![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 | http://www.postimage.org/image.php?v=gx6e_LA cei de la internet mi-au spus ca de la propagarea noilor clase de ip-uri in international ..unele servere au recunoscut mai repede altele nu .. astept pareri .. | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
omg tragedy ![]() cum o sa reziste Romania fara CounterStrike ?
__________________ Smile. It makes everybody wonder what you`re up to. ![]() Tel: 0745625284 / 0731111105 YM: n0iz3 E-mail:n0iz3@yahoo.com ![]() Execut lucrari de tamplarie PVC cu profile Deceuninck. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 |
Am si eu o problema si am zis ca nu e cazul sa fac alt topic din moment ce este unul cu numele "Problema". Intru in counter-strike si vreau sa dau alt+tab sa vad cine e pe mess(exemplu) cand dau alt+tab inapoi in counter-strike imi apar 2 triunghiuri pe tot ecranul formand un patrat si nu pot vedea nimic ma gandesc ca trebuie setat ceva la placa video ... folosesc counter-strike pe OPEN-GL si am placa video ATI RADEON HD 2600 PRO. Daca imi poate spune cineva ce pot face sa navighez prin aplicatiile windows-ului fara sa am problema asta ii multumesc foarte mult. | ||
|
| Advertisment | |
Devino un pirat, un mare lider al Oceanului! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|