![]() |
| | #61 (permalink) | ||
|
A fost si o chestie de noroc. Tatal meu insista pe o motorizare mai slaba... eu, normal, pe una mai puternica... Oricum sunt genul care conduce cu grija o masina, consider demarajele in tromba inutile, prefer intotdeauna siguranta, comfortul si economia la combustibil. Era singurul model de culoare neagra... cdi, de pe stoc. Asta insemna timp de asteptare redus+ reducerea de 800 de euro. Altfel as fi platit in plus 800 euro + 1000 euro diferenta de motorizare, adica o groaza de bani. Inca ceva... sunt necunoscator in mecanica auto.... totusi mi s-a parut ciudat ca motoarele de 80 si 100 cp au exact aceeasi cilindree. Probabil e vorba de acelasi motor de baza... cu solicitari mai mari in cazul celui de 100cp si impliciti o uzura mai accentuata. Vorbesc prostii sau nu? | |||
|
| | #62 (permalink) | ||
|
hmm,nu stiu daca ai observat ca in general in ultiumul timp constructorii,scot din cilindree mica puteri mari,deci nu trebuie sa iti faci griji din acest punct de vedere..(gandeste-te la modele janponeze in special care procedeaza asa si vezi ca au un cuvant de spus la cap fiabilitate) in alta ordine de idei 100cp la masa lui M2 e un compromis intre un consum decent si performate acceptabile..fii fericit de alegere.. intrebare:cat trebuie sa astepti pana intri in posesia masinii? ma gandesc ca ai comandat cum ai vrut tu masina,nu ai luat ce era pe stoc acolo... | |||
|
| | #65 (permalink) | ||
|
CA - multumesc ![]() Sper sa nu vina chiar acum viscolul... ![]() Stiu ca se scot puteri mari chiar si din cilindree mici... dar in cazul de fata presupun ca e in foarte mare parte acelasi motor... numai ca unul e un pic ,,fortat" (sau opusul, imbunatatit) pentru a scoate 20 CP in plus. | |||
|
| | #66 (permalink) | ||
|
Era mai bun cel de 100 cai, dar e acceptabil si asta. Eu am Astra cam cu aceasi greutate, cu motor de 75 cai putere, si este suficient pt. un mers decent, fara pretentii sportive, dar totusi te ajuta cand ai nevoie.
__________________ Munca nu a omorat niciodata pe nimeni......dar de ce sa risti? | |||
|
| | #68 (permalink) | ||
|
mda, ma cam oftic si eu acuma... dar numai pentru un motor mai puternic as fi asteptat foarte mult si as mai fi scos din buzunar in plus 2000 euro (la comanda nu se face nici un fel de reducere), fie as fi luat, de pe stoc, o masina care nu mi-ar fi placut (culoare, dotari etc) | |||
|
| | #70 (permalink) | ||
|
S-o stapanesti sanatos! Megane e o masina cu o tinuta de drum f buna, dotari super si sedan arata de 10 ori mai bine decat hatchback-ul original (care zici ca e lovita in spate). Iar negru ii sta cel mai bine. CA: tu vrei masina noua de talpa in 12kEUR? Mai jos de 20.000 DDP nu cred ca gasesti ceva.
__________________ Fidelity is the lifetime prison of the ugly. | |||
|
| | #73 (permalink) | ||
| L3 Artist Join Date: Nov 1999 | Quote:
). Probabil ca a ta nu e obisnuita (inca) cu turatiile >3500.
__________________ Geology rocks | ||
|
| | #75 (permalink) | ||
|
Vin si eu cu o idee. Ai mei in toamna si-au luat Hyundai Accent. 8350E CIP-1350cc-12 valve-84cp. Dotari: Servo, ABS, EBD, aer cond , Airbag sofer+pasager, geamuri electr fata/spate (la sofer ai control pe toate), oglinzi electrice, CD JVC cu 2 boxe (cica asta a fost cadou din partea firmei). E destul de spatioasa. Consum- cam 9 in oras. Amortizoare bune pt strazile bucurestiului. Garantie 5 ani. Eu is f multumit de ea avand in vedere ca mai mult eu o conduc Bafta la alegere | |||
|
| | #76 (permalink) | ||
|
Hmm....motorul e in 3 cilindri cumva? ![]() Cat a fost pretul DDP, ca sta e important. Si cam cat costa o revizie? Ceva probleme cu ea? In alta ordine de idei, as dori si cateva detalii despre Kalos daca are cineva sau site cat ajunge pretul DDP la un Kalos cu ceva dotari (ABS, aer, gemuri electrice..). Ma intereseaza ca varianta de backup la o adica, ar fi interesant de discutat ceva de genul Kalos vs Logan...
__________________ Asus F3Sa - Core 2 Duo T7700, 15.4", 2GB RAM, HDD 160GB, Ati Radeon HD2600 512M, etc.. | |||
|
| | #78 (permalink) | ||
|
Daca iei masina in leasing (asa cum voi face eu), taxele alea se aplica doar la valoarea reziduala, deci mare chestie in plus nu e. Am vizitat forumul de pe daewooclub.ro si cei de acolo (posesori de Kalos) sunt in general foarte multumiti de masinuta. Se pare ca este si destul de sportiva pentru oamenii normali
__________________ Asus F3Sa - Core 2 Duo T7700, 15.4", 2GB RAM, HDD 160GB, Ati Radeon HD2600 512M, etc.. | |||
|
| | #79 (permalink) | ||
| Quote:
DDP e cam 12mii din cauza taxei de 30%- dar o rezolvi cu valoarea reziduala. Probleme nus deloc, merge super.Intre Kalos si Accent a fost batalia finala la noi. De Logan nici nu s-a pus problema. Am ales Accentu pt ca arata mult mai bine; mai spatioasa; garantie 5 ani si am acordat mai multa incredere hyundai-ului decat daewoo-ului. Kalosu era tot pe acolo 8300-8500CIP cu dotari un pic mai complete. Dar la Accent eu zic ca am ce-mi trebuie. Poate sunt subiectiv acum dar deh...fiecare cu parerile si preferintele lui
__________________ Daca te simti bine, nu fi ingrijorat; va trece | |||
|
| | #80 (permalink) | ||
|
Ai putea sa te interesezi si de un Chevrolet Lacetti, nu este cu mult mai scump decat un Kalos, insa are un design mult mai atragator si din ce am citit in ams este un model destul de reusit.
| |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |