![]() |
| | #21 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 |
Stie cineva unde este forumul sau situl serverului de CS "Romania #1 Server" ?Cel putin asa imi apare in lista de servere de la STEAM.Am incercat sa ma conectez si se pare ca am BAN permanent si doresc sa depun o contestatie.Va multumesc anticipat.
| ||
|
| | #22 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 |
Acum cateva minute am primit BAN permanent pe serverul eRtg-romania BAN-ul a fost dat de adminul Dumy dupa ce l-am omarat.Probabil sa suparat pentru ca il mai omorasem si inainte pe alta harta unde mi-a facut fotografii dar am iesit curat.Pacat era unul din serverele mele preferate.E un jucator bun si poate si-a iesit din fire ca la luat un fraier ca mine nu sunt suparat pe el asta e servere se mai gasesc.Din pacate nu mi-a facut poze sau demo cand mi-a dat BAN-ul.
| ||
|
| | #23 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 |
Admini...hmm....asta pt mine e o gluma.....am avuy in o luna vreo 6 banuri pe sv acela cs.rtsnet.ro....akolo cand intrii tre sa tii pasul cu toti...dak omori mai mult decat trebuie ai BAN.....parerea mea e ca pe server toti adminii stiu doar sa sufere k uite domne noi suntem playeri vai de mama noastra si ei sunt gozi.....stiu decat admin_say gura k iei ban.....admin_ban admin_kick....stiu decat sa sufere...numa cu admin_say vorbesc....ca sa apasa jos Message from admin(Cutare): Am avut surpriza sa ma faca un codat cu tot cu steam...omu cik am steam crackuit....n00bs | ||
|
| | #24 (permalink) | ||
|
In cazul in care nu faci misto de noi, se refera ca joci foarte bine. Acum depinde si cu cine joci ![]() Ca sa nu fiu offtopic, am si eu destule belele cu "adminii"-"copii" de pe n servere. Am reusit performanta de a-mi luat 5 banuri intr-o singura zi. Am avut ban pe 20 de servere intr-o saptamana. Pana cand am gasit cateva servere unde pana si eu mi-o luam la modul grav. In majoritatea timpului joc cu nickul Miso, si ma gasiti cam pe orice server pe care se joaca de_aztec, dust2 si mai rar inferno, pe alte harti chiar nu joc.
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha Hai hui prin Bucuresti The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #25 (permalink) | ||
|
ma enerveaza ca mai sunt admini retardati de vreo 7 ani. Sau chiar fete de 10 ani. Nu pe servere mari dar sunt. Era odata un admin care mi-a facut poze, ca eram "codat". I le-am dat si face...."deci ai coduri dar nu se vad in poze, BAN"...ma rog...l-am injurat rau de tot ca m-am enervat tare rau. Si acum sunt nervos cand imi amintesc. Si i-am zis ca eu i-am dat pozele dar el ce dovada are ca am cod...si mi l-a scos pan' la urma dar mi-a dat mai tarziu alt admin ban fara sa-mi ceara poze. Motivul...sunt codat. Bineinteles ca ambii admini erau varza de nu se puteau. Un incepator de o saptamana le dadea cutit.
__________________ Sad | |||
|
| | #26 (permalink) | ||
|
I: Cine le da admin ? R: Degeaba va inervati adminele se dau pe cunostinte , sau pe merit (depinde de server) ! Vad des intrebarea "Exista coduri de steam? " Exista oameni buni .. Toata lumea ii buna la counter-strike de acasa ,, la sala/lan su slabi !
__________________ birdi | |||
|
| | #27 (permalink) | ||
|
E cam imposibil să deosebeşti un jucător care joacă bine de unul cu coduri, mai ales dacă ştie cum să le folosească. Motivul pentru care m-am lăsat de sportul ăsta dealtfel. Apare o saturaţie când strângi BAN-uri de o ladă de bere într-o săptămână cum zicea şi TheCrusher.
__________________ E2180 @ 3GHz | Zerotherm Nirvana | GB P35 DS3 | 2GB Geil Ultra @ 750MHz | GeCube 3850 256MB | Seagate 320GB | Sirtec 460W | TT WingRS | |||
|
| | #28 (permalink) | ||
| Quote:
Asta e un thread incomod pentru ei. Fiindca mie-mi place sa mi se afiseze nick-ul langa ip pe forumul lor si sa iau ban aiurea consider ca si altii trebuie sa aiba parte de aceasta distractie, e mai distractiv in mai multi. Postul ce nu-l accepta la plangeri, si este sters taman de ceata de admini cu pricina(demo-ul cu care dovedesc ei ca trisez, fiti atenti si la conversatiile lor lol[DvpNC si cu popa_nebunul - admini]): CITAT DEMO: http://www.2shared.com/file/2776891/...?cau2=403tNull Mai uitati-va si mai ganditi-va, in special nu adminii ci userii inainte sa joace pe serverul asta. Chiar daca nu sunteti voi atinsi eu doar v-am zis, pe mine nu ma doare mana sa completez un formular de 10 minute. Uite aci, si eu stiu sa gasesc informatie nu numai userii vostri Si a nu va suparati ca o sa va fac recalma si pe alte forumuri sa stie lumea de ce teapa(calapod - vezi dictionar pentru inculti si low IQ) sunteti. Host info: Host of the IP: csforum.netbyte.ro Whois Host IP [?]: 81.181.8.4 [Copy][Whois] IP address country: Romania IP address state: Bucuresti IP address city: Bucharest IP address latitude: 44.433300 IP address longitude: 26.100000 ISP of this IP [?]: RNC Organization: SC Netbyte Telecom SRL Host of the IP: cs.netbyte.ro Whois Host IP [?]: 86.55.192.8 [Copy][Whois] IP address country: Romania IP address state: Bucuresti IP address city: Bucharest IP address latitude: 44.433300 IP address longitude: 26.100000 ISP of this IP [?]: Evolva Telecom s.r.l. Organization: SC Netbyte Telecom SRL Mai am doar un singur ban din toate serverele pe care am jucat doar pentru ca careva a zis ca am wall, si in ~3 secunde am si luat ban fara discutii(extremecs.idle.ro). Aici se da ban garla numa in cateva ore cat am jucat cred ca au luat ban 100 de useri pe putin(cred ca un admin cu nick Fritz e cu pricina in ce ma priveste). | |||
|
| | #31 (permalink) | ||
|
eu ba ma apuc ba ma las de cs...de obicei joc binisor dar uneori am momente in care joc foarte bine si mereu iau ban de la admini idioti...aveam ip dynamic si luam ban,schimbam ipu si iar intra si ii ziceam sa-mi faca poze sa vada ca nu am am niciun cod,nu zicea nimic jucam cv timp apoi iar...ban ip permanent...sunt foarte stresanti adminii noobi -------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
__________________ -9500 Communicator -PSP (+[__]+) 3.90 m33 Last edited by bellci; 22-03-2008 at 17:11. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #32 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Baietashii Striga Si Acum Spre Cer ....Dumnezeu E Baiat De Cartier! | |||
|
| | #33 (permalink) | ||
|
Hai ca asta e chiar.... Eram ieri pe un server si zice owneru : cine vrea admin sa bage idul meu in lista...a scris idul si de curiozitate am intrat pe el si l-am intrebat daca vrea sa-mi dea si...mi-a dat...ce sa le faci...nu gasesti un admin cu capul pe umeri...
__________________ -9500 Communicator -PSP (+[__]+) 3.90 m33 | |||
|
| | #34 (permalink) | ||
|
Inca una...foarte tare Eram pe un server si jucam...chiar bine si toti ziceau ca am coduri.I-am zis adminului sa-mi faca poze si nu a vrut...ma tot batea la cap ca am coduri.Ma rog dupa un timp zice...clar asta are coduri si roaga alt admin sa dea la vot...cine vrea sa am ban si cine nu
__________________ -9500 Communicator -PSP (+[__]+) 3.90 m33 | |||
|
| | #36 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 |
intru pe un serv din iasi...de plictiseala si ma acuza de cheaturi...nimic banal in maxim 1 min mi se inchide cs-ul(banuiesc exec quit) dar cand intru inapoi in cs imi merge in max 10 fps cand de rest am 100(nici macar conectat pe vre-un server), nici numele nu am rabdare sa il scriu. nu stiu ce dzeu mi-a dat sau mi-a executat dar ii doresc 1000 de ani in poze . oricum toti spartii au acum admin . acum imi reinst cs-ul(steam) si sper sa fi scapat. poate stie careva ce mi-a facut cretinul? pa | ||
|
| | #37 (permalink) | ||
|
Si eu am patit aceeasi chestie ... chiar si dupa ce am restartat steamul.
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha Hai hui prin Bucuresti The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #38 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 |
Am jucat si eu CS...minim 5 ani.Nu mai stiu exact cat.Am invatat sa joc CS klumea abia in 2007-2008,dar suprinzator nu am mancat decat 4-5 banuri de care sa imi amintesc pe diversele servere necunoscute din tzara.Pe servere din afara nu joc pe motiv de lag.Joc bine,am fost acuzat de n ori de cod si injurat ca de birjari tot de n ori.Poate am avut noroc de admin absent(poate daca era prezent era incompetent si mancam mai mult de 4-5 banuri),de admini deshtepti sau poate doar am dat ceva poze ca le era lene sau nu stiau alta metoda de a vedea coadele :|.Cele cateva probleme pe care le-am vazut sunt cam urmatoarele,de la cel mai putin important la cel mai rau. 1.Codatii cand tu joci curat : No comment needed. 2.Lag-ul/ping-ul/latency:Stiti,e dea dreptul stresant sa joci pe un server unde se observa clar ca ailalti sau chiar tu te "teleportezi" sau esti viu,dar de fapt deja ai murit.Serverul stie,tu esti doar un amarat de client intarziat.Tu esti vinovat ca ai intrat si ai ales sa ramai pe tristul server in cauza. 3.Chiar subiectul acestui thread:adminii incompetenti sau oricum doreste fiecare sa ii denumeasca pe cei care dau slap/slay/kick/ban/exec quit cand au chef.Cum am zis,am avut parte de putine bucurii precum ban neanuntat si altele.Am jucat pe servere...unul imi amintesc ca se numea "Professional Gamers League Romania" sau ceva de felul,insa cu siguranta nu avea nici cea mai mica tangentza cu jucatul la nivel inalt.Un GOD denumindu-se "Pinky" juca cu wall si cum se zice popular,ma *oftica* lucrul asta.Am iesit de pe server,sperand ca poate dispare leguma.Cand am revenit consola CS-ului meu zicea calma "You have been banned from this server.".E ceva de felul rasu-plansu.Imi placea sa joc acolo pentru ca intra un anume individ ce juca chiar bine...desi juca doar cu AWP pe fy_snow.Celelalte servere pe care am primit ban erau usor de ignorat.Erau servere de noobi unde intrasem din plictiseala si cred ca erau indreptatiti adminii sa imi dea ban pt. ca stricam noobilor cheful de a invata CS :-). Avand net incet si chiar mai rau,oscilant/instabil pentru o vreme indelungata am stiut ca nu voi putea pastra un server de-al meu.Acuma ceva vreme m-am trezit ca mi s-a triplat viteza la net si ca s-a stabilizat.ISP-ul meu are mari greutati in a-si anunta clientii ca vor repara ceva .Am inceput propriul server,dar fiind inca la scoala si pentru ca pe moment am doar 2 admini,din care niciunul nu dedica interes maxim vanatorii de codati,nu il pot lasa non-stop pentru a salva /rank de la moarte.Oricum,as avea prea mare factura la electricitate.Joc sub exact acest nume si incerc pe cat posibil sa urmez regulamentul creat de mine.Nu aveti cum sa il ratati,e chiar pe motd ).Daca e cineva interesat/plictisit,stie CS binisor (deah,fara coade ca mancati ban de toate categoriile) si vrea sa se masoare cu mine,sa imi formez si eu o parere despre cat de bun sunt,va rog deschideti consola sau tabul Favorite si adaugati sau conectati-va la netsky.no-ip.org .Cu ceva noroc,in acel moment va fi activ serverul.Este foarte mic (10 jucatori maxim) pt. ca am PC mai incet si pentru ca vreau sa joc CS deshtept,cu atat mai bine cu cat nu am de-a face cu o gramada da jucatori venind pe aceeasi alee,eu singur si restul echipei alergand disperata,cautand adversarii pe unde nici nu calcasera in timpul acestei runde.In general harta e ori snow_orange,ori india,poate bycastor sau chiar si cateva harti necunoscute multora :-).Nota : Vorbesc de CS 1.6 strict.Imi "merge" si CSS,dar nu imi place faptul ca mie pare ca e cam greu sa observi reculul armelor si ca armele care le stiu cu rata de joc mica parca trag ca niste drujbe de rapid. | ||
|
| Advertisment | |
Vrei sa devii un adevarat gangster ? Vino pe strazile din Bronx! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|