Results 1 to 6 of 6

Thread: problema relanti opel vectra B

  1. Back To Top | #1
    Registered User RAN's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Ireland

    problema relanti opel vectra B

    Deci:

    Postez pentru cineva asa ca astea sunt toate detalile pe care le am acum:

    La relanti, cu motorul cald, turatia sta ce sta la valoarea normala (in jur de 900 rpm), si din cand in cand cade sub 400-500 rpm. Cateodata scade suficient cat sa se aprinda becul de presiune la ulei.

    Cu motorul rece, turatia sta un minut-doua pe la 2500 rpm, dupa aia revine brusc la normal, sau incepe sa faca iar ca mai sus.

    Omul zice ca problemele au aparut dupa ce a spalat motorul cu jet (deh...l-a mancat). Masina o are de doi ani si nu a avut probleme. In mers normal nu sunt probleme, trage la fel ca inainte, nu se opreste, nimic...
    A mers si in service, a pus un nene calculatorul dar nu i-a dat de cap (problemele le-a facut si in service, si am vazut si eu).

    Deci daca stiti pe cineva mai priceput sau aveti idee de problema nu va abtineti

  2. Back To Top | #2
    Registered User AIX's Avatar
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    Bucuresti
    Senzorul de turatie? Sper sa nu spun prostii..

  3. Back To Top | #3
    Registered User alecsutzu4u's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Bucuresti
    fii atent ca am avut aceeasi masina (slaba masina), aceeasi problema: piesa are o denumire din 3 majuscule care imi scapa (parca RFR). Mergi la un mecanic ce cunoaste motorul ecotec si ti-o curata cu 3-4 sute de mii si nu mai ai treaba. Asta e cazul cel mai bun, in care nu trebuie schimbat, pentru ca altfel piesa e destul de scumpa. Da eu zic ca se rezolva. Daca nu reusesti sa dai de mecanic bun ma contactezi pe messenger (am acelasi id) si iti dau un nr de tel.

  4. Back To Top | #4
    [Sparkky] anybody alive?
    [Tigga] nope, the zombie apocalypse came. you would have thought we'd all be ready for it, given it's a fairly common game type
    [Tigga] but no, we all got zombiefied
    [Tigga] you're the only one left, apart from the dude who will sell you guns

  5. Back To Top | #5
    Registered User RAN's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Ireland
    se pare ca s-a rezolvat, a fost omul la service, i-au schimbat sonda lambda si n-a mai facut probleme.

  6. Back To Top | #6
    tocmai vroiam sa`ti zic k este vorba de sonda lambda, aceasi problema am avut si eu la un espero 2.0 ecotec.
    id ymsg: cataaa_polo(nu dati add!!)

  1.  

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •