![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: cel mai bun element din Unreal 2 | |||
| engineul / designul nivelelor | | 12 | 33.33% |
| muzica / EAX-uri, sunete, chestii | | 5 | 13.89% |
| ai-ul inamicilor / armele | | 4 | 11.11% |
| feelingul general al jocului | | 15 | 41.67% |
| Voters: 36. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Review |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #61 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2000 Location: Deasupra tuturor... |
1) Am postat aici pot ca cica-mi place UT 2) Epic parca a zis ca nu o sa mai fie Skaarj in U2 3) Ce te face sa screzi ca o sa fie scurte mesiunile? 4) Cam greu de zis care o sa fie cel mai bun elemant din joc... eu sper in ordine pt feeling, arme, grafica... | ||
|
| | #62 (permalink) | ||
|
duceti-va la www.unreal2.com si vedeti ce si cum. o sa apara si skaarjii si alte rase de alieni. de unde stiu ca o sa fie scurt ? pentru ca la U1 au lucrat 4 ani. la asta cat au lucrat ? desigur a patra varianta la poll le include pe toate 3 la un loc. poate este ceva din primele 3 care credeti ca o sa fie mai marfa. | |||
|
| | #65 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2000 Location: Deasupra tuturor... | Quote:
![]() Quote:
| ||
|
| | #69 (permalink) | ||
|
God la mine de la multiplayer nu o sa ma intereseze ca de multe astept Warfareu' si la U2 vreau si single cu story poate add-on-uri. Asa ca daca vreau multi i-au joc care o sa se axeze pe multe altfel degeaba poate armele sunt bune doar de single( ati vazut pozele cu parlitoru ) si in multi sunt dezechilibrate
| |||
|
| | #77 (permalink) | ||
|
imi place ca ai pus acolo ce o sa ne placa la un joc care nu a aparut...feelingul ![]() sper sa fie mai bun de ut, pana acum screenshoatele din ut2 arata bine, si filmuletu ala de pe xpc, se vede ca o sa aiba un engine bunicel in q3 se cheatuieste cu devmap [nume harta] si bagi cacaturi - "god", "give all", etc noroc ca apare cand pe server "cheats enabled"
__________________ | |||
|
| | #79 (permalink) | ||
|
let me express myself ... unde-i optiunea in poll ca Unreal sux? Vreau sa stiu si eu cat de frumos e sa te bati cu muci albastri si verzi? cel putin asta era unreal 1 .... aia albastri au supravietuit si la ut in shock rifle ala ... Probabil u2 o sa aiba si muci roz, galbeni si roshii cu picatzele albe ... o sa fie fun de tot ![]() un joc muci despre si cu muci (ma refer la unreal .. nu ut)q2 rulz
__________________ Fericirea vesnica se afla in casuta de mai jos (aia de langa Y!) Servicii de fotografie - portrete, produse, evenimente, nunti · Servicii de graphic design, web design, identitate | |||
|
| | #80 (permalink) | ||
|
Slayer ... nu ai gusturi si se vede )Pana acum nici un alt joc nu mi-a placut asa de mult in single player ca Unreal ; chiar in zilele astea m-am apucat iar sa joc Unreal - Return to Na'Pali. Sper ca Unreal2 sa aiba un single cel putin la fel de bine realizat ca si primul.
__________________ I'm sorry but i didn't know that buttwalking is a crime. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |