![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: cel mai bun element din Unreal 2 | |||
| engineul / designul nivelelor | | 12 | 33.33% |
| muzica / EAX-uri, sunete, chestii | | 5 | 13.89% |
| ai-ul inamicilor / armele | | 4 | 11.11% |
| feelingul general al jocului | | 15 | 41.67% |
| Voters: 36. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Review |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #242 (permalink) | ||
|
auzisem ca e jeg, dar nu ma asteptam sa fie chiar asa! pai primul unreal era de 10 ori mai bun. mult mai atmosferic si mai misto. aici totul e masiv, armele uriase si cu efect de kko, monstrii... sa te strangi de gat cu ei la masa de biliard, feeling - spre 0(un pic la inceputul nivelului cu arahnidele), poveste idioata... grafica il mai scoate un pic cu degetelul la suprafata mocirlei... dar nu joc un fps doar pt grafica! concluzie - 2 ore pe hdd e prea mult. fly away evil bat!
__________________ " It's Better To Burn Out Than To Fade Away" | |||
|
| | #245 (permalink) | ||
|
DA si pentru mine care am fost un fan Unreal , Unreal 2 a fost o dazamagire . Am zis ca poate in nivelul doi o sa fie altfel dar ;a nivelul trei am hotarat ca ocupa spatiu pe hdd degeaba ... Pacat ... nu are nici o legatura cu Unreal .. nici atmosfera si parca Unreal 2 se adreseaza copiilor sun 12 ani .. ..
| |||
|
| | #246 (permalink) | ||
| Quote:
...citeste articolul ...Unreal 2 e un FPS bun, fara legatura cu Unreal(care a fost demential) .Armele sunt beton, povestea e acceptabila spre buna...Ce fps mai bun ai jucat in ultima vreme in single player? Si pe geforce4> ti4200 arata super cu totul la maxim... ![]() Un joc care merita macar terminat pentru grafica, mitraliera aia cu foc albastru de care m-am indragostit si finalul trist care promite o continuare.
__________________ Starcraft is my religion...but Fallout rulzzz! Kill them all and let God sort 'em ou ! ABIT KN8 ULTRA, X2 3800@2400 skt 939, 4x512 Kingmax 433, 8800 GT Gigabyte, XFI Music + Creative 6700 6.1, Flatron F900P 19", DVDRW-Nec 3500A +, 450W Chieftec, Thermaltake XaserIII V2000A Case, Mouse Logitech G5 | |||
|
| | #248 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Starcraft is my religion...but Fallout rulzzz! Kill them all and let God sort 'em ou ! ABIT KN8 ULTRA, X2 3800@2400 skt 939, 4x512 Kingmax 433, 8800 GT Gigabyte, XFI Music + Creative 6700 6.1, Flatron F900P 19", DVDRW-Nec 3500A +, 450W Chieftec, Thermaltake XaserIII V2000A Case, Mouse Logitech G5 | |||
|
| | #250 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2001 Location: home | lol...
pentru cei care zic "grafica sux" Cu tot respectul dar grafica mai buna nu gasesti decat prin 3dmarkuri Daca la u2 grafica sux la ce fps nu sux ? apropo pe ce sisteme jucati ca mie pe un xp 1900+ si g3ti imi merge cam prost e adevarat am SDR nu DDR
__________________ Never know what hit them... | ||
|
| | #251 (permalink) | ||
|
Grafica jocului este destul de prost gandita este adevarat , dar MOTORUL GRAFIC este cel mai plin de posibilitati din perioada asta. Probabil ca o sa fie "calcat in picioare" de MG din Doom 3 dar mai este pana atunci. Cu toate astea eu pe un XP2000+ si cu GForce3 TI500 si 1 Gb DDR , cu toate ca merge perfect la capitolul performante, totusi am o problema cu texturarea caracterelor. Adica : Cand ma ataca un dusman pentru cateva secunde se vede in starea lui naturala dupa care se transforma intr-o umbra fara textura si nu mai inteleg nimic din el. Ce draq are ??? de la ce este ? Am schimbat driverele, am umblat la performante .... nimic . | |||
|
| | #253 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 Location: bucuresti |
Deocamdata e doar zvon: Legend Entertainment shut down | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |