![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: cel mai bun element din Unreal 2 | |||
| engineul / designul nivelelor | | 12 | 33.33% |
| muzica / EAX-uri, sunete, chestii | | 5 | 13.89% |
| ai-ul inamicilor / armele | | 4 | 11.11% |
| feelingul general al jocului | | 15 | 41.67% |
| Voters: 36. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Review |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #42 (permalink) | ||
|
pai de aparut au aparut si Tribes 2, si Sacrifice, si B&W... dar oricum U2 va rupe tot ceea ce inseamna singleplayer.. si-mi va topi naibii si ultima urma de silicon care imi mai tine intr-o dara radiatorul si cooler-ul pe placa video ![]() Stokky
__________________ Nenea zice ca nu am voie cu link-uri în semnatura... [my_username].ro? | |||
|
| | #45 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2001 |
hi ! ce parare avetzi voi de Unreal 2? sunt curios daca o sa o sa fie la fel de popular ca CS sau macar ca UT. din cate am auzit o sa fie complet alte arme... deci no shock more.. fuck.. no combos.. argh... va apucatzi de unreal 2 sau vetzi ramane la CS sau quake... ori cum Unreal T. sa o moara cand o sa iasa pe piatza... cYa
__________________ www.xg-clan.net | ||
|
| | #49 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2001 |
bai baietzi... deci unreal2 o sa sa bazeze tare si pe multiplayer la fel ca UT, dar se poate juca si in singel player mode... marile clanuri de UT din Europa sunt sau o sa fie INAKTIVE pana nu va aparea Unreal 2, de ex. mTw si Ocrana nu vor mai juca Unreal T. ca deja se fac multe prostii prin UT gen Center View pe secondary fire si alte marleni car itzi i-a tot gustul sa mai joci jocul ala online! cYa
|
| | #50 (permalink) | ||
|
center view pt second. fire? si la ce folos? adica poate nu inteleg io exact...
__________________ " Thrust this into another man's flesh and they'll applaud and love you - for that... and you, you may begin to love them - for that! " Gladiator ________ Publicitate: Cand Burebista s-a suparat pe poporul lui le-a ars viile. Asa ca dacii au facut o masina. | |||
|
| | #51 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2001 | Centerview
daca vrei informatzi la ce e bun Centerview pot sa tzi le dau in icq.... nr 104362918 si o sa fi surprins.. credema... ![]() cYa
|
| | #52 (permalink) | ||
| hmm!! Ast' joc nou p nume Unreal II !!
Interesant !!! Interesant !!! Am vazut la (reclama gratuita) Infomani@ si cica nu sunt arme multe prea noi si mai are cateva moduri de single si multi. O fi mai misto decat Unreal, Unreal return to Napali sau Unreal Tournament ? Cica va veni pe piata anu aviator sau iarna asta! Am vazut si un demo in care arata cum trage cu "Rocket Launcher" si se misca p-acolo! Nu cred ca grafica este mai deosebita de cea a Unreal Tournament-ului ! Nu am vazut mare diferenta! Dar poate ma inseala ochii si tubu' televizorului-poate o fi o diferenta pe care o "vede" cpu ! Atata stiu, atata spun! Spun ce stiu si scriu ce stiu
__________________ It's good to be bad. Simplicity comes easy.Complexity comes easier. Thou shall not be missed, but forever thy soul be living in mine's! | |||
|
| | #53 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 1999 Location: Bucuresti |
La inceput tot ce e posibil,dar ma indoiesc sa depaseasca CS in popularitate...Si daca mai adaugi ca apare si CS:Condition Zero,interesul pt. CS cred ca va creste din nou.... Singurul joc care in opinia mea va inlocui CS,daca apare in urmatorii ani pana nu se plictisesc oamenii de el,va di TF2!! | ||
|
| | #54 (permalink) | ||
| UNREAL 2 rules !!! ![]() pe langa faptul ca super screenshoturi de mori pe loc, eu zic ce baietii de la Epic stiu ei ce fac. Unreal si UT sunt monstrii sacri (cel putin pentru mine). http://www.unreal2.com/images-dynamic/E3Shot2.html
__________________ in jeg tu esti | |||
|
| | #55 (permalink) | ||
|
sux ... ca de altfel toate jocurile care exista pe lumea asta. O mare pierdere de timp. Grow up
__________________ Fericirea vesnica se afla in casuta de mai jos (aia de langa Y!) Servicii de fotografie - portrete, produse, evenimente, nunti · Servicii de graphic design, web design, identitate | |||
|
| | #58 (permalink) | ||
|
sorry guyz... chiar nu stiti sa abordatzi subiectul asta...asha fumat cum e... parerile sunt: -q3 rulz! -CS rulz! -UT rulz! argumentele sunt: [empty] [/empty] Speram ca macar in cazul asta (UT2) sa vad niste argumente mai solide. maybe next time... next time
__________________ i hope i'll be alive at the end of the world. | |||
|
| | #59 (permalink) | ||
| Skaarj's return - UNREAL 2 !
ce ziceti de U2 ? eu deabia astept sa ma lupt dinnou cu skaarji + celelalte rase extraterestre. *** va rog, sa posteze aici numai cei carora le place Unreal 1 si UT. *** un lucru care mi-a placut la U1 a fost ca a fost luuuung. adica jucai incontinuu o saptamana si tot nu-l terminai. la U2 nu cred ca o sa fie la fel, o sa fie supra-incarcat si scurt (lucru care nu-mi place). e o idee buna faza ca e structurat pe misiuni ? nu cred. era mai profund U1 pentru ca nu se intrerupea deloc tot jocul. ziceti care credeti ca o sa fie cel mai bun element la U2 ... | |||
|
| | #60 (permalink) | ||
|
si de un' sa stim de acum? daca angajeaza aceeasi designeri, macar feelingul o sa fie bun... AI, etc... om vedea.
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |