![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: cel mai bun element din Unreal 2 | |||
| engineul / designul nivelelor | | 12 | 33.33% |
| muzica / EAX-uri, sunete, chestii | | 5 | 13.89% |
| ai-ul inamicilor / armele | | 4 | 11.11% |
| feelingul general al jocului | | 15 | 41.67% |
| Voters: 36. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Review |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #203 (permalink) | ||
|
O pirnaie de joc ... sincer. Il asteptam si eu cu ideea ca o sa fie Unreal (super joc) si cind colo am remarcat cu tristete ca Serious Sam e un joc de 10 ori mai bun - ceea ce zic eu ca spune totul. N-are nici o legatura cu Unreal ... ah, ba da, Skaarj ... bagati absolut fortat in poveste. O actiune cusuta cu atza alba, fugi colo, du-te colo, fara nici un rost, fara nici un destin, fara nici un pic de suspans. Monstrii reciclati la greu, fara nici un fel de logica. 80% sint marini vopsiti. Bug-uri si inadvertentze cit cuprinde. Chestii de o ieftinatate iesita din comun gen "they are in the walls" si lumina stinsa cind vine primul Skaarj furata fara pic de jena din Unreal - asa au ei impresia ca se creeaza feeling-ul intr-un joc cit de cit ? Iar cine a stat si a salivat 1/2 ora la tzitzele lu Aida sau cum o chema p'aia ... mai ieshitzi mama din casa. Viracocha a descris cel mai bine ce insemna Unreal. Astia si-au batut joc. | |||
|
| | #204 (permalink) | ||
|
Un shoot-er de duzina! Impresionant prin numarul de poligoane si implicit prin cum arata, dar feeling cel mult mediocru. Nu existat termen de comparatie cu Unreal 1. ![]() ps. cerinte de sistem suficient de mari ca sa fie o problema pentru utilizatorul autohton!
__________________ ''the answer is Blizzard'' | |||
|
| | #205 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 |
Cred ca deja s-a spus cam tot. Penibil. Unreal 1 este o capodopera fata de Unreal 2, cu tot numarul lui de poligoane si HardT&L stuff. Pana si Serious Sam a avut mai mult feeling. Grafica buna, poveste penibila, voci aiurea, dialoguri aberante, monstri neinteresanti, atmosfera zero... M-am plictisit de moarte jucandu-l, l-am terminat numai pt ca am jucat Unreal1. Unreal 1 inca ramane unul din jocurile de referinta pt mine. Grafica si design al nivelelor exceptionale pt vremea aia, muzica dementiala, atmosfera deosebita, poveste oricum mai buna decat in Unreal2, ce mai, Unreal 1 inca este fascinant... | ||
|
| | #206 (permalink) | ||
|
Am terminat Unrealul 2 in 2 zile . Grafica excelenta , (cu toate ca in directx 9 nu mi se vedeau multe texturi si am revenit la Dx8), plictisitor, multe buguri, story de anii 80... deci un joc naspa. In timp ce jucam Unreal2 imi aduceam aminte de simulatoarele in spatiu cand innainte de misiune te plimbai prin nava principala si puteai sa vezi enciclopedia (arme/nave/inamici), etc. sau de MechWarrior4 Mercenaries, dar in nici un caz (in afara de nume si ca e shooter) nu mi-a amintit de Unreal 1
| |||
|
| | #207 (permalink) | ||
|
eu am terminat unreal 1 de peste 8 ori. eram inebunit si inca mai sunt de acest joc. incepand de la arhitectura superba (incredibil ce puteau face editorii cu niste structuri cu relativ putine poligoane si cu cateva coronas-uri), continuand cu armele inovative (poate un pic exagerat de inovative), apoi cu muzica (care mie cel putin imi creaza senzatia ca se scurge din pereti asa de bine se potriveste cu restul) si terminand cu emotiile puternice pe care era in stare sa ti le ofere, unreal era un joc complet, revolutionar, oferind chiar mai mult decat se cerea de la un joc (si fiind in acelasi timp suficient) pe vremea aceea. unreal 2 nu-mi place. muzica nu mai este ce a fost. din arhitectura lipsesc cu desavarsire acele elemente magice, putandu-se vedea acum numai niste holuri oribile, iluminare proasta, mesh-uri urate, peisaje outdoor care nu-ti mai dau deloc senzatia "ca-ti vine aer in nas". singurul sentiment pe care ti-l ofera jocul e unul de o stare amara de penibilitate. tin sa reamintesc urmatoarele din unreal 1 : fiorul pe care-l ai cand te trezesti in celula cu fata la tavan si cu viata 12. apoi frica care te apuca in vent-ul cu explozii, in spate usii de dupa care se aud urletele tipilor ciopartiti de vii iar apoi cand vezi Skaarjul fugind. sentimentul pe care-l ai cand iei dispersion pistol-ul in mana (parca e dintr-un metal greu, lucitor dar in acelasi timp ruginit). de peisajul de afara pe care-l vezi cum iesi din vrikers nici nu mai zic nimic. | |||
|
| | #208 (permalink) | ||
|
Parca sa zis ceva de povestea din unreal 1 ? CARE poveste ? Iar atmosfera in afara de constructia nivelelor si grafica mai era altceva?? Unreal 2 este exact ca primu :un joc cu grafica bestiala si cam atat.... Vreti jocuri cu atmosfera ?Sunt doar 3 : doom , half-life si deus ex....
__________________ "Cel ce cunoaste universul si nu se cunoaste pe sine , nu cunoaste nimic " -- Jean de la Fontaine LED website online ! | |||
|
| | #209 (permalink) | ||
|
nuke, nu e chiar asa. U1 avea o atmosfera extraordinara datorita muzicii si sunetelor. Iti dadea o senzatie aparte de singuratate, tristete. Poate ca mi se pare mie, avan din vedere ca eram mai mic cand l-am jucat. Sau poate ca nu.
__________________ >>>>>>>>> FOTO <<<<<<<<< | |||
|
| | #210 (permalink) | ||
|
am ajuns si eu pe la capitolul 2 (living planet stuff) si merge... adica imi place ca aia se ascund dupa lazi & stuff, grafica nu-i rea mai ales la 1024 cu fsaa & aniso 2x ...revin cu mai multe impresii cand il termin. 90 % din arme sunt cam nefolositoare ... folosesc in prostie shotgun & assault riffle si cam atat. nu cred c-am folosit vreodata energy pike sau cum ii zice, sau grenade launcher, sau ce mai e pe acolo
__________________ Neca eos omnes. Deus suos agnoscet. | |||
|
| | #211 (permalink) | ||
|
Intradevar muzica din unreal 1 era cool insa nu muzica face un joc si in nici un caz nu prea te face sa il joci iara si iara . Grafica@engineu a fost ce la scos din mediocritate nu atmosfera ,armele sau nu stiu mai ce .... Doom 2 cu grafica lui din epoca de piatra si acum l-as juca ,half-life si deus ex la fel . Nu unreal ...parerea mea . Btw parerea altora : http://www.warp2search.net/pollBooth...ults&pollID=31
__________________ "Cel ce cunoaste universul si nu se cunoaste pe sine , nu cunoaste nimic " -- Jean de la Fontaine LED website online ! | |||
|
| | #212 (permalink) | ||
|
Jocul asta am vrut sa fie un nou inceput pentru mine in domeniul FPS. Din pacate, se pare ca am pasit cu stangul! ![]() Nici nu am trecut de primul nivel, nu imi place deloc. Pana acum, un singur fel de monstrii. Care sunt de ideea "Multi dar prosti. Dak mie care nu am jucat un FPS pentru ca nu suportam monstrii, nu mi s-au parut deloc infricosatori... In plus, m-am gasit impuscand extraterestri peste extrateresteri intrbandu-ma: "De ce PM ii impusc? Ce rost are?" La care am iesit din joc... Pacat
__________________ Time pays us but with earth & dust, and a dark, silent grave. | |||
|
| | #213 (permalink) | ||
|
Tocmai mi-am adus aminte de faza tip JK2 cu conc. grenades pe marginea aia de cladire unde zburau aia, am ras o luna, am si salvare acolo si din cand in cand mai arunc niste d-aia in prapastie . Intr-adevar povestea din U1 difera de asta de aici, acolo erai singur, nu stia nimeni ca extermini toata rasa de Skaarj de pe planeta, aici in U2 mereu o auzi pe Aida in casti, vb cu toti intre misiuni etc... E diferit dar asta nu inseamna (pt mine) ca e mai jaf. Ce ma deranjeaza pe mine este ca nu au pastrat ceea ce definea intr-adevar jocul Unreal : armele!!!!!!!1 Adica, Flakul , desi a fost compensat la mine prin uz abuziv de shotgun, it's not the same Oricum, U2 este un joc superb!! Offtopic in legatura cu omoratul extraterestrilor incontinuu : Perfect!! Nimic mai relaxant decat sa omori incontinuu. Exact ce imi trebuie...De-abia astept sa apara FIRESTARTER, acolo chiar aia faci, omori incontinuu.. Si aici in U2 au fost destui de omorat, ceea ce e PERFECT. Dupa aia, ce imi place la nebunie este cum sar matele! Superb, cand dai cu racheta intr-unu si zboara ramasitele cat colo... Daca stau sa ma gandesc, cred ca ma apuc iar de el acum, desi e 00:14 noaptea. Super...
__________________ Start running. | |||
|
| | #214 (permalink) | ||
|
DK , lol . Io zic sa mai ai rabdare . Cred ca daca jucai Half-life tu renuntai la joc dupa primele 2 minute pentru ca vreo 5 minute te plimba cu trenuletu si nu poti face nimic .Poate ziceai "asta e joc , m-am plictisit sa ma plimb fara scop"...
|
| | #216 (permalink) | ||
| Quote:
Ce sa mai zic ca armele din ut2003 sunt facute super cool.Mai cool decat super cool nu se poate ![]()
|
| | #217 (permalink) | ||
| sorry,dar nu ma pot abtine sa nu observ: Quote:
Quote:
| |||
|
| | #218 (permalink) | ||
|
Sunt jocuri care sunt bune datorita graficii iar altele datorita atmosferei . Doom de exemplu e bun datorita atmosferei ,unreal si implicit unreal 2 datorita graficii . Got it??
|
| | #219 (permalink) | ||
|
Nu exista jocuri care sa fie "bune" doar datorita graficii excelente...Grafica si atmosfera nu sunt 2 lucruri separate,grafica este una din "uneltele" care ajuta la crearea feelingului unui joc. Si cand zic "grafica" nu ma gandesc numai la "culori sclipitoare" ci si la simtul artistic care este pus in acele "culori",sper ca intelegi ce vreau sa spun...Spre exemplu modelarea unei armuri (sa zicem un breastplate): una e cand aplici pe ea o textura cu unspemii de pixel shadere&stuff care fac sa reflecte in real time tot ce e in jurul ei (partea cu "culori sclipitoare") si alta e cand mai aplici pe ea,sa zicem,tot felul de tepi,cranii si rune magice (partea cu "simt artistic")...Si exemplu asta merge generalizat pt. fiecare obiect din joc,de la arhitectura nivelului la personaje,arme,etc.. Fiecare "unelta" din asta (grafica,sunet,muzica,poveste,ai,etc.) are un procent mai mic sau mai mare de importanta la crearea feelingului (depinde si de genul jocului,spre exemplu in rpg-uri povestea are un procent mult mai mare IMO).Cheia succesului se afla in imbinarea cat mai armonioasa a elementelor de mai sus...Cel putin asta e opinia mea privitoare la "feeling". Dar chiar daca ai reusit sa creezi un feeling puternic,asta nu inseamna automat ca ai facut un joc bun.Mai este un element cheie esential si anume gameplay-ul sau mecanica jocului care este un fel de suport pt. celelalte elemente (grafica,sunet,poveste,etc.)... Daca tu spui ca U1 nu avea atmosfera (feeling),e opinia ta...dar asta nu inseamna ca si restul lumii trebuie sa fie de acord cu tine. ps: incerc sa fac abstractie de expresia deranjanta pe care ai folosit-o,deja "notorie","Got it?".... Last edited by Dead Ghost; 14-02-2003 at 23:51.. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |