![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2009 | Am si eu nevoie de putin ajutor
Sall baieti(si fete), Cazul meu este urmatorul:Joc de vreo 1 an Couter Strike Source versiunea DigitalZone.Acum m-am hotarat sa intru si eu in randul oamenilor civilizati si vreau sa cumpar licenta la joc(ma gandeam sa o iau chiar de aici versiunea aia unde trebuie sa introduc nr.meu de tel.bifez jocul pentru care vreau licenta si apas trimite). Intrebarile mele ar fi: 1:mai pot lua licenta de aici,cea cu 10 euro? 2:cand imi fac cont Steam cu licenta cumparata de aici,ma mai pot folosi de jocul pe care il am instalat(devine jocul meu original sau ce se intampla?),sau trebuie sa descarc si jocul de undeva? Sper sa ma lamuriti si pe mine cu chestia asta ca nu as vrea sa dau 10 euro si sa nu pot juca legal cu jocul asta de la DigitalZone. | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Pai da , cand dai in final cei 10 euro trebuie sa faci urmatorii pasi : 1.Sterge versiunea Digital Zone 2.Downloadezi interfata steam de pe Welcome to Steam 3.Instalezi si iti creezi un cont 4.Cand ai terminat cu instalarea , esti logat(a) si ai interfata in fata ta te duci la "My Games" dupa care "Activate a product on steam..." 5.Jocul/Jocurile se vor downloada.
__________________ Cand te lasa PC-ul apucate de consola... | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2009 |
Mersi frumos.Acum stiu ce am de facut
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |