![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2009 | CD-Key Counter-Strike:Source Steam BAN
Va salut! Am o mica problema la care am sa adaug o scurta intrebare,sper sa imi raspunda cineva care are cunostina de cauza. Am un cont de steam pe care am cumparat mai multe jocuri. Problema este ca jocul Counter-Strike:Source a fost banat de VAC Anti-Cheat. ![]() Am inteles ca acel CD-Key poate fi re-validat.Inca am acel key... Intrebare: Daca se mai poate face ceva pentru a refolosi key-ul sau sa pot scoate ban-ul? Rog sa lasati un reply simplu si concret. Va Multumesc! | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Daca era baiat destept folosea coduri private,ce naiba.Worth the 10 bucks,daca tii neaparat sa arati ca esti "bun".Plus ca ai si siguranta ca nu o sa fii prins de VAC
__________________ "Has anyone really been far even as decided to use even go want to do more like?" Last edited by NightRage; 05-06-2009 at 19:59.. Reason: typo | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2009 | Quote:
nu vreau sa fac un scandal dar daca vad un codat imi vine sa dau tot steam tot tot numai sa il am pe ala cu coduri in primire pentru o zi sunt multi codati nu stiu dar sper ca cei de la valve sa faca ceva sa apara un vac3 sau ceva pt ca nu mai suport codatii | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Quote:
,era unu care are super viteza si da headshot cu ajutorul cutitului,si habar cum se poate headshot fara arma. | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
infractiunea este infractiune si se pedepseste conform contractului / licentei https://support.steampowered.com/kb_...4044-QDHJ-5691 Taticul poate sa bage acum cardul sa cumpere alte jocuri sau sa explice plodului intr-un mod corespunzator consecintele infractiunilor online. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |