![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2009 | FPS problem
Salutare tuturor.Am si eu o mica problema sper pe care ma chinui sa o rezolv de azi de dimineata. Am instalat counter strike, un kit luat de pe un traker de torrent, se numeste ceva in genul Counter-Strike 1.6 v36. Problema este ca in joc am un numar de fps-uri foarte mic, ceva gen 30-40 fps. Am cautat pe net si am dat peste o sumedenie de tutoriale, de la unul sfatuia sa schimb motorul de opengl, schimbarea setarilor in-game din consola fps_max si la la la, setarea placii video V-Sync off, configuri, fixuri, tweakuri, etc. Tot ce am incercat nu a avut absolut niciun efect in joc. Numarul fps-urilor este acelasi. Nu stiu ce sa mai incerc, aveti vreo idee? Calculatorul nu cred k este de vina avand in vedere ca din cate imi aduc eu aminte rulam cs 1.6 fara probleme pe un P3 cu 800Mhz si GeForce2MX. Configuratia mea de acum e ceva de genul p4 3,2Ghz 2Gb DDR GeForce 8600GT. Sa fie de la Windows XP SP3 problema mea ? Astept alte sugestii si idei.
| ||
|
| | #2 (permalink) | ||
| There you have it. Un ban pentru warez e "pe vine", data aviatoare citeste regulamentul.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Nu, dar Half-Life este.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |