Pentium Dual Core E2180@3.33Ghz][Cooler Master Hyper TX2] [Asus nVIDIA 9600GT 750/1750/2100 512ddr3 1.0ns][2*2GB Kingmax DDR2 800MHz] [Samsung HD642JJ 640GB + WDC WD2500AAJS 250GB][Samsung SH-S223F/BEBE] [Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][Samsung 2032BW 20"] | |||
|
| | #69 (permalink) | ||
|
Pai.. m-am jucat acu 2 luni pe un server de pe *********... gasesti la adresa lor (*********.ro) niste servere.. LE: sper sa am voie sa-l pun... g2.*********.ro ...si se mai joaca lume pe el
__________________ [Asus P5K SE][Pentium Dual Core E2180@3.33Ghz][Cooler Master Hyper TX2] [Asus nVIDIA 9600GT 750/1750/2100 512ddr3 1.0ns][2*2GB Kingmax DDR2 800MHz] [Samsung HD642JJ 640GB + WDC WD2500AAJS 250GB][Samsung SH-S223F/BEBE] [Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][Samsung 2032BW 20"] | |||
|
| | #70 (permalink) | ||
| http://xbox360.ign.com/articles/758/758367p1.html Trailer nou dat azi, 3 poze care momentan nu apar acolo. Sumar, se numeste Unreal Tournament 3, o sa apara si pe XBOX, o sa apara in vecii vecilor, e perfect, cand apare cumpar dorm cu el sub perna bla bla you know the drill.
|
| | #71 (permalink) | ||
|
Alt link: http://gibbo-cunt.co.uk/fusion/unrea...aught.com).wmv Arata misto da oricum Quake > Unreal asa ca nu mai conteaza Nu o sa-l joace nimeni la noi ca n-avem calculatoare, sau poate ppasarel in 30 de frame-uri.
__________________ Powered by Intel&nVidia, Aim by Microsoft IE 3.0&Steelpad QCK, Skill by N0NAME! | |||
|
| | #75 (permalink) | ||
|
Un preview mai informativ decat altele: http://www.beyondunreal.com/content/articles/180_1.php Ce mi s-a parut cel mai important de notat este: Quote:
| |||
|
| | #78 (permalink) | ||
|
Oricum o sa imi iau un calculator perfect si o sa joc cu 500fps cu toate in blana, si cu proiector pe BLOC ca sa fiu sigur ca se vad si prin efecte oamenii in DM. SI ma mut in cutie de frigider in spate la RDS cu fir si stau acolo si ma joc toata viata.
|
| | #80 (permalink) | ||
|
yeah!! because we all know grafix = gameplay!!111 pentru mine UT2K7 devine din ce in ce mai overhyped. spuneti-mi si mie un element inovator de gameplay ca eu n-am retinut niciunul din preview-urile astea
__________________ lipsa de idei a unui game designer se ascunde sub paravanul "realismului" ![]() Street Fighter4 tag: pokeshark | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |