Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Auto

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 10-02-2005, 16:44   #101 (permalink)
Registered User

alexdm's Avatar

S-o stapanesti sanatos si sa pui poze cu ea

bar0n - Yaris e un model deja vechi, masina e simpatica insa daca el o sa vrea sa o vanda la sf leasingului, o sa fie model de 9 ani. Corolla e foarte fiabila insa interiorul e uratel.

Lui tupac ii palce mult Opel-ul, e setat pe el vad . Ibiza e foarte mica in spate, incap bine 2 adulti in fata si doi copii. Poate Opel-ul are mai mult loc in spate.
Daca vrei o masina cu care sa te duci cu prietena/nevasta in concediu si la serviciu prin oras linistit, poti sa te bagi la Ibiza. Daca vrei o masina spatioasa, gen Megane, clar Ibiza pierde. Nu stiu cum e Opel-ul ca spatiu interior, dar numele Opel nu pre aimi inspira incredere.

Honda e foarte misto si am auzit ca e super fiabila, insa pretul pe mine m-a dat pe spate. In plus cred ca taxele sunt mari de tot, daca nu e produsa in Europa, iar piese de schimb si pretul lor...nu vreau sa ma gandesc.

Bafta!

alexdm is offline    Reply With Quote
Old 11-02-2005, 21:03   #102 (permalink)
AlienStation

UNCONNECT3D's Avatar

Gata... a venit astazi, cu alte 2 zile intarziere, dar a venit.
Sunt super incantat de ea la prima vedere... e confortabila, lejera, noaptea e ca un ozn... luminoasa, prietenoasa... e o masina care te respecta si care are grija de tine . Are si cateva calitati care nu prea imi plac, tot la prima vedere, dar le voi enumera mai tarziu, dupa ce o voi conduce mai mult timp, si poate intr-un alt thread, pentru ca aici sunt cam offtopic. Wrrrrrmmm

UNCONNECT3D is offline    Reply With Quote
Old 12-02-2005, 17:52   #103 (permalink)
Burn-Out

alex_boo's Avatar

TuPac, ai ajuns la un rezultat? nu de alta, dar sunt intr-o situatie asemanatoare si da, ai avut dreptate cu varianta de rezerva loganul...

alex_boo is offline    Reply With Quote
Old 13-02-2005, 08:07   #104 (permalink)

Tupac's Avatar

Inca nu alex, oricum nu am banii de avans acum si nici prea curand nu vor fi cred...

Tupac is offline    Reply With Quote
Old 20-02-2005, 14:12   #105 (permalink)
Registered User

n0K1a's Avatar

tupac dak ai 12000 de euro vezi k e p bursa.rol.ro un z3 cica cadou de nunta cu 70 d mii de km ,inamtriculat in ro...aratqa impecabil...si il vinde cu 12 mii

n0K1a is offline    Reply With Quote
Old 20-02-2005, 23:59   #106 (permalink)
Registered User

djxme200's Avatar

ce tare...tupac zice ca nu o sa aiba prea curand banii de avans, si tu ii recomanzi un z3 la 12000Euro banu jos

djxme200 is offline    Reply With Quote
Old 21-02-2005, 03:08   #107 (permalink)

bashca pute a reclama

si oricum iti trebuie ceva banuti la saltelutza ca sa intreti acel z3
categoric

Lord is offline    Reply With Quote
Old 21-02-2005, 16:29   #108 (permalink)

Tupac's Avatar

sa ma 12000E si sa ii dau pe un Z3..ar insemna sa fiu idiot rau de tot, ala cred ca e cel mai naspa bmw ever facut, ca sa nu mai spun ca prefer masina nou-nouta decat orice second hand haituit cine stie cum, si la care in plus te mai rupe si intretinerea masinii. Ca sa nu mai spun ca nu imi plac masinile de 2 locuri, mie imi trebuie o masina care sa fie si practica.

Old 22-02-2005, 15:28   #109 (permalink)
Registered User

n0K1a's Avatar

eu am incercat decat sa te ajut...iati un logan si conducel cu placere atunci

n0K1a is offline    Reply With Quote
Old 27-02-2005, 22:22   #110 (permalink)
Burn-Out

alex_boo's Avatar

sa ne anunti canmd ti-ai gasit ceva! eu m-am hotarat la un imprumut de la Banca Transilvania de 12.ooo euro ptr un ford mondeo ghia, pe care o sa-l aduc din afara... si o sa fie in RATE! ca in leasing te rupe la buzunar...

Old 28-02-2005, 08:24   #111 (permalink)
Registered User

sandubogdan's Avatar

Quote:
Originally Posted by n0K1a
...z3 cadou de nunta cu 70 d mii de km... 12 mii...
Nu merita pt. ca sigur e rupt in 2, 70 mii km pt. un roadster cabrio este f. mult, din definitie Z3 este masina de impresie, acuma ca s-a invechit nu mai faci nici o impresie.

sandubogdan is offline    Reply With Quote
Old 28-02-2005, 08:53   #112 (permalink)

Tupac's Avatar

Quote:
Originally Posted by alex_boo
sa ne anunti canmd ti-ai gasit ceva! eu m-am hotarat la un imprumut de la Banca Transilvania de 12.ooo euro ptr un ford mondeo ghia, pe care o sa-l aduc din afara... si o sa fie in RATE! ca in leasing te rupe la buzunar...
Cum ai luat tu imprumut 12.000E pt a lua masina second de afara?
Si vezi ca cel putin la noi in tara, cu leasingul la o masina noua iesi mai ieftin decat cu ratele!! Sa nu te pacalesti La rate chiar daca pare mai ieftin la prima vedere, iesi mai scump pt ca ai de platit comision in fiecare an, si cand faci suma la total iesi un picut mai scump ca la leasing Avantajul este ca masina este a ta de la inceput...

Old 28-02-2005, 23:57   #113 (permalink)
Banned

katalinscrob's Avatar

alex , daca ai luat deja imprumutul mergi in continuare pe ghia care mie mi se pare o masina f buna per ansamblu, diesel fiabil, comfort total etc...daca nu, sfatul meu e sa studiezi mai atent piata de leasing pentru ca asa cum se stie in ultima perioada sau diversificat serviciile financiare ale bancilor cu care lucreaza mai toate firmele de leasing (asta daca nu dai peste standalone raiffeisen leasing, porsche leasing, bcr etc.) ofertele fiind din ce in ce mai accesibile si mai avantajoase .
eu raman chitit pe astra aia sau pe un tdi....atentie, vin de pe un 528 i (no offense). Bafta!

katalinscrob is offline    Reply With Quote
Old 01-03-2005, 00:07   #114 (permalink)
Burn-Out

alex_boo's Avatar

cei de la banca transilvania, am inteles ca dau imprumuturi pentru masini second-hand de pana la 40.000euro. deci se poate. o sa revin cu detalii. INCA nu am luat imprumutul...

Old 01-03-2005, 21:04   #115 (permalink)
Beautiful Evil

babulu's Avatar

Presupun ca dau imprumuturi si pentru masini noi, nu ?

babulu is offline    Reply With Quote
Old 01-03-2005, 21:44   #116 (permalink)
Banned

katalinscrob's Avatar

alex, daca tii la buzunarul si la placerea ta, iati tata o octavia 2, nu mai te doare capu' nici cu adusu' de-afara si in plus mai ramani si cu bani de-o bere...
sau daca vrei compacta, golf sau astra ...toate noi , ofcourse...bafta!

Old 01-03-2005, 21:59   #117 (permalink)

Tupac's Avatar

Da, se dau, dar din cate am vazut eu, iesi cam la fel cu leasingul, chiar mai scump un pic...

Old 01-03-2005, 22:36   #118 (permalink)
Banned

katalinscrob's Avatar

pana la urma, daca stam sa ne gandim, ne aflam intr-o plaja de preturi pentru masini incadrate in limite mai mult decat decente, calitate incontestabila, mai ales ca e vorba de masini NOI...
Mingea e la alex, numai gustul lui poate sa-l indemne catre ceva anume in cazul asta ca pana la urma sunt banii lui, placerea lui...eu pot doar sa spun ca as alege un tdi, mai slab intr-adevar decat un hdi, dar deficientele motorului ( tdi-ul a avut niste serii cu probleme la turbina, nemtii fiind oricum promti si mai mult decat receptivi la problema ivita) nefiind in stare sa concureze cu tinuta muult mai buna, conceptie a platformei high, finisari mai ok, tabla mai tapana...Vrei motor exceptional, merg pe hdi....mai vreau si restu' masinii, bag octavia, leon, golf, passat (ma opresc aici ca pe urma dau peste altele ).
nu ridic eu in slavi conceptul vw, ci aprox. 600.000 de masini vandute de porsche care se sustin singurele....eu oricum sunt indragostit de 330 xd, asa ca nu e decat un sfat ce-i mai sus !!!

Old 01-03-2005, 22:52   #119 (permalink)
Beautiful Evil

babulu's Avatar

Eu inca ma lupt sa aleg intre Focus 2 si Golf 5. Trebuie sa astept Focus-ul sa fac un test drive cu el si sa vad interiorul pe viu. Si asteptarea ma omoara . Dar e vb de o masina pe care vreau sa o am cel putin 5-6 ani de zile asa ca nu ma grabesc. Inca mai am batrana Nova

babulu is offline    Reply With Quote
Old 02-03-2005, 08:20   #120 (permalink)
Registered User

sandubogdan's Avatar

Quote:
Originally Posted by katalinscrob
...o octavia 2...sau daca vrei compacta, golf sau astra...
Octavia este tot compacta.

sandubogdan is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Auto

Thread Tools

Posting Rules