![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2009 | Zombie Server Cititi cu atentie!
Salut am deschis o comunitate deocamdata avem 3 servere dintre care 1 de zombie pe care nu este foarte populat si caut metode pentru promovare Adresa Serverului: Zm.csxtrem.com Tara:Ro Port:27015 La romani lagul nu trece de 30 (cand esti zombie ai inflarosu deci eu zic ca e bine daca nu trece de 30) in rest lag de 10-20 fara ping faker Ce este deosebit la serverul nostru? Pai sunt 10 clase de zombie cred ca este singurul server care are 10 clase Sunt diferite moduri in care poti juca Zombie Normal , Infection , Nemessis(Zombie 9000 hp 1 hit 1 kill gravity) este cel mai tare zombie ,Swarm (sunt mai multi zombie) ,Modul normal(1 zombie,poti sa infectezi,sa omori etc) , Survivor (exista doar 1 singur supravietuitor care nu a fost infectat si are 3000 hp + gloante infinite) + Pachete extra...in ce consta? Pai daca esti zombie poti sa iti cumperi hp grenada cu infestare etc Daca esti Om poti sa iti cumperi gloante grenade etc (flash=FROST/ingheaza zombie he=Fire/Zombie arde in flacari Smoke=O lumina mai puternica pentru a vedea in intuneric. Modele de Zombie Noi mai INFRICOSATOARE SI MAI INSPAIMANTATOARE + SUNETE Horror care da o atmosfera speciala Cam atat am avut de spus astept si niste pareri din partea voastra! Caut niste admini capabili care sa tina si redirecturi Detali pe forumul nostru http://csxtrem.com ---------- Post added 20-08-2009 at 22:32 ---------- Previous post was 19-08-2009 at 23:21 ---------- Up cu el ceva pareri bune/rele Last edited by kmichel19; 19-08-2009 at 23:51.. | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |