Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > First/Third Person Shooters > Counter-Strike

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 19-01-2008, 09:35   #1 (permalink)
Registered User

Big Problem!!!

Am shi eu o problema destul de mare.Acum mult timp dupa ce am instalat steam shi implicit counter-strike am instalat shi custom models pentru multe arme.Acum cand doresc sa intru shi eu pe ESEA shi pe cateva servere straine imi spune "custom models are not allowed".Am reinstalat shi cs shi am luat models de la multi dar nu au la fel k mine,au mai putine fisiere,nu au in models de ex : p_m4a1,v_ak47,w_awp,eu caut custom models pentru toate armele de baza aproape...chiar shi la grenazi am custom models.Ma poate ajuta cineva

PrimO- is offline    Reply With Quote
Old 19-01-2008, 10:55   #2 (permalink)
azd
CG Shop Admin

azd's Avatar

Eu iti zic sa stai linistit si sa nu-ti instalezi toate prostiile pe calculator.
Plus de asta poti sa iei si ban pe VAC.

azd is offline    Reply With Quote
Old 27-01-2008, 12:24   #3 (permalink)
nkZ
Registered User

man mai bine nu mai baga nici un "custom model" si lasa armele asa ca nu esti copil de 12 ani sa ai arme dichisite si faza cu esea . esea nu permite porcarii bagate in cs sau in cfg si eu am in cfg gamma sau niste setari dastea si mi se vad hartile mai calumea fara puncte cum se vad ele normal si dak intru pe esea mi se vede normal cu puncte adik chiar dak am bagat cfgu de la inceput ... in concluzie lasa csu normal asa cum e el de la mama lui hf~

nkZ is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > First/Third Person Shooters > Counter-Strike

Thread Tools

Posting Rules