![]() |
| | #244 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ VIATA E SCURTA, GUSTUL E LUNG... | |||
|
| | #246 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2002 Location: Romania |
Q: Care e povestea Clio-urilor albe dCI aduse din Franta? Toate albe, toate cu aceleasi jante de tabla (oribile), 2/3 usi, 1.5 dCI 65cp, toate pe la 6000 euro. FFS, peste tot numai de-astea vad la vanzare. Sunt taxi-uri, masini de firma cu km dati inapoi pentru prostirea populatiei? | ||
|
| | #247 (permalink) | ||
|
Au fost masini de firma probabil. Un prieten de al meu a fost la studii in franta, si imi spunea ca in fiecare duminica erau licitatii unde se vindeau sute masini de genul asta. Firme care erau in pragul falimentului plateau aceasta firma sa organizeze licitatii, unde se vindeau Clio cu preturi destul de mici 4000 euro + taxele pe care le lua parcul care se ocupa de licitatii. De km inapoi nu am auzit nimic, fratele prietenului si'a luat din franta prin astfel de licitatie Ford Mondeo, e teapana masina, adica nu a avut probleme cu ea in ultimele 8 luni de zile.
__________________ id msgr: dabyja2005 sau 0748881133 | |||
|
| | #251 (permalink) | ||
|
Bd. Chisinaului. Nu e foarte sigur ca se tine.
__________________ Apple's iPod. Apple's iTunes. Apple's iPhone. Apple's iPad. Does Steve Jobs own the iNternet? World's best kept secret: Apple will soon market their own, brand new, most innovative, special vacuum cleaner - iSuck. | |||
|
| | #252 (permalink) | ||
|
O intrebare relativ copilareasca: daca iti iei masina in leasing si ti se zice ca iti vine in 3 luni, tu platesti rate si in alea 3 luni in care nu ai masina? Ca mi s-ar parea aberant, atat timp cat ar trebui sa platesc pentru ceva ce nu am.
__________________ Vivat la revolution! | |||
|
| | #253 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2001 |
platesti si in cele 3 luni ![]() motivul: banca a platit dealerului. cand soseste masina, nu mai e treaba lor. Gandeste-te ca daca ai vrea sa o iei cu banii jos, ar trebui sa platesti avans(sau poate chiar toata suma) si tot ai avea de asteptat.
__________________ Who forgot to close the gate? Who let me out? | ||
|
| | #256 (permalink) | ||
|
Pentru ca mi-au zis ca imi trebuie minim un an vechime, iar eu nu vreau sa astept atat. As fi stat 6 luni maxim, sa strang si eu un ban. Cei de la ABN, la care am cont, asa mi-au zis. Daca stiti banci care dau dupa 6 luni, nu ezitati sa imi spuneti
__________________ Vivat la revolution! | |||
|
| | #259 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2001 |
conditiile de acordare difera de la banca la banca. unele cer 3 luni, altele 6, altele 1 an. ia si tu la rand site-urile bancilor mari si vezi ce ofera. cat despre platitul a ceva ce nu folosesti inca, asa e peste tot. dealerul nu aduce masina daca nu dai avans.
__________________ Who forgot to close the gate? Who let me out? | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |