Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > First/Third Person Shooters > Unreal & Unreal Tournament

Notices

View Poll Results: Pe ce server si la ce ora?
PROARENA ora: 18 00-20 00 4 13.33%
PROARENA ora: 20 00-22 00 8 26.67%
PROARENA ora: 22 00-0 00 6 20.00%
PROARENA ora: dupa mizul noptzii 5 16.67%
********* ora:18 00-20 00 8 26.67%
********* ora: 20 00-22 00 12 40.00%
********* ora: 22 00-0 00 11 36.67%
********* ora: dupa miezul noptzii 9 30.00%
WUNIX ora:18 00-20 00 4 13.33%
WUNIX ora: 20 00-22 00 8 26.67%
WUNIX ora: 22 00-0 00 6 20.00%
WUNIX ora: dupa mizul noptzii 5 16.67%
Multiple Choice Poll. Voters: 30. You may not vote on this poll

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 31-12-2003, 16:12   #21 (permalink)
CBLT

Cobalt's Avatar

ToT nu mis s-a raspuns ...a aparut ut2004...??

Cobalt is offline    Reply With Quote
Old 31-12-2003, 17:25   #22 (permalink)
Registered User

Herete's Avatar

ti-am raspuns eu daca nu ai citit, mai citeste o data...la anu bre si la multi ani

Herete is offline    Reply With Quote
Old 31-12-2003, 19:06   #23 (permalink)
pmk
Registered User

pmk's Avatar

Quote:
Originally Posted by GoD2.0
pmk, asta e doar parerea ta... crezi ca astia folosesc ttm la toate comp internat ca le place cum suna? inafara de modificate skinurile, ca sa se vada mai bine, nu modifica nimic... restu poti sa le scoti oricum din ut...
iar miscarea din ut2003... nu vad care e probl... si in ut se facea dodge in prostie, nu alerga nimeni pe harta cu forward... tot cu forward + dodge se face... singura diferenta in ut2003 e ca distanta pe care sari e mai mare
walljumpurile sunt discutabile... nici mie nu-mi prea plac.. dar oricum, nu se folosesc foarte des, doar in unele locuri... + iti trebuie ceva skill ca sa-ti iasa klumea

sincer, dupa ut2003, nu cred ca pot sa mai mearga inapoi si sa scada nivelu de libertate la miscare... mult prea multa lumea s-a obisnuit asa
care mult prea multa lume? aia 5000 de insi care joaca pe net ? aia 2 insi care POATE intra pe serv in .ro?
ut2k3 e o basina de joc din mai multe puncte de vedere... si fat s-a lasat de el si a recunoscut ca nui placea
eu am jucat XMP o gramada si pot sa zic ca si acolo miscarea e de rahat intr-un fel... e mai cool ca in 2k3 pt ca ai jet pack, pt ca difera de la o clasa la alta distantele si viteza cu care sari, dar, dupa un timp devine enervant sa faci aceleasi lucruri de 10000000 de ori... alergi un pic, boost jump, mai alergi un pic, alt boost jump, etc...
pt mine e vorba de fluiditate, iar treaba cu dodge & shit strica jocurile RAU in ceea ce ma priveste...
uitate cate poti sa faci in q3 ( defrag, cpm ), si totul e extrem de fluid
vrei viteza in q3? o obtii imediat, vrei distante, vrei sarituri inalte sunt toate acolo dar se combina toate mult mai bine decat in ut...
anyway, asta e parerea mea

da am si eu o intrebare? dc toata lumea joaca cu skinuri fosforescente, cu setarile pe minim, cu overbright, etc? dc sa scoti un joc cu grafica beton ? ca sa isi bata joc de el " profesionistii "? mie mi-ar placea ca in doom3 sa nu poti sa scoti umbrele in multi, cu toate ca stiu din alfa ca se pot scoate, sa nu ai nimic gen overbright, picmip 5 sau alte prostii... si nu numai in d3

pmk is offline    Reply With Quote
Old 31-12-2003, 20:21   #24 (permalink)
CBLT

Cobalt's Avatar

Frumos gandit pmk.....nota 10 sunt total deacord cu tine!

Old 01-01-2004, 20:41   #25 (permalink)
Registered User

ar fi stupid din partea mea sa zic ca miscarea din q3 e mai slaba dcat miscarea din ut2003, pt ca e clar ca nu e asa... dar, de asta sunt doua jocuri diferite, si zic ca nici cea din ut2003 nu e foarte rea. Mai naspa e cand treci inapoi de la ut2003 la ut, atunci chiar te simti limitat.

dc joaca toata lumea cu skinuri fosforescente si cu setarile la minim? e foarte simplu... pur si simplu joci mai bine cu, ti se face viata mult mai usoara cu. Si nu trebuie sa fi profesionist ca sa iti dai seama de asta. Crezi ca se folosesc degeaba brightskins si in q3 si in ut2003? Asta e o chestie care deja nu se mai discuta + pe tine ca spectator nu te afecteaza cu absolut nimic. Tu poti sa te uiti la demo foarte frumos cu setarile la maxim

GoD2.0 is offline    Reply With Quote
Old 01-01-2004, 20:57   #26 (permalink)
pmk
Registered User

pmk's Avatar

hehe eu nu ma uit la demouri fiindca sunt spectator, eu ma uit ( uitam de fapt ) ca sa invatz cate ceva... nu e vb numai de skinuri fosforescente, e vorba de overbright si picmip ( in caz ca nu stii r_mapoverbrightbits 5 in q3 :P, r_picmip 5, etc)... de ex cu picmip 5 cred ca stii in ce hal arata q3... shaftul, care normal ar trebui sa iti impiedice un pic vederea atunci cand tragi sau esti atacat cu el, este aproape transparent... texturile parca nu mai sunt, explozia la rakete este un poligon patrat, etc... daca tie iti place sa joci un joc, care arata in halu ala, doar ca sa vezi oponentul mai bine si ca totul sa se rezume la tinta, atunci nu vad dc nu am transforma, sa zicem, q3 intr-un joc gen vitua cop, dar alb negu, unde oponentii sunt niste puncte albe pe un fundal negru... ca de, tre sa ii vezi mai bine
uratirea asta excesiva a unui joc, doar de dragul vizibilitatii, m-i se pare idioata... dc sunt culori pe 32 biti, t&l, pixel shadere, etc ? ca sa le scoata " profesionistii"?? hai frate sa facem jocuri cu engineul de q1, care merg la 800fps, numai in 2 culori... patetic...

Old 16-01-2004, 10:31   #27 (permalink)
CBLT

Cobalt's Avatar

In ut2004...pe langa vehicule terestre,aeriene....vor baga si spatiale!
Va fi o misiune de genul...star wars...kill da mothership!

Old 12-02-2004, 00:02   #28 (permalink)
Registered User

A aparut un demo pentru Unreal Tournament 2004.

Mata is offline    Reply With Quote
Old 12-02-2004, 01:08   #29 (permalink)
good cop

dark_one's Avatar

mai am 5 min si iau demo

dark_one is offline    Reply With Quote
Old 12-02-2004, 02:35   #30 (permalink)
Registered User

Burghy's Avatar

Incepe sa aduca a telenovela EA. (gen Fifa).
Eu nu prea vad mari deosebiri. Imi merge mai bine decat 2003(+++), armele sunt mai mici si mai dragute(cu exceptia sniperului care parca-i pocnitoare). Si un mod nou de joc, care pare clona Tribes.

PS1. Au dat astia vreo explicatie logica faptului ca te opresti dupa 1 deplasare mai rapida(djump, dodge, etc)?
PS2. Bright skins needed again
PS3. PMK cand ne vedem pe un server de q3, ca totusi ai jucat 3 ani zi de zi. (Promit ca pun picmip 1 si overbright 2.)

Burghy is offline    Reply With Quote
Old 12-02-2004, 05:35   #31 (permalink)
pmk
Registered User

pmk's Avatar

de vreo cateva ore tot joc demo asta... am cateva servere de 26 jucatori unde am ping <50 si asta e super...
imi place cam tot la demo , am jucat mai mult ons dar am jucat si cu botii restul hartilor, care, btw, arata beton
miscarea a ramas aprox aceeasi, ceea ce ma enerveaza :E
anyway... sa speram ca nu se umple iar netul de servere de instagib si lowgraw...

burghy... sa stau si sa ma joc q3 inca o zi ca sa ma obisnuiesc din nou cu jocul, doar ca sa te bat pe tine la 0, m-i se pare o pierdere de timp... oricum, daca cumva din plictiseaza se intampla sa mai joc, fi sigur ca o sa te caut... nu de alta dar nu imi place tonul care reiese din postul tau si cred ca ai avea nevoie de o lectie...
dar whatever... e ut2004 acuma, avem cu ce sa ne umplem timpul ( poate o prinde si asta mai mult ca m-am cam saturat sa joc cs... )

Old 12-02-2004, 18:31   #32 (permalink)
Registered User

UT2004 Beta Demo

PixelRage

Server: games.*********.ro

Old 12-02-2004, 18:40   #33 (permalink)
CBLT

Cobalt's Avatar

Prima impresia care a fost??? (pt cei care au jucat )

Old 12-02-2004, 20:00   #34 (permalink)
Registered User

grafica si miscarile sunt in mare parte aceleasi, au mai schimbat un pic armele, si cum arata, si efectul. Oricum, se vede ca e mult mai lucrat, are niste chestii care imi plac: numai trebuie sa faci self damage ca sa iei armura daca ai 150, ai ceas stanga sus, se poate dezactiva din server weapon shaking, are o chestie care transforma text in voice (suna cam aiurea, da e funny), si... hmm... pacat de brightskins
ramane de vazut cu restu modurilor

pt cei interesati, un cfg atasat
Attached Files
File Type: zip god.zip (11.9 KB, 18 views)

Old 12-02-2004, 20:13   #35 (permalink)
Registered User

Burghy's Avatar

Scutu mic nu se mai aduna, damageul ajunge putin si la viata. Cu cat se tankeaza mai putin cu atat mai bine

Acuma harti faine sa faca, parca vad ca la tdm tot dm6 o sa se joace

De ce placa video e nevoie pentru 100+ fps pe harti normale ?(DM and stuff)

LaterEdit: PMK: teach me master .... Daca ma bati la 0 dau un suc, daca nu ii dai tu lui God ca nu ne-a sters inca posturile. Da?

Burghy is offline    Reply With Quote
Old 12-02-2004, 21:12   #36 (permalink)
Registered User

N0NAME's Avatar

Am jucat si eu dracia asta de Unreal Tournament 2004 si e la fel ca 2003-ul ...
E clar ca daca sti sa joci 2003 te pricepi si la 2004.
Merge sa fac benchmark la el ?

PS: GoD2.0 vezi ca ai un thread de sters de la UT & Unreal Tournament