![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Vopseaua de pe numere
Am si eu o problema... mi se curata numerele. Le am doar de 3 saptamani. Am iesit acu cu masina de la spalatorie... si am observat ca numerele sunt cam sterse. Se mai vede doar jumatate din cat ar trebui. .Se da vreo amenda pe asa ceva? Ar trebui sa nu... ca ei sunt de vina ca le vopsesc asa cum le vopsesc... Stie cineva cum as putea sa le vopsesc, cu ce... sau unde? Si cam cat ar costa?
__________________ None! | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
dap, am vazut si eu multe masini cu problema asta, poti sa iti cumperi din piata un spray de 50 mii negru + 1 coala autocolanta...tragi la iprimanta numarul care il ai, lipeste autocolantul dupa ce decupezi numerele pe interior , dai cu spray sanatos ca oricum vopsesti 1 aripa cu ce e in tubul ala ....si o sa ai un nr de toata frumusetea , asa am facut la un prieten care tot ce se mai vedea din nr era "B-ul" si au iesit mai bine ca cele de la mama lor . Teoretic nu ar trebui sa fi tu cel amendat , dar daca dai peste un omuletz cu basca mai cu musca pe caciula, e foarte posibil sa te trezesti cu o amenda ![]() PS: durata de viata a unor placute....well ....bunicul meu are masina cred ca din 87 si nu si le'a mai schimbat , are masina in fata blocului si arata impecabil , doar ca au inceput sa rugineasca in rest sunt OK, nevopsite niciodata
| |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Si eu am aceeasi belea, eu chiar m-am dus cu clontzul tare la politie sa imi schimbe numerele in garantie. Evident, NU exista garantie la asa ceva, singura solutie e sa platesc alte numere. Problema nu ar fi banii, dar trebuie sa predau numerele vechi si sa astept sa imi vina cele noi, iar eu nu pot ramane fara masina. Nu stiu de voi, dar iubesc din ce in ce mai mult Romania asta a noastra ..... Freelancer tu cum ai facut numarul la imprimanta, ce fonturi ai folosit. Nu prea inteleg procedeul, poti detalia te rog?
__________________ OVERCLOCKING -> The process of installing high hopes, dumb luck, and several paychecks into a rectangular box which transmits a signal to a screen that displays your fate. The outcome is usually depressing. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Freelancer tu cum ai facut numarul la imprimanta, ce fonturi ai folosit. Nu prea inteleg procedeul, poti detalia te rog?[/quote] Cred ca el a spus ca a scris la calculator numarul,a decupat (ca un fel de fundal sa ramana doar) a pus peste numar si a dat cu spary.....asta evident doar pentru a colora literele/cifrele de pe numar,nu si fundalul alb ! | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Pai asta am inteles ca a scris pe PC numerele, dar ce fonturi si ce marime sa iasa EXACT de marimea lor naturala. Ar fi o varianta sa scanez numarul, dar nu incape in scanner ....asa as nimeri la fix.
__________________ OVERCLOCKING -> The process of installing high hopes, dumb luck, and several paychecks into a rectangular box which transmits a signal to a screen that displays your fate. The outcome is usually depressing. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
poti sa le calculezi...masori, vezi raportul fata de un A4 si faci aceeasi chestie pe PC...oricum in word ai si rigla... da se poate si manual...cifrele sunt in relief. Puneti o foaie A3 pe numar si patinati cu un creion (spre ex)...sau daca aveti mana conturati cifrele. Le puteti corecta ulterior cu o rigla, cu un compas, ceva (se stie ca unele muchii sunt drepte ). Apoi decupati numerele, puneti foaia "gaurita" sa se potriveasca, si dati cu sprayul sau pensula..
__________________ Project Manager is a Person who thinks Nine women can deliver a baby in one month. Developer is a Person who thinks it will take 18 months to deliver a baby. Client is the one who doesn't know why he wants a baby. ~~~ Boo-media dot com ~~~ | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
legat de numere....cu banda adeziva nu iti vor iesi bine, o sa iti iasa patratoase , fontul si marimea nu o mai stiu , dar dati si voi jos numerele 1 zi ....luatile in casa si testati pe niste foi A4 ....mai multe tipuri de cifre....luati de exemplu litera B si 1 ...si o printati mai intai o marime aprox...dupa ce printati puneti peste numar si depinde cum se potrivesc mariti fontul sau scadeti ..nu e mare filozofie | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
din fericire, am numerele destul de bune, nu mi s-au sters deloc. dar am vazut colegi cu masini luate in leasing cu numerele aproape sterse si ma intrebam unde dracu' or fi fost de li s-au sters in asa hal. dar acum ca va aud si pe voi... incep sa ma intreb diverse in legatura cu calitatea acestora.
__________________ Vand reviste IT [How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood?] | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Project Manager is a Person who thinks Nine women can deliver a baby in one month. Developer is a Person who thinks it will take 18 months to deliver a baby. Client is the one who doesn't know why he wants a baby. ~~~ Boo-media dot com ~~~ | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Unii dau cu smirghel sa se ia vopseaua si voi le vopsiti cu markerul. Hilar. Am un prieten cu Yamaha R1 care a pliat numarul ca sa nu se mai vada Gaborul nu are ce sa zica. Numarul e acolo. Ca nu se vede e alta problema ![]() Si cand ii mai vad pe cate unii cu numere rosii de masina la motocicleta imi vine sa ma duc la ei sa ii bat prieteneste pe umar si sa le zic sa dea jos numarul linistiti. In oras nici un gabor sanatos la cap nu opreste un motor. | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Quote:
Ah, legea spune ca numarul trebuie sa fie vizibil..te poate amenda si daca e murdar...
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Legea nu poate amenda ministerul de interne. Sincer, nu vad cum. Eventual ministerul de interne poate penaliza firmele care fac numerele auto. Eu as da in judecata statul roman la strasbourg daca m-ar amenda pentru numere sterse si probabil as castiga. Nu depinde de mine faptul ca se sterg si nici nu am voi sa aduc modificari numerelor de inmatriculare. | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Quote:
Nu e chiar asa simplu pe cat crezi, dar pt nr de inmatriculare eu zic ca merita. Go ahead, da-i in judecata...si asa le-ar prinde bine o glumita d-asta acolo...
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Warrior Dragon , cred ca ai vazut prea multe filme cu americani , ca aia se tot dau in judecata si ca au fost la buda si castiga procesul inmpotriva budei , anyway daca numarul este acoperit sau nu este vizibil , lipseste...etc.....tu si NUMAI tu esti vinovat ...legat de motoare ......erm....pai cam 70% din motociclisti isi tin numerele pliate sub bancheta din spate ....dar ce politist incearca sa opreasca un moto r ? , poate aia de pe scutere care se plimba pe la universitate | |||
|
| Advertisment | |
| Taborea şi peste 1 milion de camarazi te aşteaptă | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |