Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Auto

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 09-05-2006, 23:44   #21 (permalink)
Nick anterior: CrissXman

CrissX's Avatar

Quote:
Originally Posted by Six
Ce dotari mai ai pe ea ?

Arata super, sa o stapanesti sanatos .
Alte dotari... climatizare electronica (dublu climatronic), Parktronic, Piele gri inchis,Senzori ploaie, senzori lumini, 4 geamuri electrice, oglinzi electrice incalzite, rabatabile din buton,Comp bord, pilot automat,indicator presiune pneuri, jante 17",Control tractiune (se dezactiveaza prin buton ...k la bmw ), xenoane care vad "dupa colturi",EDB...ESP.. sau cum s-or numi... si restul default. Am gresit doar suspensia.. pls, nu aruncati in mine .
Si pachet Irmscher.. in ceea ce priveste designul...inca nemontat, ptr ca nu au ajuns toate "piesele"

Dar ceea ce face masina e motorul 2.0 Turbo benzina, 175 CP, cuplu 265, cutie in 6 viteze( care e oribila).. cursa lunga si imprecisa la schimbator.
Consum 14 oras/ 10 afara.

CrissX is online now    Send Message via Xfire to CrissX Reply With Quote
Old 10-05-2006, 00:39   #22 (permalink)
Six
BAe 146

Six's Avatar

Quote:
Originally Posted by CrissXman
Alte dotari... climatizare electronica (dublu climatronic), Parktronic, Piele gri inchis,Senzori ploaie, senzori lumini, 4 geamuri electrice, oglinzi electrice incalzite, rabatabile din buton,Comp bord, pilot automat,indicator presiune pneuri, jante 17",Control tractiune (se dezactiveaza prin buton ...k la bmw ), xenoane care vad "dupa colturi",EDB...ESP.. sau cum s-or numi... si restul default. Am gresit doar suspensia.. pls, nu aruncati in mine .
Si pachet Irmscher.. in ceea ce priveste designul...inca nemontat, ptr ca nu au ajuns toate "piesele"

Dar ceea ce face masina e motorul 2.0 Turbo benzina, 175 CP, cuplu 265, cutie in 6 viteze( care e oribila).. cursa lunga si imprecisa la schimbator.
Consum 14 oras/ 10 afara.
Nice... cateva din alea le am si eu, cum ar fi :

dublu climatronic, parcktronic, senzor ploaie (cred, nu stiu exact), geamuri electrice, oglinzi electrice incalzite, computer bord, 10 air bag, navigatie, lcd (color), xenon (nu vede dupa colt :P ) ASR nu il pot dezactiva, jante 17, cat despre pachet irmscher...am doar grila de fata.

Cat te-a costat pachetul irmscher ? Sa ii faci o poza dupa ce montezi tot te rog .

Last edited by Six; 10-05-2006 at 00:52..

Six is offline    Reply With Quote
Old 16-05-2006, 01:06   #23 (permalink)
Registered User

Reptile's Avatar

uite la mine cu pachet de drumuri grele ... a omis ala sa-mi spuna ca in pachet mai e si altceva in afara de scut ... oricum nu ma deranjeaza deloc ... iar la viraje nu am sesizat nici o problema (depinde la ce viteza le iei tu ... peste 90-100? ca ma plimbam prin mamaia si treceam cu ceva viteza de giratoarele alea si nu era problema) si gropile le sare lin zic eu
aici

Reptile is offline    Reply With Quote
Old 17-05-2006, 10:27   #24 (permalink)
Nick anterior: CrissXman

CrissX's Avatar

Quote:
Originally Posted by Reptile
uite la mine cu pachet de drumuri grele ... a omis ala sa-mi spuna ca in pachet mai e si altceva in afara de scut ... oricum nu ma deranjeaza deloc ... iar la viraje nu am sesizat nici o problema (depinde la ce viteza le iei tu ... peste 90-100? ca ma plimbam prin mamaia si treceam cu ceva viteza de giratoarele alea si nu era problema) si gropile le sare lin zic eu
aici

Wow... ne-am luat masini de teren

CrissX is online now    Send Message via Xfire to CrissX Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Auto

Thread Tools

Posting Rules