![]() |
| | #22 (permalink) | ||
|
Folositi cu incredere cs2.bhz.ro . Server-ul este stabil, are tick 100 si mai ales, este CIVILIZAT. Setari obligatorii : "rate 25000", "cl_cmdrate 100", "cl_updaterate 100" PS. Lumea se strange de obicei mai pe seara la joaca, dupa ora 18:00.
__________________ y so srs? XOO OXO OOX | |||
|
| | #23 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 | cs.cssource.ro - cel mai populat, mai vechi, mai mare si mai bun server public. dm.cssource.ro:27025 - deathmatch pentru impatimiti. gg.cssource.ro - gungame for fun. mai mult, PGL a anuntat implicarea in competitiile de Counter-Strike:Source, aceasta fiind lista cu serverele PGL de cs:s (war si public, altele urmind in curind). | ||
|
| | #29 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 |
Cum stiu daca pe serveru care ma conectez este pe steam sau nu ? Eu stiu ca scrii "status" in consola si daca apara steam_id: 34747786 cica e pe steam si pe cele fara non-steam cand scrii "status" apare doar steam_id: lan:active dar se pare ca nu e asa am incercat si pe servere non-steam si sunt care arata ca cele cu steam. Stiti voi alte comenzi sau cum afli daca serveru e non-steam sau steam on ? | ||
|
| | #32 (permalink) | ||
| nu 'erau', ca doar unul era pe tick33, si acela modificat pe tick66 inainte de postul cu pricina. oricum, ma bucur ca tii evidenta functionarii respectivelor servere, ceea ce nu inseamna ca o sa te califici vreodata pentru un cont de admin. o rugaminte... incearca sa nu te mai bagi in seama singur, iar daca nu te poti stapani si totusi o faci incearca sa nu ma jignesti macar aici, ca de aberat abereaza doar si numai baiatu' lu' mamica ta. Last edited by Sphinx; 03-08-2008 at 23:16. | |||
|
| | #33 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 Location: bucharest |
noul server DMF | 85.190.17.12:27015 | www.kvist.org | ||
|
| | #35 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2008 |
sphinx serios? tick 66 wow? :O daca crezi ca asa o sa aduci jucatori pe server te inseli, singurul mod de ai aduce inapoi este sa schimbi toti admini, inclusiv pe mafia si ayla tu ca moderator esti ok, dar ca manager de admin mai trebuie sa lucrezi. o mica istorie a fostului linkmania source : da a fost primu server de css din romania care se misca ca naiba, avea lag tot timpu timp de 1 an, pe urma si-a mai revenit. era singuru server ca altele nu erau si lumea era obligata sa intre pe el adminii stiau asta si isi permiteau sa faca albie de porci pe multi dinre jucatori, in special adminu mafia. pe urma a venit adminu solo (ruda cu mafia) care a luat abuzu de admin la un nivel nou, amenintand jucatorii si injurandii. asta a tinut cam 6 luni pana si-a dat seama sphinx (e mai incet el) )asa si ep urma a venit ayla, marea bagatoare de seama care in copilarie a fost ignorata sau alti copii aruncau cu pietre in ea, care sa decis ca toti jucatorii buni sunt codati, si care da ban la oricine e bun, (INCLUSIV LUI ROJER O DATA). ea inca mai e admin acolo asa ca da.... intrati pe serveru lui sphinx daca mai vreti sa aveti de aface cu asta, poate ca lucrurile s-au schimbat, dar eu v-am zis ceva ce putini au curaju sa va spuna, dar avand in vedere ca sunt o duzina de servere css in rom de 1000 ori mai tari ca fostu link suceava, nu mi-e frica sa va zic totul ce avut loc in spatele culiselor acolo. daca vreti mai multe dati-mi un PM ca mai am de zis. bafta . btw recomand servs lui FEAR, BHZ, TZT, RO-A
| ||
|
| Advertisment | |
Treci prin porţile şcolii de magie şi devino cel mai puternic vrăjitor al tuturor timpurilor în Tales of Magic | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|