![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Unreal Tournament 3 Dedicated Server
Într-un final fericit am reuşit să apară în România primul server de ut3 dedicat 24/7, thanks to danGeR! ![]() Serverul este hostat pe RDS Fiberlink din Bucureşti, merge atât celora cu versiunea originală cât şi celor cu variante mai puţin ortodoxe. Ip-ul este ut3.zapto.org, mai multe detalii găsiţi aici. Pentru a juca este nevoie de joc şi de patchul 1.2 şi de ceva skill. ![]() Cine doreşte să participe e welcomed, momentan suntem vro 7-8 inşi care intrăm după 10 seara.
__________________ picz or it didn't happen | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
S-a mai deschis un server de vCTF, tot pe aceeaşi maşină că am văzut că duce bine. ![]() Sistemul este un 939 3200+ @2400mhz, 1gb ddr400 si o petarda de ECS, pana acu au intrat vro 14 insi si mergea totul brici. Ip-urile sunt: ut3.zapto.org => pentru DM si ut3.zapto.org:7790 => pentru vCTF Din pacate ip-urile sunt dinamice si la fiecare reset de modem se schimba, noroc ca merg statsurile astea, pentru mai multe detalii click on the names.
|
| | #7 (permalink) | ||
..acum serios, pe bune, merge serverul sau ba?cel de VCTF nici nu este accesabil, iar celalalt (care astazi nu era DM ci CTF) era inghetat la scorul de 8-5... pe curand.
__________________ "Prefer sa incerc ceva greu si sa nu reusesc, decat sa incerc sa nu fac nimic si sa reusesc." Robert Schuller | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
poate o fi votat lumea sa joaca CTF ieri, vad ca e dm acusi. Din ce am inteles al doilea a fost inchis din cauza unei erori pe care o are serveru cu windows server 2003, care incetu cu incetu duce la consumarea toatei memorii ram si e nevoie de un restart la 12 ore. Acu vad ca serveru merge fara probleme. :/ http://www.game-monitor.com/search.p...t3&location=RO
|
| | #11 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 |
foarte buna initiativa cu serverul, diseara sau mai sigur maine o sa intru si eu am vazut ca si ESL Romania incearca sa faca ceva (cautiati la ei pe site ..... nu vreu sa le fac reclama ca inca nu stiu daca sunt ok). offtopic: merge voice chat-ul in game ? | ||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Unit8472, o sa intru si eu diseara dupa 10-11 cam asa
__________________ A64 X2 3800+ Manchester BH-E4@ 2,6ghz (1.37v) + Scythe KATANA 2, Asrock 939dual-sata2, 4*512 Elixir 216(ddr432) 2.5-4-4-10 2T,ASUS 8800gts 320 ,WD3200AAKS, Xclio 2 , Fortron 500w Blue Storm ,Audigy SE , TEAC RW, LG DVD-RW | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
E o mare problema , nu intlg dc servu e trecut deja la 1.3 beta mai ales ca e un beta closed. Nu gasesc de unde sa-l dwnld . Daca pune cineva un link e ok .
__________________ A64 X2 3800+ Manchester BH-E4@ 2,6ghz (1.37v) + Scythe KATANA 2, Asrock 939dual-sata2, 4*512 Elixir 216(ddr432) 2.5-4-4-10 2T,ASUS 8800gts 320 ,WD3200AAKS, Xclio 2 , Fortron 500w Blue Storm ,Audigy SE , TEAC RW, LG DVD-RW | |||
|
| Advertisment | |
Devino un campio de Formula 1 - treci in Pole-Position! Sa iti conduci pilotii pana la linia de sosire, o intreaga aventura, in F1 Manager! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|