Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Auto

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 03-01-2007, 22:46   #21 (permalink)
nch
Registered User

Quote:
Originally Posted by anca14 View Post
Categoria B - 2003
Categoria A - 2006

E irelevant daca am permis sau nu, referindu-ne la ce ai zis tu mai sus. Ca sa nu fiu total offtopic, dau un link.
A: 08.95
B: 09.95 Am incheiat citatul de pe permis

Asa ca stiu ce vb ....nu am sa-ti dau nici un link ....iti urez sa conduci in continuare fara evenimente.....

Stiu si eu ce inseamna motor...si masina........Glorie si Amor!!!

Evenimente am avut si cu motor si cu masina .....si de fiecare data m-am gandit la "Tine"

nch is offline    Reply With Quote
Old 03-01-2007, 22:54   #22 (permalink)
Armoured

Dragon Warrior's Avatar

anca14, sa mergi cu 200+ kilometri/h in afara autostrazii este inconstienta pusa la rang de crima.

Nu mai zic ca eu i-as tara legati de bara masinii pe urangutanii care dau blituri sa te dai din fata lor. Eu nu stau pe banda 2 degeaba, mereu am un motiv.

Iar azi am mers pe european 60 care are o banda pe sens + o banda de urgenta. Sa nu mai zic cate blituri am vazut. Dragii mei oameni prosti, nu mai dati blituri pe E60. Depasiti daca aveti unde, dar nu ma puneti pe mine sa ma dau pe banda de urgenta ca sa treaca curul vostru gras.

Dragon Warrior is offline    Reply With Quote
Old 03-01-2007, 23:06   #23 (permalink)
Registered User

Tzepi's Avatar

poti sa ai carnet din 1900 toamna daca nu ai experienta ca sofer. km lume...

ca sa nu fiu offtopic:
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	hgfhgf.JPG
Views:	1424
Size:	323.4 KB
ID:	171878  

Tzepi is offline    Reply With Quote
Old 03-01-2007, 23:10   #24 (permalink)
LYM
Registered User

LYM's Avatar

Fuck!!! Chiar ca ti se taie orice initiativa de a goni cu masina, mai ales cu 5 oameni in ea.
@Tzepi - mai mult detalii despre accident ai?

@coco_stancu - nu era vorba de mine, iar cand am postat acolo avea alt titlu thread-ul.

LYM is offline    Reply With Quote
Old 03-01-2007, 23:12   #25 (permalink)
Armoured

Dragon Warrior's Avatar

De unde ai poza? Nasol accident.

Stie cineva care e scopul sticlelor alea de plastic infipte pe stalpii masinii? Banuiesc ca aia de la descarcerare le-au pus. Intrebarea e DE CE?

Old 03-01-2007, 23:22   #26 (permalink)
nu am 14 ani

anca14's Avatar

Quote:
Originally Posted by Dragon Warrior View Post
anca14, sa mergi cu 200+ kilometri/h in afara autostrazii este inconstienta pusa la rang de crima.
Cand i-am zis ca ar fi fost un imbecil m-am referit la "daca faceam un stanga-n dreapta de volan". Am atacat replica, nu persoana si nici nu am incurajat in vreun fel viteza respectivului.

Quote:
Originally Posted by nch View Post
Zilele trecute pe E85 aproape de Bacau a trecut unul cu un Mercedes pe langa mine cu vreo 230 Km/h + .....eu cu o dacie antica aveam vreo 100 si a trecut ala de credeam ca stau pe loc .....

i-am vazut flashurile de la 1 km in retrovizoare....
Daca faceam un stanga-n dreapta de volan cred ca se caca pe el....

anca14 is offline    Reply With Quote
Old 03-01-2007, 23:27   #27 (permalink)
Registered User

Fuzz's Avatar

Quote:

Stie cineva care e scopul sticlelor alea de plastic infipte pe stalpii masinii? Banuiesc ca aia de la descarcerare le-au pus. Intrebarea e DE CE?
Logic ar fi sa fie puse acolo sa nu se taie cei care ii vor scoate pe aia de pe acolo.

Fuzz is offline    Reply With Quote
Old 03-01-2007, 23:33   #28 (permalink)
nch
Registered User

Quote:

Regia fotografului...sa tina portierele deschise...

Martor: Tramvai si Dacie ...intersectie Marasesti ....tramvaiul venea din pasaj Dacia de pe Splai.......
Tramvaiul s-a urcat pe Dacie pana la primul Boghiu....Soferul Daciei "irecuperabil"....
Din auzite: proaspat posesor de permis (prieten) se intoarce de la o discoteca din Snagov ...face schimb de masini cu un prieten (schimba Skoda cu care era cu un Renault Fuego) si intro curba in Snagov se rastoarna cu masina la 160Km/h si moare ......ceilalti 3 pasageri scapa cu rani usoare !!!

nch is offline    Reply With Quote
Old 03-01-2007, 23:48   #29 (permalink)
Registered User

Tzepi's Avatar

poza am primit-o de la un prieten...cica a derapat, intrat pe sens si a intrat ceva in ei.

Tzepi is offline    Reply With Quote
Old 03-01-2007, 23:50   #30 (permalink)
Loony

Ghost's Avatar

Quote:
Originally Posted by coco_stancu View Post
Bravo fat lasa k sunt bine venite sunt sofer si stiu ce inseamna mai ales k e vorba de echipament de protectie si de siguranta celor din jur cateodata.

@LYM: vad k nu iti place "Nu faceti ca ei ! sau Educatie rutiera prin imagini dure (Nerecomandat sensibililor)" ai vazut titlu de la inceput nu intra pe astfel de thread uri mai ales k esti atentionat de la inceput

@Dj_b.....deschide ochii la titlu...." imagini dure (Nerecomandat sensibililor) "

@Ghost....imi pare rau sa ti zic dar imagini sau link uri tot acolo te duc, zi mi dar sincer daca iti dau acum un link in care iti spun k sunt poze de la un accident f grav intri sau nu?

In concluzie bagati frate k merita eu imi fac draci cu toti soferii tampiti pe sosele in fiecare zi.......In special cu TAXImetristii ce parere aveti?dar asta in thread ul propriu.
Cand nu stii toate datele problemei e bine sa nu te bagi. Titlul a fost schimbat de mine, tocmai pentru a evita urmatoarele surprize neplacute pentru cei mai sensibili sau cei care pur si simplu rontaie un sandwich cand intra pe topic. Asta dupa ce au postat LYM si Dj_b.

And so, it begins

Ghost is offline    Reply With Quote
Old 03-01-2007, 23:50   #31 (permalink)
Registered User

faraonu's Avatar

toti cei care va veti sensibiliza aici veti uita de sensibilitate cand va veti urca la volan iar, sau pe motor. daca ai "darul"/mania vitezei vei ramane cu ea mult si bine.

conteaza doar sa ai luciditate si inteligenta, sa cunosti exact limitarile pe care le poti intalni.
eu era sa fac multe accidente nasoale, si totusi nu m-am potolit. nu cred ca pozele ma pot sensibiliza mai mult de 5 minute. toti ne gandim ca nu ni se poate intampla noua. poate suntem prea optimisti.
pe de alta parte....am casco, ai mei or sa fie despagubiti. ii fac o bucurie lu fratimiu ca si asa nu are bani de golf.

odata era sa ma rastorn cu masina, restul zilei am mers linistit.
odata era sa raman intre un tranvai ce venea din fata si o duba ce era in stanga mea( pe prima linie de tranvai). dupa asta am condus ceva mai linistit 2-3 zile.
oricat de tare ma voi speria intr-o situatie, atata timp cat nu patesc nimic o voi cauta mereu cu lumanarea.

un singur lucru am facut si ma felicit pt asta....am observat ca de un an-doi sunt mult mai multi copii nesupravegheati prin cartier....si am scazut viteza cu care merg pe strazile dintre blocuri. cateodata mergeam si cu 60.
acum practic nu mai pot sa fiu surprins de un copil prea agil si neatent.

daca vreti sa va sensibilizati si stapaniti, puneti la vedere pe bord o poza cu persoana care va e cea mai draga, poate va astamparati...dar asta fireste...daca vreti sa va astamparati

ps: nu cred ca threadul asta face mare lucru. viteza ucide, prostia ucide, fumatul ucide, drogurile ucid. credeti ca dezvatati pe cineva cu ajutorul unor poze? macar sa aveti dreptate....

Last edited by faraonu; 04-01-2007 at 00:04..

faraonu is offline    Reply With Quote
Old 04-01-2007, 01:30   #32 (permalink)
LYM
Registered User

LYM's Avatar

@faraonul - multa bafta in continuare! In cazul tau consider ca este doar o chestiune de timp; sper, totusi, sa ma insel! Btw, ai facut vreodata un accident?

Ceva similar faceam si eu in primele luni dupa ce am luat permisul. Credeam ca niciodata nu mi se poate intampla ceva si totusi s-a intamplat. Slava Domnului ca nu a fost grav, cu toate ca eram 5 oameni in masina (nimeni n-a avut absolut nimic). De atunci m-am invatat minte, cu toate ca mai am ceva scapari.
Zic mersi ca nu prea am mania vitezei in afara orasului (ii mai dau forja, insa doar pe autostrada si atunci cand sunt singur in masina). In oras sansele unui accindent grav macar sunt mai mici.

LYM is offline    Reply With Quote
Old 04-01-2007, 02:00   #33 (permalink)
Registered User

faraonu's Avatar

Quote:
Originally Posted by LYM View Post
@faraonul - multa bafta in continuare! In cazul tau consider ca este doar o chestiune de timp; sper, totusi, sa ma insel! Btw, ai facut vreodata un accident?

Ceva similar faceam si eu in primele luni dupa ce am luat permisul. Credeam ca niciodata nu mi se poate intampla ceva si totusi s-a intamplat. Slava Domnului ca nu a fost grav, cu toate ca eram 5 oameni in masina (nimeni n-a avut absolut nimic). De atunci m-am invatat minte, cu toate ca mai am ceva scapari.
Zic mersi ca nu prea am mania vitezei in afara orasului (ii mai dau forja, insa doar pe autostrada si atunci cand sunt singur in masina). In oras sansele unui accindent grav macar sunt mai mici.
mdeah, doo. o zgarietura pe masina din cauza unui tantalau(vina era impartita, el ma depasea pe partea dreapta si nu era nici sens unic, nici nu ma incadrasem la stanga...) si odata l-am lovit pe unu in cur pt ca am crezut c-o sa treaca pe portocaliu, asa cum as face eu...si mi-am zgariat bara fata si indoit putiiiiiiiintel de tot capota. carnetu il am din 2001.
important e ca sunt tampit cand sunt singur, sau numai aproape in cazuri d-astea. rareori fac pe desteptu cu cineva in masina. am mai mult respect pt viata lor decat pt a mea.

faraonu is offline    Reply With Quote
Old 04-01-2007, 10:51   #34 (permalink)
Armoured

Dragon Warrior's Avatar

Pai si repsect pentru aia pe care ai putea sa-i omori DIN AFARA MASINII de ce nu ai?

Old 04-01-2007, 11:26   #35 (permalink)
SSJViper

T.rac3Er's Avatar

aia din afara masinii sa circule regulamentar...de cate ori surprind pietoni handicapati pe strada seara, si ma gandesc ca poate asta nu se opreste si imi distruge oglinda..pur si simpluii claxonezi si ei tot vin...stiu cum e din locul pietonului neregulamentar dar totusi nu ma duc la 1cm de autovehicolul care trece prin fata mea...
q7-le de pe autostrada NU e la noi in tara
accidentul pus de tzepi e pe 220.ro (parca) si am inteles ca e din 2005 chiar... dar nu sunt sigur
groaznice sunt accidentele pe motor...acolo si la viteza mica poti sa te ranesti destul de rau, tre sa stii sa cazi f bine...
fortati-va persoanele drage sa poarte centura la voi in masina...nu de-alta dar sa iti vezi iubita/ul, parintii in spital, poate coma (accident nu neaparat din cauza ta) nu cred ca iti convine ( ca sa zic asa mai finut)
prostule!!!

T.rac3Er is offline    Reply With Quote
Old 04-01-2007, 21:58   #36 (permalink)

Jigodie's Avatar

pietonii au fost si vor fi in continuare o problema in Ro....la fel si biciclstii.
Totusi sa nu ne grabim sa dam vina pe ei...sunt locuri prin care efectiv nu poti merge (trotuare blocate de masini, lucrari, balti etc)...biciclistii nu au piste destinate lor...
Cred k autoritatile ar putea face multe sau...macar ceva.
Insa...cei care trec strada prin locuri total aiurea...si iti mai si zgarie masina cu geaca...chiar k merita jucati in picioare.
Eu am patit o chestie destul de ingrijoratoare, am depasit un troleu prin fata caruia traversa TOTAL aiurea si neregulamentar un card de oameni.Prima care mi-a iesit in fata, a fost o fetita de vreo 7 ani de mana cu bunica ei...apoi inca vreo 4 sau 5.Acum...ma intreb...cat de inconstient sa fii incat sa-ti treci copilu` strada in asemenea hal?!?!?
Am sau au avut noroc ca am prevazut si am incetinit...m-a surprins cand au iesit asa "furioase" de dupa troleu...soferul acestuia efectiv a deschis geamul si a inceput sa-i injure furios...tipand la ei ca ma baga in puscarie nevinovat...si ca sunt idioti cu insigna in piept.Eu am tacut...

Jigodie is offline    Reply With Quote
Old 08-01-2007, 18:47   #37 (permalink)
Registered User

tonyto333's Avatar

Excelenta ideea thread-ului. Doar ca nu trebuie sa fi neaparat imbecilul care goneste pe sosea ca sa fi in locul celor 5 de mai sus. Un alt imbecil poate sa iti faca asa ceva foarte usor

tonyto333 is offline    Reply With Quote
Old 08-01-2007, 20:04   #38 (permalink)
Nick anterior: X-White

wisepiggy's Avatar

incercati totusi sa nu transformati threadul in ogrish.com

Eu personal nu sunt de acord cu ideea asta de thread pentru ca orice om normal la cap stie ca daca circuli cu motocicleta fara echipament adecvat poti sa te ranesti rau de tot sau daca o masina intra intr-un copac cu 150km/h ocupanti nu vor arata prea bine ....

Am vazut poze cu accidente cand oamenii s-au rupt pur si simplu in doua bucati . Nu cred ca vreti sa le vedeti nu ?

wisepiggy is offline    Reply With Quote
Old 18-01-2007, 15:40   #39 (permalink)
P.I.M.P

viking_eastbay's Avatar

Quote:
Originally Posted by Tzepi View Post
poti sa ai carnet din 1900 toamna daca nu ai experienta ca sofer. km lume...

ca sa nu fiu offtopic:
accidentul asta a fost in Romania

CONTACT:::Mobil: O727.948.207 / 0761.240.234 (Alecu)YM! "eb.comenzi" - pentru comenzi EastBay

viking_eastbay is offline    Reply With Quote
Old 18-01-2007, 16:34   #40 (permalink)
raz

raz's Avatar

ah crap...cine m-a pus sa intru si aici..vazusem si ieri pe digg pe tipa aia din porsche cu capul explodat

raz is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Auto

Thread Tools

Posting Rules