![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2009 | Problema CS:S
Salut..am cumparat o licenta css prins sms si la sfarsitul downloadului mi-a spus sa fac un upgrade cu ultimul driver la placa video (placa mea GeForce 6100 nForce 405 -asta scrie pe ea ...nu le prea am-) am facut upgrade-ul si dupa a inceput jocul sa-mi mearga in 20 fps-uri (inainte imi mergea in 60-70) http://yfrog.com/0efrtitlugp Ce e de facut?? Va rog spuneti-mi (
Last edited by GoDL1k3R; 30-08-2009 at 18:47.. | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2007 |
Incearca cfg-urile de aici :Directory Listing of /downloads/FPS - Configs/ dt casey cevo sau lan79
__________________ Intel C2D e8400 3.6 Ghz 1.18v, MSI P45 Neo3 FR, Gigabyte ATI Radeon HD4870 1GB, Corsair CMPSU-620HX, A-DATA 4GB DDR2 800MHz EE, 2x WD6400AAKS, HD103SJ, X25-M 80G2, Antec P182, Noctua NH-U12P, 3xNoctua NF-P12-1300 700rmp, HP LP2475W, Sennheiser HD595, Pro-Ject Head Box II, SteelSeries QcK Heavy, Logitech MX 518 | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2009 |
Sal am si eu o probema...am cumparat css prin sms de la cg si imi da eroarea din imagine: Image - TinyPic - Servizio di hosting d'immagini, condivisione immagini & hosting di video gratuito | ||
|
| | #13 (permalink) | ||
| ATENŢIE! Key-urile pentru:
Asta scrie pe pagina de plata. In cazul tau nu am cum sa te ajut, imi pare rau. | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2009 |
am o problema.. am facut thread pentru asta, dar nu a mers, in fine. am incercat sa instalez PGL.Gui.WCG.2009, mi-a cerut sa cumpar cs original, l-am cumparat, am dezinstalat steam, am reinstalat, am introdus key-ul primit in mail dupa cumparare, am instalat cs-ul, etc. Dupa, am incercat sa reinstalez pgl gui-ul si nu a mers, mi-a cerut aceeasi chestie: sa cumpar cs-ul. ma poate ajuta cineva ? aveti idee de ce imi cere a 2-a oara aceeasi chestie ? | ||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 |
Click dreapta pe desktop,nvidia control panel, seteaza pe performanta.
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |