Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > First/Third Person Shooters > Counter-Strike

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 13-04-2009, 21:25   #1 (permalink)
Registered User

Probleme counter strike

Buna seara!

Am 2 probleme in legatura cu counter strike (steam si nonsteam) si un cod (nu sunt un iubit al hackingului, dar din an in paste mai merge..)

Prima ar fi: Cand incerc sa pun un cod care sa ruleze cu CS-ul Steam imi zice, chiar cand intru in CS (dupa ce am dat click la load hack): Could not inject the dll sau Injection Failed, sau pur si simplu No "numele-filei" injected. (nu poate injecta codul in cs - steam). Cum as putea face sa nu mai imi apara eroarea? Mentionez ca am instalat-reinstalat nu de 2-3 ori steam-ul ci de 10 si am incercat cu mai multe tipuri de coduri => problema de la steam, care e aia?

A doua problema ar fi: De cand am instalat Steamul si miam luat CS Originial cu Licenta, cand incerc sa intru pe non-steam (valve) - care e inclus in alt folder), imi iese automat din game cu mentionea: "Not Responding", sau in momentul cand se incarca pt. intrarea in server "PreCaching Sources .... - loadingul ala" . Cum as putea face sa nu mai am eroarea, si sa nu mai imi iasa din joc. (LA A DOUA PROBLEMA VORBESC NUMAI DE CS-UL de pe Non-STEAM.

Daca nu vreti sa ma ajuti la partea cu hacking, nu doresc reply-uri de tipul: Dute dracului codatule, sau marsh codatule. Mai bine vedeti-va de treaba si lasati pe cei care vor sa ma ajute, ca pana la urma, nu cred ca stam in "codul" acela...

Multa sanatate,
Raul

iordache4991 is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Gaming > First/Third Person Shooters > Counter-Strike

Thread Tools

Posting Rules