Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > First/Third Person Shooters > Counter-Strike

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 11-06-2009, 17:16   #1 (permalink)
Registered User

Exclamation Problema cu cs steam !

Astazi 11 iunie, mi s-a updatat steamul, iar la sfarsitul update-ului mi-a scris ca trebuie sa dau restart la steam. Dupa ce am dat restart la steam si am intrat in cs, am observat faptul ca nu imi mai apar deloc : New Game; Find Servers; Options; Quit ... aceste optiuni mi s-au sters si nu imi apar in cs, de asemenea nu imi apare nici consola, pur si simplu nu pot sa il folosesc deloc.Imi apare imaginea cu cei 2 ct si atat. Am dat uninstall la cs si la steam si le-am instalat iar, si rezultatul a fost acelasi... nu inteleg ce se intampla, steam-ul este cu licenta, l-am luat prin sms de la computergames, inca mai am mesajul de confirmare si licenta. Va rog sa ma ajutati !!! Multumesc anticipat

Am facut si un printscreen ===>CLICK<=== este tot ce imi apare knd deschid cs

Last edited by Kristyk; 11-06-2009 at 17:29..

Kristyk is offline    Reply With Quote
Old 12-06-2009, 12:12   #2 (permalink)
Registered User

Pai dak u ai steam cu licenta, nu iti va merge sa bagi la favorites servere non-steam, chiar daca ele sunt patchuite pt protocol 48. La favorites poti baga doar server steam-only.
Si am dat uninstall la steam si la cs de 2 ori si le-am instalat la loc si aceeasi problema am ... parca vad k dak imi cumpar iar steam totul o sa fie ok )

Old 14-06-2009, 18:51   #3 (permalink)
Registered User

Nu e nici un admin care m-ar putea ajuta? Parca ofereati asistenta clientilor, ca doar de la voi am cumparat steam :| ... Macar spuneti-mi daca e ceva de facut sau e nevoie sa cumpar steam din nou, ca in cazu' asta prefer sa il cumpar din magazin, m-am lamurit cu steamu vostru

Old 14-06-2009, 22:25   #4 (permalink)
Overwatch

darkeye's Avatar

Thumbs down

Steam nu "cumperi" de nicaieri. E o platforma gratuita. Poate CS.

darkeye is offline    Reply With Quote
Old 15-06-2009, 16:10   #5 (permalink)
Registered User

Da ai dreptate, am gresit... licenta pt steam am cumparat-o prin sms de la computergames

Old 15-06-2009, 17:17   #6 (permalink)
Registered User

Hazer's Avatar

Hahaha! Omule, de pe computergames ai cumparat licenta pentru CS, STEAM se poate downloada pe gratis.
Q8200 | Freezer 7 Pro | Gigabyte EP43-S3L | Zotac GTX260 AMP!2 | Kingston ValueRAM DDR2 2x2GB 873 MHz CL5Western Digital 500GB AAKS | Creative X-Fi Extreme Audio | Fortron Blue Storm II 500W | Antec Three Hundred | Microsoft Razer Habu + Razer Goliathus Speed Alpha

Hazer is offline    Reply With Quote
Old 15-06-2009, 20:02   #7 (permalink)
Registered User

Licenta pt cs in fine, in loc sa postati off-topic aiurea, numai ca sa va bagati in seama mai bine vedeti-va de treaba voastra si postati daca aveti cum sa ma ajutati... dak nu cel mai bine ar fi sa va vedeti de treaba pt k oriqm nu sunteti in stare de nimic

Old 15-06-2009, 20:08   #8 (permalink)
Nick anterior: Belzebut666

Hazer, de ce te bagi aiurea în discuţii ? STEAM este gratis, dar jocurile trebuie să le cumperi, mai bine nu vorbi dacă nu ştii
Kristyk, nu ştiu cum stă treaba cu licenţele pe care le vând băieţii de la computergames, dar îţi pot da nişte sfaturi.
Eu zic să dezinstalezi steam, şi toate jocurile din el, ştergi şi folderele şi fişierele rămase, apoi Apoi îl reinstalezi, posibil să fie şi din cauza driverelor video.

Vladimir Boyka is offline    Reply With Quote
Old 15-06-2009, 21:45   #9 (permalink)
Registered User

Hazer's Avatar

Vai de mine! Tu nu vezi ca ai scris acelasi lucru ca si mine?

Quote:
Originally Posted by Hazer View Post
Hahaha! Omule, de pe computergames ai cumparat licenta pentru CS, STEAM se poate downloada pe gratis.
Quote:
Originally Posted by Belzebut666 View Post
Hazer, de ce te bagi aiurea în discuţii ? STEAM este gratis, dar jocurile trebuie să le cumperi, mai bine nu vorbi dacă nu ştii
Kristyk, nu ştiu cum stă treaba cu licenţele pe care le vând băieţii de la computergames, dar îţi pot da nişte sfaturi.
Eu zic să dezinstalezi steam, şi toate jocurile din el, ştergi şi folderele şi fişierele rămase, apoi Apoi îl reinstalezi, posibil să fie şi din cauza driverelor video.
Here, Captain Obvious, take this rock.

Huh? Ce treaba sa aiba driverele video? Lol! Pur si simplu dezinstaleaza Steam/CS (sterge orice urma ramasa pe HDD) si apoi reinstaleaza-l(e).
Q8200 | Freezer 7 Pro | Gigabyte EP43-S3L | Zotac GTX260 AMP!2 | Kingston ValueRAM DDR2 2x2GB 873 MHz CL5Western Digital 500GB AAKS | Creative X-Fi Extreme Audio | Fortron Blue Storm II 500W | Antec Three Hundred | Microsoft Razer Habu + Razer Goliathus Speed Alpha

Hazer is offline    Reply With Quote
Old 15-06-2009, 21:52   #10 (permalink)
Registered User

Am facut chestia asta de 3 ori, am dat uninstall la tot pachetu cs, am dat uninstall la steam, am sters toate folderele, am luat steam de pe steampowered, am instalat cs si am aceeasi problema ... asta e o sa cumpar alta licenta si sper ca se va rezolva.
Nu cred ca driverele video au vreo treaba pentru ca am instalat si cs fara steam si cu el n-am nici o problema

Old 16-06-2009, 23:49   #11 (permalink)
Nick anterior: Belzebut666

Sunt anumite lucruri care diferă de la STEAM la CS normal deci mai bine ai încerca să updatezi sau să schimbi driverele video, am păţit şi eu asta în trecut

Vladimir Boyka is offline    Reply With Quote
Old 17-06-2009, 20:14   #12 (permalink)
Registered User

Permite-mi sa pun si eu o intrebare de noob si anume cum pot updata driverele video? Cumva din System Properties la Windows Update?

Old 20-06-2009, 12:48   #13 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Belzebut666 View Post
Sunt anumite lucruri care diferă de la STEAM la CS normal deci mai bine ai încerca să updatezi sau să schimbi driverele video, am păţit şi eu asta în trecut
Belzebut ai avut dreptate, am dat update la driverele video si vreau sa zic k nu mai am nici o problema. Iti multumesc f mult pt ajutor. Numai bine

Old 15-07-2009, 23:54   #14 (permalink)
Registered User

Ajutati ma plss

Va rog frumos spuneti mi si mie ce sa fac ... Uitati ce am facut: Eu aveam 2 counter strikeuri si am dat Remove Steam acolo la Add or Remove Programs in Panou de Control acum cand intru pe cs nu merge sa ma conectez la niciun server imi zice could not establish conection with server ce sa fac ? ajutatima va rog am reinstalat si counter strikeurile si niciunu nu merge acolo la add or remove programs erau 2 steam si am dat remove la amandoua ca prostu ce sa fac? ca sa pot juca cs?

broscanu is offline    Reply With Quote
Old 23-09-2009, 20:03   #15 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by broscanu View Post
Va rog frumos spuneti mi si mie ce sa fac ... Uitati ce am facut: Eu aveam 2 counter strikeuri si am dat Remove Steam acolo la Add or Remove Programs in Panou de Control acum cand intru pe cs nu merge sa ma conectez la niciun server imi zice could not establish conection with server ce sa fac ? ajutatima va rog am reinstalat si counter strikeurile si niciunu nu merge acolo la add or remove programs erau 2 steam si am dat remove la amandoua ca prostu ce sa fac? ca sa pot juca cs?
aceasi problema o am si eu... dar eu aveam inca 2 instalate non s-team dinainte, sa fie din cauza aia?!! ajutati-ma ca sunt in dilema...e de vina steamul sau care e treaba?!!! chiar nu stiu...

atheus24 is offline    Reply With Quote
Old 23-09-2009, 20:22   #16 (permalink)
Registered User

Edeph's Avatar

Location: Romania , unde se poate intapla orice , be afraid , be very afraid
uninstall la steam, sterge folderul ramas, install steam, descarca de pe serverele lor cs and there you go

Edeph is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > First/Third Person Shooters > Counter-Strike

Thread Tools

Posting Rules