![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Educatie rutiera prin imagini dure (Nerecomandat sensibililor)
Topic pentru motociclisti si/sau soferi. Propun ca acest topic sa fie Sticky. Vor fi poze urate ,dar care te invata. Rog adminul sa ma inteleaga si sa nu imi dea ban direct ca de ce sunt pozele asa. Acest thread a fost preluat de pe saitul comunitatii motociclistiilor din Romania. ASFALT USCAT !!PENTRU TOTI MOTOCICLISTII DE PE COMPUTER GAMES Nefolosirea manusilor :
__________________ nu iti bate capu'... Last edited by Ghost; 03-01-2007 at 17:38.. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Cand te inregistrezi pe forum declari pe propria raspundere ca ai >13ani. Implicit, merg pozele.
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Foarte bine sa-i dea ,macar asa sa inteleaga ce inseamna echipamentul la un motociclist, nu sa isi i-a motor doar asa ca sa agate gagici si sa el duca la restauarant.In motociclism trebuie sa ai pasiune pentru acest sport si sa suporti consecintele acestui sport.Daca nu,asta e,nu esti un motociclist adevarat
__________________ nu iti bate capu'... | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
ar trebui pus in titlul thread-ului o avertizare asupra continutului pozelor.. eu cel putin nu mi-am dat seama ca ar fi vorba despre niste poze de genul asta
__________________ Cumpar Memorie DDR2 ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Am facut cateva modificari in postul initial, pentru a se adresa si soferilor. Si consider ca ar fi mai bine sa fie postate linkuri spre imagini in loc de imagini atasate.
__________________ How happy is the blameless vestal's lot! The world forgetting, by the world forgot. Eternal sunshine of the spotless mind! Each pray'r accepted, and each wish resign'd. And so, it begins | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Chiar ma plictiseam, si desi stiam de site, acum e a doua oara cand ma uit pe el, si uite ce am gasit : http://www.wreckedexotics.com/newpho...thera057.shtml Rumeinia
__________________ ...u biciz :shifty: | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2000 | http://www.wreckedexotics.com/newpho...weird800.shtml http://www.wreckedexotics.com/newpho...weird799.shtml tot Romania ... Iar astea http://www.wreckedexotics.com/newpho...weird830.shtml http://www.wreckedexotics.com/newpho...weird829.shtml sunt tot in Romania, in Bucuresti, pe bucata dintre Rosetti si Universitate (am trecut pe langa ei la cateva minute dupa accident) . | ||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2004 Location: Bucuresti,Rahova |
Bagati fratilor...bagati..... Zilele trecute pe E85 aproape de Bacau a trecut unul cu un Mercedes pe langa mine cu vreo 230 Km/h + .....eu cu o dacie antica aveam vreo 100 si a trecut ala de credeam ca stau pe loc .....i-am vazut flashurile de la 1 km in retrovizoare.... Daca faceam un stanga-n dreapta de volan cred ca se caca pe el....dupa cum arata masina il banuiesc de parlamentar sau deputat....(in misiune | ||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Bravo fat lasa k sunt bine venite sunt sofer si stiu ce inseamna mai ales k e vorba de echipament de protectie si de siguranta celor din jur cateodata. @LYM: vad k nu iti place "Nu faceti ca ei ! sau Educatie rutiera prin imagini dure (Nerecomandat sensibililor)" ai vazut titlu de la inceput nu intra pe astfel de thread uri mai ales k esti atentionat de la inceput @Dj_b.....deschide ochii la titlu...." imagini dure (Nerecomandat sensibililor) " @Ghost....imi pare rau sa ti zic dar imagini sau link uri tot acolo te duc, zi mi dar sincer daca iti dau acum un link in care iti spun k sunt poze de la un accident f grav intri sau nu? In concluzie bagati frate k merita eu imi fac draci cu toti soferii tampiti pe sosele in fiecare zi.......In special cu TAXImetristii ce parere aveti?dar asta in thread ul propriu.
__________________ Unii oameni vin si pleaca repede din viata noastra, altii stau o vreme, punandu-si amprenta pe inima noastra. Dupa plecarea lor, nu vom mai fi niciodata aceiasi.... | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Well e bine sa se faca o asemenea educatie. Si mai bine ar fi daca ar reusi sa tina "ore" la scoli, eu cred ca ar ajuta destul de mult. p.s la faza cu titlul, oricum asa sare in ochi si o sa intre lumea, doar fiindca scrie nerecomandat sensibilor.
__________________ Sometimes i can't fight for the things that are worth fighting for... | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Quote:
Categoria A - 2006 E irelevant daca am permis sau nu, referindu-ne la ce ai zis tu mai sus. Ca sa nu fiu total offtopic, dau un link.
__________________ all you have to do is want it bad enough. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |