![]() |
| | #1781 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2001 |
1. ar fi mai bine sa parchezi masina undeva cand iti expira numerele si sa ceri numere rosii mai incolo, cand o sa trebuiasca sa te duci la RAR 2. poti sa faci RCA si pe 1 an 3. nu vor fi probleme 4. nu cred ca vor fi probleme 5. nu stiu 6. ia-ti rovinieta pe termen mai scurt
__________________ Who forgot to close the gate? Who let me out? | ||
|
| | #1782 (permalink) | ||
|
am o intrebare: azi am luat examenul auto , si mi s-a zis ca de maine ma pot duce la sediul din pipera sa imi scot permisul (dureaza o ora) , ce acte trebuie sa am la mine ?eu stiu asa: 1.taxa la Cec - 50 RON 2.Buletin mai trebuie si altceva ? astept raspuns cat mai repede daca se poate
__________________ *~Proud User Of Nokia N73 hTc Diamond & (+[___]+) PSP~*![]() “curiosity killed the cat. but first, she got the cheese and also played with the mouse” ![]() Vand hTC Diamond (click aici) | |||
|
| | #1783 (permalink) | ||
| Atat, doar ca dureaza ~2 ore ![]() Cum l'ai luat, serios sau "usor-pe-burta" ? Daca l'ai luat serios ce te'a pus sa faci si cat a durat?
__________________ [Vând] Ghete Fotbal | |||
|
| | #1785 (permalink) | ||
|
pai l-am luat serios, fara vreo atentie sau ceva deci sala -24 pct si la traseu m-a bagat pe la Gloria (Ior) pe langa strada cu sens unic in stanga, pe urma tot inainte stanga spre Campia Libertatii , m-a pus sa fac si un Mers cu spatele si a vazut ca mergeam prea bine si am dat bataie mai departe , oricum diverse traversari de scuaruri + plecare din rampa , oricum a fost bine .. o singura liniutza am vazut pe toata foaia aia a lui ![]() Stii cumva si la ce ora deschide in Pipera ?
__________________ *~Proud User Of Nokia N73 hTc Diamond & (+[___]+) PSP~*![]() “curiosity killed the cat. but first, she got the cheese and also played with the mouse” ![]() Vand hTC Diamond (click aici) | |||
|
| | #1786 (permalink) | ||
| Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor – Bucuresti Contact: Soseaua Pipera nr. 49, Sector 1, Bucuresti (langa statia de metrou Aurel Vlaicu) Orar: 8-20. Telefon: 021.301.95.88 - inmatriculari/radieri; 021.301.95.89 – eliberari permise/examinari E-mail: permise.bucuresti@mai.gov.ro ; inmatriculari.bucuresti@mai.gov.ro ; examinari.bucuresti@mai.gov.ro
__________________ [Vând] Ghete Fotbal | |||
|
| | #1787 (permalink) | ||
|
mersi mult ma duc sa mi-l iau
|
| | #1789 (permalink) | ||
|
Iei codurile din linkurile de mai jos si te duci la Bavaria, in Baneasa la intrarea pe DN1. http://tinyurl.com/6zd96z http://tinyurl.com/6fhern | |||
|
| | #1794 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2006 |
La masina mamei mele se aude un clicait cand volanul face cate o rotatie completa spre stanga (clicaie la fiecare rotatie completa pana la maxim). Doar la stanga si nu tot timpul. E normal? Ce poate fii? Am observat ca si cielo face asa, dar si la dreapta .
__________________ Vand Daewoo Cielo | ||
|
| | #1796 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 |
Te derscurci cumva tu pana la Magazinul Bucur Obor, de unde incepe sos. Colentina mergi tot inainte, continuii cu Sos. Afumati (Oras Voluntari) mergi pe ea pana la al 2 lea pod(vezi ca in apropiere pe partea dreapta este Metro Voluntari), faci la dreapta pe langa pod, treci pe sub pod si imediat prima la dreapta, dupa ~ 400 m pe partea dreapta este RAR. La intoarcere ai 2 posibilitati(de fapt 3): 1. Iesi din RAR, urci podul, faci imediat dreapta la capatul lui, treci pe dedesubt si iesi pe linia de centura. Continuii pe centura pana la intersectia cu Tunari(a 2 a intersectie), faci la stanga pe Sos.Tunari continuii pe Erou Iancu Nicolae, treci calea ferata si esti pe Sos. Pipera. 2. Iesi de la RAR, intri din nou pe Sos. Afumati, continuii pe Sos. Colentina, treci de parcul plumbuita, faci la dreapta la D-na Ghica, continuii inainte pe Sos. Petricani si cand ajungi la intersectia cu Erou Iancu Nicolae faci la stanga treci calea ferata si esti pe Sos. Pipera. Al 3. lea este mai complicat si impune multe strazi din Voluntari dar iesi foarte bine si in scurt timp(circa 15"). | ||
|
| | #1797 (permalink) | ||
Eu nu am gasit nici o reglementare asupra semnalizarii inainte si in timpul deplasarii intrun sens giratoriu. Instructorul meu m-a invatat ca daca nu ies pe prima strada la dreapta (caz in care dau semnal dreapta), semnalizez stanga pana dupa ce trec de ultima strada inainte de cea pe care urmeaza sa ies. Asa e obligatoriu prin lege sau doar moral, obligatoriu fiind doar sa semnalizez dreapta inainte sa ies? Link?
|
| | #1798 (permalink) | ||
|
la trecerile de pietoni, trebuie sa opresti cind pietonul sta pe trotuar sau doar cind pune piciorul pe trecere?
__________________ Club Fuchsia (ID:club_fuchsia, 0721.88.24.85) | |||
|
| | #1799 (permalink) | ||
Cand pune piciorul pe trecere.
|
| | #1800 (permalink) | ||
|
Intreb aici, ca in alta parte (a forumului) nu stiu unde ![]() Asadar... am avut un accident. M-a lovit o tanti, a fost vina ei. Reparatia la masinuta (un Suzuki Swift) o sa o fac pe baza RCA-ului ei. Din pacate RCA-ul ei e facut de OTP Garancia, firma semiobscura, care au ca serviceuri agreate o mana de garajuri si mecanici. Am de ales intre a repara masina la unul dintre serviceurile astea agreate (cu riscul ca reparatia sa dureze mult si sa fie de proasta calitate) sau sa apelez la serviceul Suzuki din Tunari (sanse mai mici de intarzieri si treaba de mantuiala, sper eu), platesc eu reparatia din buzunarul propriu urmand apoi sa recuperez pe baza devizului suma de la OTP (tiganeli, certuri, tot tacamul, sunt sigur, chiar daca e perfect legal si asa). Nu am deloc experienta in domeniul asta. Pe aici sunt sigur oameni mai experimentati, "patiti", asa ca va intreb pe voi: care e cea mai buna metoda?
__________________ In cervisiam veritas | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|