![]() |
| | #102 (permalink) | ||
|
Si la mine scartaie, stai linistit. Daca tii neaparat poti sa schimbi placutele de frana, dar te costa vreo 80 RON si nu e neaparat sa nu mai scartaie dup-aia.
__________________ Dacia Solenza SCALA 1.4MPI, 8 valve, 75 de cai voiosi + traseu Borla + filtru aer sport + chiptuning Dimsport = 80HP+ full audio Ground Zero ftwID yahoo messenger: marius_seby85 Tel: 0720.722.892/0753.095.598 | |||
|
| | #103 (permalink) | ||
|
Am si eu o intrebare. In seara asta ca orice roman patriot am iesit cu masina sa ma bucur... avarii, claxoane.. am trecut linistit de un radar si pe urma la urmatoarea intersectie era un nenea militian care nu avea ce face si nota numerele de la masini. Pentru ce pot sa-mi iau amenda? Cand am trecut pe la militianul ala aveam doar avarii.
__________________ Stop the war on drugs. We're not criminals | |||
|
| | #106 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jul 2004 Location: in corcoduş | Quote:
| ||
|
| | #107 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2001 Location: .... prin Capitala |
Se poate improviza cu pret mic un AC pe o Dacia 1300 Berlina/Break ? Cu ce pot antifona motorul ca ma deranjeaza fonic ? ![]() Edit... si inca o intrebare. Am voie sa imi pun autocolant (partial sau total) pe masina? Nu de alta dar in modul asta cu siguranta cheltuiala pe vopsit se va diminua Daca esti nevoit sa schimbi o aripa la autoturism nu mai este nevoie sa revopsesti intreaga masina. Exact cand ma gandeam la ideea asta am vazut un Taxi Logan ( nu mai retin firma ) Am fost atras de pretul de 14.500lei/Km si uitandu-ma mai atent am vazut ca erea vopsita alb iar autocolantul galben acoperea 99% din suprafata vizibila. Pot spune ca erea "tunata" dar totushi erea taxi Last edited by Negue; 23-03-2006 at 19:12.. | ||
|
| | #108 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #110 (permalink) | ||
|
Daca piatra cubica nu e _foarte_ denivelata, e mai indicata decat sina de tramvai. Pe sina de tramvai ai cateva probleme potentiale: frane mai lipsa daca mergi exact pe sine, posibilitatea sa-ti tai oricand cauciucul, iar in cazurile in care linia e veche ai sanse mari sa dai in gropi destul de nasoale de-a lungul sinelor sau la imbinarile dintre placi.
__________________ The Power of Dreams - Honda. | |||
|
| | #114 (permalink) | ||
|
Si eu folosesc sinele de tramvai mai ales pe portiunea dintre Tineretului si Eroii Revolutiei, insa merg un pic decalat incat sa nu stau fix pe sine, dar sa raman pe placile alea. Asa nu cred ca sunt probleme.
__________________ Dacia Solenza SCALA 1.4MPI, 8 valve, 75 de cai voiosi + traseu Borla + filtru aer sport + chiptuning Dimsport = 80HP+ full audio Ground Zero ftwID yahoo messenger: marius_seby85 Tel: 0720.722.892/0753.095.598 | |||
|
| | #115 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
__________________ Pumnii mei minte nu stie nu are. | |||
|
| | #117 (permalink) | ||
|
Question : Am observat ca daca vreau sa conduc mai agresiv ( pe scurt sa dau scartz la stop :P ) dupa ce plec cu 1-a ...schimba a 2-a si mai merg putin se simte un miros ca de plastic ars de sub capota.....hmm nu chiar plastic ars...e un miros mai greu...cum miroase cand ard manerele de la tigaie pe argaz ..sa imi fac griji ? ma gandesc ca o fi de la ambreaj , ca il cam las sa alunece in a 1-a putin ...fiind la vreo 4500 ture ...sa nu bubuie motorul ... ( ps: cam in ce bani ajunge un ambreaj de solenza ? )
| |||
|
| | #119 (permalink) | ||
|
mda....si eu credeam ca e de la roti ...adica nici nu pot sa imi dau seama 100% ca e de la motor pentru ca am daca pun "nasul" langa cauciuc miroase lafel de tare ca si in vecinatatea motorului ... o sa fac testul in vreo balta ceva....pe ud ...ca ma gandesc ca nu mai miros cauciucurile daca dau scartz pe ud | |||
|
| | #120 (permalink) | ||
|
Si SN mea miroase cand dau in ea. Nici eu nu mi-am dat seama de la ce insa nu cred ca e de la roti pentru ca eu nu derapez cand plec de pe loc ca sa nu pierd demaraj. Eu am luat decizia sa nu mai omor masina. O mai tin cativa ani si vreau sa ma tina cat de cat. Lasati Daciile ca nu sunt masini de omorat, zise lupul moralist | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |