Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Auto

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 08-01-2005, 14:53   #1 (permalink)

Tupac's Avatar

Sfat masina noua, maxim 12.000E pret DDP!

Am in vedere posibilitatea achizitionarii unei masini noi si am nevoie de mai multe opinii. Bugetul MAXIM este de 10.000E pret CIP, adica cam 12.000E DDP. Masina trebuie luata in leasing pe persoana fizica (adica io ).
Am inceput sa ma interesez si.... se pare ca posibiliatatile sunt cam asa: Seat Ibiza (alexdm parca si-a luat, pareri si feedback de la el ar fi binevenite) care are oferta cu pachetul HIT gratis, Peugeot 206, Opel Astral Classic II (pana acum alegerea mea) si varianta de rezerva Logan
Am fost azi la GTT dealer Opel si un Astra Classic II (5 usi) este 10.650 ret DDP, motor 1.4i16V 90CP, motor Twinport de ultima generatie Euro4! Masina are ABS, servo, airbag-uri frontale (2) si am mai pus eu pachet cu aer cond si inchidere centralizata si nu mai stiu ce mai era pe acolo , inca 900E DDP. Geamuri electrice si reglaje scaune mai costa cam 300E DDP si se face si o reducere de cam 300E max, adica iti pot da vopsea metaliata gratis sau iti scad valoare din pret. Leasing pe 5 ani, avans 20%, valoare reziduala si casco incluse in pret, vine cam 225E/luna cu totul.
O sa ma interesez si la celelalte sapt urmatoare, dar de Opel-ul asta ce ziceti? Mi mi se pare super masinuta, din cate stiu este si foarte fiabila, si la banii astia ar avea cam tot ce as dori de la o masina: fiabiliate (in mul rand,ca o iau sa o tin for ever-ever ), ABS, aer cond, cred ca o sa pun si geamuri electrice..., in rest mi se pare ok, consum 8.2 in oras, revizii la 15.000km (cam 4.5 mil cica costa o revizie, ceea ce cred ca e bine pt o masina straina..). Astept pareri, opinii, poate de la cine mai are asa ceva..
La fel si despre celelalte variante, Ibiza, 206, de Logan...hmm..varianta de backup dupa cum spuneam...nu imi displace, dar daca pot lua altceva voi lua..daca nu ...asta e...Logan scrie pe mine
So?

Tupac is offline    Reply With Quote
Old 08-01-2005, 14:59   #2 (permalink)

Tupac's Avatar

Astea sunt dotarile cu care vine Opel Astra Classic II, standard:
"
Dotări standard

Astra Classic II: ABS, Airbag frontal pentru ambele locuri din fata, Servodirectie electrohidraulica. Tetiere la toate cele cinci locuri, Centuri de siguranţă în trei puncte pentru toate locurile - cele din faţă pretensionate, Imobilizator electronic antidemaraj, Avertizor sonor faruri aprinse, A treia lampă stop, Kit preinstalare radio cu 2 difuzoare, Display triplu: data/temp.ext/ora, Jante oţel 15" cu capace din plastic integrale, Geamuri şi oglinzi exterioare acţionate manual, Geamuri atermice cu tenta verzuie, Servodirecţie electrohidraulică, Filtru de polen, sistem de recirculare a aerului din habitaclu.
"

Old 08-01-2005, 15:55   #3 (permalink)
Registered User

alexdm's Avatar

Ibiza face toti banii, eu sunt super incantat de ea pana acum.

Peugeot 206 e deja imbatranit modelul, tebuie sa para 207...

Astra e o varianta de luat in seama, nu stiu pe nimeni care sa iaba insa. Eu am o parere nu extraordinara despre Opel in general, dar s-ar putea sa fie doar o parere subiectiva.

Ar mai fi un C3, dar nu stiu cat de mult te tenteaza masina aia, ar mai fi Megane 2 care are reducere luna asta 1200 de euro - varianta 1.6 hatchback cu toate dotarile era insa peste 11.000

Ford Fiesta ? Un 1.5 e pana in 10.000, insa nu stiu care e nivelul de dotari, acum 3 luni nu aveau in dotarea standard aer conditionat parca.

Skoda fabia - au si ei oferta acum, pentru varianta 1.2 aer conditionat standard. Mie mi se pare cam mic motorul, insa multi au luat verisunea asta si sunt multumiti.

Ibiza are pachetul HIT gratuit si in plus mai au oferta 4 roti echipate cu cauciucurui Dunlop de iarna. Nu stiu daca mai e si pentru luna ianuarie.

Fata de Astra pe Ibiza ai mp3 player Sony cu 4 boxe, geamuri electrice fata, aer conditionat climatic, deci semi-automat, proiectoare ceata, volan reglabil in inaltime si adancime, scaun sofer reglabil pe inaltime si stergator luneta. Nu are insa ABS.
Consumul este in jur de 8 in oras, afara mi-a luat 5.5. Revizii la 15.000, in jur de 4.000.000 revizia.

No way Logan....

Bafta oricum si sa ne spui ce ai luat!
BTW rata la Ibiza pe 5 ani, cu 20% avans si cu tva+asigurarea era 204e pe luna.

alexdm is offline    Reply With Quote
Old 08-01-2005, 17:12   #4 (permalink)

Tupac's Avatar

Thx alex de informatii, pacat in sa ca Ibitza nu are ABS , este cam important pentru mine...Oricum o sa ma interesez exact si pe la Porsche
206...nu m-ar deranja ca modelul e mai vechi, nu am figuri de genul asta in cap , ideea este insa de cat de fiabila este, ma refer aici la motorul de 75CP... Si aici ar mai fi o masina pe care se pare ca ao au, second, 12.000E cu totul, 1.9HDI 90CP, ABS, ESP, trapa electrica, eleron, clima, ce mai..full masinuta in afara de piele, 18000km din 2003 cica...dar tre sa vad si cat este intretinerea si partea a 2-a este ca as dori totusi o masina cu 0km...sa stiu eu ca e nou-nouta...
Uite ca Ford Fiesta nu am luat in considerare, o sa ma interesez...dar nu cred ca e mare smecherie...
Skoda Fabia..hmm..motor 1.2 de generatie veche nu prea imi surade...
La Ibitza nu cred ca mai e valabila oferta cu rotile de iarna, a trecut totusi perioada sarbatorilor . Sunt curios, cat mai costa in plus ABS-ul la Ibitza? Stii?

Old 08-01-2005, 18:42   #5 (permalink)
L3 Artist

Am mers zilele astea cu 3 astra penultimul model, 1.7 dti. Toate aveau in jur de 60k km, masini de firma, din cate am inteles eu bine intretinute, consum in oras in jur de 7, afara 5 juma, tinuta de drum ok.

Ce nu mi-a placut la ele a fost izolarea fonica, razbatea destul de mult zgomot in habitaclu, cutia de viteza cu treptele cam lungi ceea ce faulta schimbatul sportiv (semi-sportiv era ok). Also motorul mi s-a parut oarecum lenes pentru un diesel cu 55kw raportati in talon.

C3rE is offline    Reply With Quote
Old 08-01-2005, 20:17   #6 (permalink)

Tupac's Avatar

Pe mine nu ma intereseaza decat 1.4i 16V 90CP, de altceva nu am bani, si motorul este de ultima generatie, Twinport Euro4. Cutia cred ca e cat de cat OK, mai rau ca la Logan cred ca nu se poate . O sa ma duc si la test drive cand or avea aia si masina de 1.4, ca nu aveau decat 1.6. Sapt viitoare cica vine una, dar e a unui client, nu pot merge decat un pic cu ea...dar gasesc eu, ma duc pe la DiBas si tot fac drive test

Old 10-01-2005, 21:17   #7 (permalink)

Tupac's Avatar

Am fost azi la un mini test drive cu Astra 1.4, doar prin curtea GTT-ului ca nu se putea mai mult (masina venita pt un client), din pacate la cat am mers prea multe nu am putut vedea, dar in mare masina pare ok, cred ca se infige destul de bine pentru nevoile mele de zi cu zi. Also, azi m-am uitat si pe la Corsa un pic (in special varainta cu motorizare Twinport 1.2 75CP), m-am urcat prin cateva si vreau sa zic ca nu e atat de mica pe cat credeam, adica e loc si pentru pasagerii din spate. Masinuta e chiar sukara , au oferta cu aer cond gratuit, dar pacat ca pretul este destul de apropiat cu Astra, adica nu e mare diferenta intre ele la pret.. Mie unul mi s-au parut materialele de la Corsa mai bune decat cele de pe Astra , dar nu pot spune ca e un lucru care ma deranjeaza prea mult....
206 a picat cand am aflat ca intretinerea unui Peugeot si piesele sunt scumpe.
Cred ca ar mai trebui sa vad si Ibitza la fata locului....
Din pacate Solenta nu se mai livreaza, adica singura varianta de backup a ramas Logan...
Deci cred ca in cursa au mai ramas Astra, Ibitza, Corsa si Logan....asta daca voi reusi pana la urma sa strang banii de avans , daca nu, cred ca voi mai astepta cateva luni de zile

Alex, pe unde stai? Ca as dori si eu sa vad masinuta ta daca se poate...poate ma faci si pe mine o plimbare?

Old 10-01-2005, 21:53   #8 (permalink)
Registered User

Salut ! Man parera mea este ca ar trebui sa te opreshti la Opel! Mie mi se pare o masina ffff decent, fiabila si arata bine ! Iubita mea are acum de curand un Opel Astra H modelul 17CDTI de 100cp cam la 14000 fara taxe a ajuns!! Etste Elegance ! Ai putea sa te interesezi de modelul Enjoy! care e cel mai ieftin! E o masina super... plus ca pana la 140km/h se infige(parerea mea) f bine! iar consumul...4,3(in carte)- 5 -5,5 afara, 6,4 - 7 in orash! Si.. motorul nu e inca lasat are doar 3400 km!! Oricare ar fi decizia ta itzi urez bafta si sa o stapaneshti sanatos!!! Va fi cea mai buna alegere !!!

Dodo4um is offline    Reply With Quote
Old 10-01-2005, 22:22   #9 (permalink)

Tupac's Avatar

Dodo, nu am bani man de Astra H , ca si mie imi place la nebunie masinuta aia, dar bugetul este extrem de limitat, si asa tre sa ma gandesc cum fac rost de toti banii de avans...

Old 10-01-2005, 22:30   #10 (permalink)
Registered User

Hai man ! e naiba
la 12 000 ,mai intra un picutz fortzat inca 2000 !!! plus ca nu dai totzi banii odata!!! Strangi si tu un mai mult cureaua...... si se poate!!! Te bucuri si tu !!!! parera mea !!!

Old 10-01-2005, 22:35   #11 (permalink)
Registered User

uite itzi mai trimit si nishte chestii interesante......
Attached Files
File Type: pdf Noul Opel Astra.pdf (768.8 KB, 81 views)

Old 10-01-2005, 22:36   #12 (permalink)

Tupac's Avatar

Dodo ce nu intelegi tu e faptul ca eu de-abia daca o sa astrang 2500E de avans, si nici astia nu stiu de unde naiba o sa-i scot pe toti , dar sa mai pun inca 500E in plus la avans + ca si asa ratele de 225E/luna sunt oricum foarteee mult pentru mine, mai mult nu ma pot intinde orice as face! Ca o mai merge inca 300E DDP in total pt pachetul cu geamuri electrice si oglinzi electrice si incalzite (sau 300E DDP pt culaore metalizata), asta sa zicem este altceva, oricum ma incadrez in acei 12000DDP, dar mai mult chiar NU se poate! Sa zic merci daca se va puitea si asa, nici nu ai idee ce efort financiar imens este pt mine si asa! Acum tot analizez daca as lua un Corsa daca as putea iesi mai ieftin, dar din pacate se pare ca e cam acelasi pret Sper sa nu se profileze din ce in ce mai mult varainta Logan

Old 11-01-2005, 20:31   #13 (permalink)
Registered User

Eu zic sa faci cam tot ce poti si sa nu iti iei Logan . si eu ma uitam la el, dar ma risc si ma bag la un clio pe motorina. Nu am nimic cu loganul, mi se pare destul de ok. Insa nu "fuge" . Si de fapt ar mai fi si altele. Insa parerea mea e ca mai e pana sa ajunga ca o masina "straina".

Mandea is offline    Reply With Quote
Old 11-01-2005, 22:09   #14 (permalink)
Oaia neagra

Gizăs's Avatar

Eu as lua Megane 2 sedan sau Octavia 2 (cu inclinatie catre primul, avand in vedere dotarile super). Sunt extrem de bune si elegante pt banii lor. Si le poti lua in 12000 EUR DDP. Sa fim seriosi, Logan e o l**a de masina.

Gizăs is offline    Reply With Quote
Old 11-01-2005, 22:26   #15 (permalink)
Registered User

alexdm's Avatar

Am fost sambata la showroom sa vad un Megane 2 sedan dar si varianta hatchback.
Pretul este excelent, dotarile la fel. Finantarea este foarte avantajoasa, livrarea se face IMEDIAT ce ai varsat avansul.

Asta sunt partile frumoase...

Finisarile interioare sunt de calitatea medie. Interiorul nu prea ma incanta, bordul e uratel, scaunele nu prea confortabile.
Problemele pe care am auzit ca le are Megane 2, la aproape toti posesorii, sunt legate de fiabilitatea suspensiilor. Bucsele cad la greu, pivotii si amortizoarele se schimba pe banda rulanta. In rest e ok.
Dotarile insa sunt la inaltime.

Am fost si la Avia sa vad si Skoda, masina arata f bine, portbagajul este IMENS, spatiul interior la fel, insa pretul...mult peste Megane 2.

BTW am hartiile chiar in fata:

Megane 2 sedan 1.6 115 CP, versiunea Confort Privilege - 13063 CIP - 1200 discountul in aceasta perioada.

Tupac - un 1.6 115 CP Expresion este 12537 -1200 = 11337. In aia 12.000 ai tai daca vrei masina mare, si nu Logan...

Hatchback 1.6 115 CP Dinamique 12604 - 1200 = 11404.

Old 12-01-2005, 00:44   #16 (permalink)

alexdm - nu se incadreaza de nici o culoare, pentru ca ce ai tu in fata e pretul CIP si omul a spus clar
Quote:
Bugetul MAXIM este de 10.000E pret CIP, adica cam 12.000E DDP.

astra aia e draguta si frumoasa si desteapta si buna
pacat ca mi se pare scumpa pentru ce ofera
in rest am auzit numai de bine de ea, dar si de ibitza

p.s. cine n-ar vrea astra H in 12.000 DDP sau megane

Lord is offline    Reply With Quote
Old 12-01-2005, 00:54   #17 (permalink)
Registered User

alexdm's Avatar

Megane Bicorp Pack Authentique 1.6 115 CP - CIP 11720 DDP 13947. Daca aplici discountul de 1200 la CIP ramane CIP 10.500 si eu cred ca e cam 12.600.

Tot Ibiza aia 1.6 ramane baza
MP3 player Sony, aer semi-automat, proiectoare, volan reglabil, scaun sofer reglabil, 2 airbag-uri. Stii ca o vrei :P

Old 12-01-2005, 23:04   #18 (permalink)
Nick anterior: sushy

ma bag si e ca musca in lapte...dar nu va inteleg! va luati mancarea de la gura numai ca sa va luati o masina.

OVyDiK is offline    Reply With Quote
Old 12-01-2005, 23:19   #19 (permalink)
Tatal tau

Bimm3r's Avatar

Quote:
Originally Posted by sushy
ma bag si e ca musca in lapte...dar nu va inteleg! va luati mancarea de la gura numai ca sa va luati o masina.
Tupac, man, e doar un sfat. Nu crezi ca ar fi mai bine sa-ti iei o Solenza printr-o firma sau parc auto care vinde si in rate ?
All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face!

Bimm3r is offline    Reply With Quote
Old 13-01-2005, 08:39   #20 (permalink)
Registered User

Ce solenza? Nu se mai accepta comenzi pt solenze din cate stiu eu. La mine la servici au vrut sa ia solenza si nu se mai poate, asa li s-a zis.

Mandea is offline    Reply With Quote
Advertisment
frosmoJoacă-te cu folos!

Pe Frosmo îţi transformi câştigurile în premii!
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Auto

Thread Tools

Posting Rules