![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| ATENIE la tepele de pe mail pe STEAM
Am primit un astfel de mail. Outlook nu m-a lasat sa intru pe site prin click asa ca ma facut copy-paste la adresa si am intrat in site-ul respectiv vezi img. 2. Aveti grija. Am cont pe steam de vreo 1 an si ceva, am cumparat CS da' nu stiu sa ma fi jucat de vreo 3-4 ori. Mai am chef de CS din cand in cand si am decis sa-l cumpar. Asta nu inseamna ca daca nu ma joc eu tre sa-l donez vreunui kkt de copil handicapat care n-are 10 euro pentru CS de la măsa.
__________________ "Augh! You are even uglier than I had thought possible! Can't you see you are making me sick? Please, foul creature, turn your head, or better yet, put a sack over it. Never mind, i have adjusted my display so it is dim enough to be tolerable. In answer to your question, our response is simple. We VUX do not share this range of motionand it appears as though your neck is brokenand you are a jabbering corpse. Ugh!" Mitza.ro@Gmail.com | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Aveti grija. Mailurile se pot falsifica foarte usor, la fel si o pagina de web. Prin login pe acel site, nu numai ca o sa zica login invalid cred, dar o sa se duca datele la ei. Cum am zis, un mail e f usor de falsificat. Aveti grija si la continut, daca vor trimite mail, vor trimite worldwide scris in limba engleza. PENIBIL
__________________ Nick Anterior : Fresh KaT | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Quote:
Ce nu fac Romanii pentru a fura alti romani ! | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |