Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Auto

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 05-06-2006, 09:10   #21 (permalink)
Registered User

Bisti's Avatar

inca un motiv in plus sa luam placute din alea de plastic "antiradar" macar asa avem o replica la folosirea lor "prevenim deteriorarea numerelor".

Bisti is online now    Reply With Quote
Old 05-06-2006, 10:35   #22 (permalink)
Registered User

roty's Avatar

Quote:
Originally Posted by Freelancer
legat de motoare ......erm....pai cam 70% din motociclisti isi tin numerele pliate sub bancheta din spate ....dar ce politist incearca sa opreasca un moto r ? , poate aia de pe scutere care se plimba pe la universitate

Eu am vazut motoristi trasi pe dreapta de politzai...nush de ce vi se pare asa imposibil...poate stiti voi ceva ce nu stiu eu...
~~~ Boo-media dot com ~~~

roty is offline    Reply With Quote
Old 05-06-2006, 11:36   #23 (permalink)
Professional drinker

March Hare's Avatar

Eh, sunt legendele urbane. Cei mai multi motociclisti opresc la semnalul agentului. Daca nu ai incalcat legea, n-ai de ce sa fugi. Si chiar daca ai incalcat-o, e stupid sa fugi de o suspendare de carnet si sa te alegi cu dosar penal sau mai stiu eu ce alta belea.

In plus, am auzit de politisti care s-au bagat in fata motorului, aproape sinucigas. Nu cred ca exista prea multi care sa doreasca sa aiba pe constiinta moartea unui om, fie el si politist. Iar o ciocnire cu un om se lasa cu urmari si pentru motociclist.

Freelancer, Warrior Dragon, lasati povestile pentru copii. Sigur, exista si motociclisti care nu opresc, asa cum exista si automobilisti care nu o fac. Dar de aici pana la a generaliza si a-i face prosti pe cei care circula regulamentar, e cale lunga. Nu mai zic de faptul ca e complet stupid sa indemni pe cineva sa incalce legea cand respectarea ei nu il afecteaza negativ.

March Hare is offline    Reply With Quote
Old 05-06-2006, 12:11   #24 (permalink)
Registered User

Freelancer's Avatar

nu am zis ca motociclisti nu opresc niciodata, dar vroiam sa subliniez ca motociclisti cu numerele indoite nu sunt opriti doar pentru asta....poate doar daca incalca vreo lege

Freelancer is offline    Reply With Quote
Old 05-06-2006, 22:31   #25 (permalink)
Registered User

Baracuda's Avatar

Asa este, politia in general evita sa opreasca motociclisti. Iar sa-i alerge prin oras...putini se incumeta.

Cat despre numere, si eu am avut "norocul" sa prind acest lot...concluzie ? dat jos nr pe fata, bagat scuza cu nr sters si dat la schimbat + talon si cam asta e.

Baracuda is offline    Reply With Quote
Old 15-06-2006, 08:21   #26 (permalink)
2 crazy 4 you

imarian1984's Avatar

Nu am stat sa citesc tot thread-ul dar m-a interesat subiectul. Va spun ca lucrez in domeniu (firma de leasing). Problema asta e la nivel general in toata tara. Luna asta au inceput sa curga placile de la clienti care sunt sterse (masini inmatriculate de 1 luna si sunt placile ALBE!!!). Politia spune ca este vina furnizorului de vopsea si toate placile cu aceste probleme se duc la politie si se vor reface GRATIS!!! (plateste furnizorul de vopsea pentru ca e vina lui). Asa ca nu mai incercati tot felul de prostii din plastic, scanari si alte alea pentru ca nu are rost sa va luati amenzi aiurea cand problema se rezolva simplu la politie. Bafta tuturor!!!

imarian1984 is offline    Reply With Quote
Old 15-06-2006, 10:11   #27 (permalink)
Registered User

Bisti's Avatar

nu ai inteles. sunt unii carora li s-au sters numerele de la spalare dar sunt altii care si-au provocat aceasta stergere si acestora o sa li se cam ia talonul.

in alta ordine de idei ... am auzit ca sunt oprite camerele pe DN1 pe bucata pana la ciolpani din cauza lucrarilor la carosabil. stie careva ceva ?

Bisti is online now    Reply With Quote
Old 15-06-2006, 23:48   #28 (permalink)

o3_cep's Avatar

Pai daca dau numerele la revopsire... fie ea si gratuita... eu cu ce mai circul?

Alta ordine de idei, masina o am inmatriculata pe Ialomita, dar eu locuiesc si muncesc in Bucuresti. Trebuie sa ma duc la Slobozia pentru "reparatia" numerelor?

@Bisti, am deschis Thread-ul aflandu-ma in pozitia celui caruia i s-au curatat numerele. (la a 3-a spalare la spalatorie... s-au dus)

o3_cep is offline    Send Message via Google Talk to o3_cep Reply With Quote
Advertisment
Inscrie-te in ActionLiga - locul pentru cei care vor un joc rapid si spectaculos
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Auto

Thread Tools

Posting Rules