![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2009 | Probleme counter strike
Buna seara! Am 2 probleme in legatura cu counter strike (steam si nonsteam) si un cod (nu sunt un iubit al hackingului, dar din an in paste mai merge..) Prima ar fi: Cand incerc sa pun un cod care sa ruleze cu CS-ul Steam imi zice, chiar cand intru in CS (dupa ce am dat click la load hack): Could not inject the dll sau Injection Failed, sau pur si simplu No "numele-filei" injected. (nu poate injecta codul in cs - steam). Cum as putea face sa nu mai imi apara eroarea? Mentionez ca am instalat-reinstalat nu de 2-3 ori steam-ul ci de 10 si am incercat cu mai multe tipuri de coduri => problema de la steam, care e aia? A doua problema ar fi: De cand am instalat Steamul si miam luat CS Originial cu Licenta, cand incerc sa intru pe non-steam (valve) - care e inclus in alt folder), imi iese automat din game cu mentionea: "Not Responding", sau in momentul cand se incarca pt. intrarea in server "PreCaching Sources .... - loadingul ala" . Cum as putea face sa nu mai am eroarea, si sa nu mai imi iasa din joc. (LA A DOUA PROBLEMA VORBESC NUMAI DE CS-UL de pe Non-STEAM. Daca nu vreti sa ma ajuti la partea cu hacking, nu doresc reply-uri de tipul: Dute dracului codatule, sau marsh codatule. Mai bine vedeti-va de treaba si lasati pe cei care vor sa ma ajute, ca pana la urma, nu cred ca stam in "codul" acela... Multa sanatate, Raul | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |