![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Nu stiu daca am postat bine aici sau trebuia la spital... Care e ideea...am vazut pe feeder.ro un link care ma trimite aici http://www.okazii.ro/catalog/2352540...html#div_photo De curiozitate...chiar a existat asa ceva? Mie mi`e greu sa cred si cred ca abereaza vanzatorul pt >>>> pret (12.000euro totusi )
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ I'm the only one ... to pick myself up after fallin' down! | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
da` macar a fost a lu` ceasca? ca asa s-ar justifica oarecum pretul de 12.000e
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Am gasit pe google asta: "1970 Dacii pentru nomenclatura Dupa un an de la lansarea Daciei 1300, producatorul de la Colibasi a creat modelul 1301, special pentru sectorul de stat si membrii de partid. Pentru sefii PCR, a fost insa asamblat un alt model de Renault, R20, sub denumirea Dacia 2000. Masinile acestea puteau fi usor observate pe soselele patriei datorita culorilor - albastru inchis sau negru." In anuntul ala de pe okazii e cam dubios anul 1982... | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
au fost ansamblate la colibasi mai multe zeci de bucati de r20 sub sigla dacia 2000 pana in anul 82 sau 83. majoritatea erau albastre si cateva negre. aveau motor de 2000cc. practic este o masina de colectie, f. putine mai existand astazi pe soselele patriei. cea de pe ocazii ma indoiesc ca ar fi fost a lui ceausescu, a lui era blindata si a fost daruita de fostul presedinte al frantei valerie giscard d'estaign, dar ma rog... | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Quote:
Pe mine nu prea ma excita ca a fost masina lui Ceausescu, dar as da 12000E pe un R20 cu motor de 1.8L Turbo si tractiune integrala care a castigat raliul Paris-Dakar in 1982. Asa-zisa masina a lui Ceausescu si-ar merita banii daca ar fi blindata. | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Cred ca se referea la Dark Reign si nu la tine! Oricum...la 12.000 de euro iti iei o masina in care te simti mult mai bine dkt intr-o dacie 2000. Asta e clar pt.colectionari. Si nici eu nu cred ca a apartinut personal lui Ceausescu pt.k aceea este demult cumparata de un pasionat.Poate a apartinut cuiva apropiat lui Ceausescu.
__________________ Intrati, romani, intrati!http://forum.computergames.ro/7-gene...a/page-10.html Intrati si aici!http://forum.computergames.ro/attach...5&d=1190832593 Asta e cea mai tare! Intrati aici! E totul roz! | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Quote:
nu inteleg ce vrei sa zici cu `hotii` sau la cine te referi?
|
| | #17 (permalink) | ||
|
de ce,ca imi miroase a jegmaneala? ![]() dacia 2000 ceausescu edition frauda
|
| | #18 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2006 |
chiar au existat dacia 2000..dar nu face asta 12000 mii de euro poate 1200:P ..poate.. sunt masini mult mai bune, cu o valoare istorica mai mare..ca sa zic asa ..in banii aia.. daca ar fi fost a lu ceasca..ar fi trebuit sa fi fost cumparata la licitatie, si sa aiba proprietarul un ceritficat , cu seriile masinii,cu tot , ca masina respectiva a apartinut lui ceausescu altfel.. e fake | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |