Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Auto

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 31-01-2005, 02:18   #81 (permalink)

Tupac's Avatar

Hmm...la 12.000E DDP iese din discutie orice Hyundai sau Daewoo, acolo deja e pe primul loc Opel Astra Classic II 5 usi
O sa ma interesez la GTT cat ajunge un Kalos 4 usi in leasing, cat costa intretinerea, etc...de Accent tocmai am aflat ca reviziile sunt astronomice , pica cu siguranta din lista.
Acum cand ma gandesc ca am fost la GTT acum 1 sapt si nu m-am uitat si la Kalos imi pare rau, din poze imi place masinuta si in interior arata chiar misto.
Lacetti e mai misto, clar, dar hmm, sare de pretul unui Astra Classic si asta nu stiu daca este bine , oricum o sa ma interesez si de ea la GTT. Sa vad cum fac sa ajung acolo, acum cu vremea asta

Tupac is offline    Reply With Quote
Old 31-01-2005, 02:38   #82 (permalink)
Registered User

Sirrr's Avatar

Pai Kalos e Daweoo chiar daca a fost luat de Chevrolet
Sa-ti zic informativ la avans de 50% pe 4 ani cu val reziduala la sfarsit (in jur de 1800E) rata vine cam 138-140E cu CASCO inclus; daca platesti CASCO odata pe an (cam 600E parca) rata vine pe la 88-90E
La Astra cum sta treaba cu ratele?

Sirrr is offline    Reply With Quote
Old 31-01-2005, 04:51   #83 (permalink)

Tupac's Avatar

La un Astra 1.4i 5 usi, echipare standard + pachetul familie, pret DDP cam 11.500E, avans 20% (cam 2600E tre sa platesti), leasing pe 5 ani, vine cam 235E/luna cu tot (Casco, val reziduala inclusa in rate, TVA, tot).
Am inteles ca la Kalos daca puii valoare reziduala in ratele lunare nu mai platesti taxe deloc? Si cat e pretul DDP ca sa inteleg cat sunt aia 50%?

Old 31-01-2005, 09:21   #84 (permalink)
AIX
Registered User

AIX's Avatar

Quote:
Originally Posted by Caligula
CA: tu vrei masina noua de talpa in 12kEUR? Mai jos de 20.000 DDP nu cred ca gasesti ceva.
N-am zis nimic de talpa, dar 20 de CP in plus nu strica nimanui Erau mai "potriviti" cu greutatea masinii.

Quote:
Originally Posted by C3rE
M-am plimbat si eu cu mai multe si, daca ai piciorul destul de greu, satisface oacere nevoie de sportivitate (oricum il faci pe Caligula la semafor ). Probabil ca a ta nu e obisnuita (inca) cu turatiile >3500.
N-as crede, Caligula are acolo 120-130 CP (daca n-o fi fost lacom si si-o fi luat mai multi) care si-ar spune cuvantul (copitele) E drept ca nici n-o turez, pe la 3000 schimb viteza. E slab insonorizata si e cam galagioasa la turatii mari.

AIX is offline    Reply With Quote
Old 31-01-2005, 09:59   #85 (permalink)
L3 Artist

Caligula are 110 CP Eu am fost placut surprins de o SRN care fusese invatata mai sportiva...

C3rE is offline    Reply With Quote
Old 31-01-2005, 11:40   #86 (permalink)
Oaia neagra

Gizăs's Avatar

Pot avea, cu un chip tuning. La data cand mi-am luat-o, nu imi permiteam o alta masina de clasa ei, darmite si cu motor mai puternic. Dupa ce imi iau casa, ma axez pe un 350z, sa-l am de fuga la semafor, pana atunci insa sunt alte prioritati

Gizăs is offline    Reply With Quote
Old 03-02-2005, 17:49   #87 (permalink)
Burn-Out

alex_boo's Avatar

din cate am citit pana acum, pe prima pagina mai mult, vad ca varianta de rezerva este loganul... pacat! de ce tocmai loganul? tocmai au fost rechemate la fabrica toate masinile(22.000 unitati) pentru defectiuni la ecu si alte chestii...
intra pe w w w . daciaclub . ro si informeaza-te si pe acolo de logan.
la 10.000 fara taxe ai putea sa-ti iei ford fiesta... consum 3,5 in carte ... nu prea cred, ai si ac gratuit mi se pare...
mai analizeaza ofertele, pune-le cap la cap si vezi cum faci sa nu iti iei dacie!

in rest numai bine!

alex_boo is offline    Reply With Quote
Old 03-02-2005, 20:06   #88 (permalink)

Tupac's Avatar

Gresesti, nu toate Loganurile au fost chemate. Am o colega care si-a luat la sf lui noiembrie varainta full si nu a chemat-o inapoi si pe ea. Si din cate spun ei, nu este ceva foarte grav (realitatea insa o stie doar Dumnezeu )
In plus, Fiesta nu prea imi place, Ford nu prea am incredere la fiabilitate, e scumpa (normal ca Aleg Astra Classic in locul unei Fiesta, nu?? ), si daca ar fi la masinuta mai mica, as lua Corsa ca imi place mult masinuta, dar si acolo este aceeasi problema: este aproape la fel ca pret fata de o Astra Classic , iar Astra are avantajul ca are o fiabilitate cat de cat dovedita + ca este alta clasa + portbagaj mai mare, in schimb Corsa se pare ca este mai sensibila la drumurile noastre, in rest e super-OK si ea.

Old 04-02-2005, 02:26   #89 (permalink)
Registered User

lipsesc din discutie masini serioase mult mai fiabile decat concurentele germane. si anume honda (jazz sau civic) si toyota (yaris, corolla)

P.S. : nu suport ticul verbal "masina germana" ce are frate daca e germana, are 3 ani garantie ? nu.

un site interesant legat de fiabilitatea masinilor (pe piata americana presupun)
http://www.autooninfo.net/Reliabilit...torVehicle.htm

edit: si kalos e o masina foarte frumoasa, ma refer la cea in 2 volume.

Last edited by bar0n; 04-02-2005 at 02:38..

bar0n is offline    Reply With Quote
Old 04-02-2005, 10:12   #90 (permalink)
AIX
Registered User

AIX's Avatar

UNCONNECT3D, a ajuns dom'le masina? eh?

AIX is offline    Reply With Quote
Old 04-02-2005, 13:04   #91 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Tupac
Astra are avantajul ca are o fiabilitate cat de cat dovedita + ca este alta clasa + portbagaj mai mare
si dezavantajul ca scrie pe spate classic, bleah, ce tiganie.

Old 04-02-2005, 14:21   #92 (permalink)
Pinguis quod tumidus

Nu inteleg care e problema, ai greturi sa te afisezi cu masina ieftina ? Atunci nu-ti lua Opel, ia-ti un BM, un Lexus, o chestie ...

Adi[CG] is offline    Reply With Quote
Old 04-02-2005, 16:23   #93 (permalink)
Registered User

Problema e ca scrie classic. La ce marca auto ai mai vazut tu, cand iese modelu nou, cel vechi sa fie in continuare comercializat cu eticheta CLASSIC. Chiar nu realizezi ca e URAT ?

Old 04-02-2005, 16:46   #94 (permalink)

asta nu-i motiv sa nu-ti iei o masina

Lord is offline    Reply With Quote
Old 04-02-2005, 16:56   #95 (permalink)
Tatal tau

Bimm3r's Avatar

Poti sa-i zbori emblema. cu apa fiarta se da jos lejer
All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face!

Bimm3r is offline    Reply With Quote
Old 04-02-2005, 17:51   #96 (permalink)
AlienStation

UNCONNECT3D's Avatar

Quote:
Originally Posted by CA
UNCONNECT3D, a ajuns dom'le masina? eh?
Deci, joi sau vineri, saptamana trecuta, am fost la renault am depus toate actele (ne-au asigurat ca totul este in regula, au toate hartiile, si ca, prin absurd, daca mai trebuie vreo hartie, ne anunta luni), am rezervat masina, mai aveam de primit factura proforma, sa mergem la banca si sa depundem banii.

Luni nu a venit factura (,,asteptam faxul!"), marti la fel, miercuri ne dau telefon idiotii si ne spun ca lipseste o foaie.... Bine domne', v-au trebuit 5 zile ca sa ne spuneti chestia asta? De foaia aia am facut rost abia AZI, pentru ca, din motive care nu tineau de noi, nu era posibil s-o aducem miercuri.
Am dat si foaia asta astazi, trebuiau pana in ora 18 sa ne trimita proforma, si tot nu au trimis-o. Simt ca innebunesc, am luat-o si putin razna si eram gata gata sa renunt la masina, dar m-a mai temperat tatal meu. Probabil ABIA LUNI, saptaman viitoare, va veni proforma si cine stie cand va veni si masina. Deci, in loc sa am masina AZI, o voi avea SPER saptamana viitoare, din cauza unor functionari cretini si birocrati. Daca nu era taica-miu renuntam sigur la serviciiile lor si le faceam si o reclamatie.

P.S. ma mai calmeaza vremea de-afara, bine macar ca e ditamai zapada si... pana la urma, poate e mai bine ca nu primesc masina pe o vreme ca asta. Oricum... traim intr-o tara... nasoala nasoala, iar asta se poate observa zilnic.

UNCONNECT3D is offline    Reply With Quote
Old 06-02-2005, 17:22   #97 (permalink)
Registered User

Ar merita sa le dai FLIT . Daca sunt handicapati (de fapt de o nesimtire crasa), macar sa nu se relaxeze cu gandul ca "las' ca fraierii tot dau banu' " .

Scuba is offline    Reply With Quote
Old 06-02-2005, 21:48   #98 (permalink)
AlienStation

UNCONNECT3D's Avatar

Stiu, asa gandesc si eu. Altii mi-au spus sa ma potolesc si sa ma obisnuiesc cu stilul romanesc, si nu stiu cum am facut dar am reusit sa stau cuminte, cel putin weekend-ul asta. Acuma vin si eu si spun: cu cat suntem mai toleranti cu prostia si cu nesimtirea, cu atat o sa pierdem mai mult pe termen lung. Am pierdut deja o gramada de timp, astept cu nerabdare ziua de maine. Daca maine nu imi dau astia proforma, ii fac praf. Totusi, e vorba de o masina, de bani multi la mijloc... nu se poate sa fii atat de nesimtit, ca vanzator. Sper ca in cazul unei actiuni radicale, din partea mea, sa iasa ceva bun pe-acolo. Dar iarasi... traim in tara asta...

Old 07-02-2005, 08:03   #99 (permalink)
Oaia neagra

Gizăs's Avatar

Stai linistit, si eu am asteptat o luna dupa ea dupa ce au intrat banii Bafta!

Gizăs is offline    Reply With Quote
Old 07-02-2005, 16:02   #100 (permalink)
AlienStation

UNCONNECT3D's Avatar

Eh.... totul e bine cand se termina cu bine... au fost cu bun simt si totusi au adus masina, cu toate ca lipsea foaia cu pricina, pentru ca in principiu actele erau ok, dar factorul de intarziere a fost de fapt vremea, deci oricum ar fi intarziat. Azi am platit avansul... masina e in bucuresti acum si urmeaza sa vina la mare . Peste 2 zile

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Auto

Thread Tools

Posting Rules