Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > First/Third Person Shooters > Counter-Strike

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 11-03-2009, 12:25   #1 (permalink)
Registered User

problema comenzi Counter-strike

buna ziua. am si eu o problema care ma macina deoarece nu pot juca si eu ca un om normal un amarat de joc adica counter strike
am o problema cu comenzile si asa se observa cel mai mult la mouse.. mi se misca foarte sacadat foarte "in scari" in trepte... am schimbat mouseul mi-am unul mai bunicel (1000 dpi ca poate erau devina pdi-ii) tot asa ... am incercat sa fac ceva softuri din placa video (am o placa destul de pretentioasa - are nevoie de HOTFIX - si inca nu l-am gasit pe cel perfect ) am incercat sa scot toate programele posibile pentru ca sistemul sa lase counteru cu cat mai multe resurse (am scos skype mess steam mozila IE opera tot ce era de scos ) am schimbat configurile .. (aveam multe aliasuri si binduri le-am scos pe toate poate ingreunau ele sistemul) tot asa.. pana mi-a zis un prieten de "msconfig" si sa ma duc "services" si sa scot unele programe .. insa aici ma depaseste..
spuneti-mi o solutie ce sa fac .. ca imi vine sa-l arunc de pe geam (mai ales cand joc HNS)

astept raspuns ..
multumesc .

PolarN2 is offline    Reply With Quote
Old 17-03-2009, 22:11   #2 (permalink)
Registered User

chiar nu ma poate ajuta nimeni cu nimic?
o comunitate asa mare si insa asa putine raspunsuri..
da-ti-mi va rog niste sfaturi ceva ce as putea face ca procesorul sa se axeze mai mult pe counter strike

PolarN2 is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > First/Third Person Shooters > Counter-Strike

Thread Tools

Posting Rules