![]() |
| | #41 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 |
daca aveti noroc cat are tipu' asta ......don't worry ![]() http://www.sibir.ro/index.php?page=v...D=7&VideoID=44 | ||
|
| | #42 (permalink) | ||
|
E trucaj.
__________________ All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face! | |||
|
| | #44 (permalink) | ||
|
Era sa cad de pe scaun cand am auzit "trucaj in ce sens?" TRUCÁJ, trucaje, s.n. Procedeu tehnic folosit în teatru şi în cinematografie pentru a crea o iluzie optică sau acustică spectaculoasă. – Din fr. truquage, trucage. Ma gandeam ca exista mai multe. Bai Stefan cel Mare, nu mai face frate din astea ca imi dai palpitatii.
__________________ Nu poti forta un om sa te placa; nu esti bine venit, pleaca.. (Parazitii 2007) | |||
|
| | #45 (permalink) | ||
|
Accidentul de la mamaia. Ala cica a fost un Porche Chayene! Si ala de la volan un MARE BASINOS! A mai omorat o fata si un baiat si inca o fata mai traia cand au luat-o la spital... nush daca mai traieste. Cica au dat si la stiri... nu am vazut.
__________________ Eu nu imi vad semnatura in nici un post! | |||
|
| | #46 (permalink) | ||
cred ca sunt printre cele mai socante imagini pe care mi-a fost dat sa le vad...mai ales piciorul ala ridicat e aiurea tare.. ai idee cum a putut merge ala de a ajuns masina intr-un asemenea hal? mi-e si groaza sa ies 50 m pe strada, cand vad ce animale cu buletin circula bine-mersi | |||
|
| | #48 (permalink) | ||
| Quote:
+ "toti ar fi avut sanse sa supravietuiasca daca masina, dotata cu ultimele dotari in materie de ziguranta, nu ar fi luat foc."Cei 2 din fatza purtau centuri. Cel care a supravietuit a fost aruncat din masina. Este incresibil cum unii baieti cu banu' grup in buzunar se cred invincibili. Iar cand mai au si una-doua bucati gagici in masina, parca pedala de acceleratie are miere pe ea. Bai baieti. Nu duc nici eu lipsa de bani. Am si eu o masina in care imi pot baga piciorul. Dar las-o ba baiatule in branza masii de treaba! Ai 3 oameni in masina cu tine si tu mergi ca sinucigashu? Pai mergi ba baiatule singur asa! Sa mori doar tu! Asa ca ganditi-va bine inainte sa calcati acceleratia aia ca fraierii ca s-ar putea sa ajungeti ca ala sau aia cu un picior in sus pe asfalt sau prins in fiarele alea si pompierii sa dea cu furtunu' pe carnea ta arsa. UMILITOR! Smecher in masina si UMILIT pe asfalt! Smecherie!
|
| | #49 (permalink) | ||
|
Eu nu imi dau seama. Ala cu piciorul ridicat e un manechin?
__________________ All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face! | |||
|
| | #52 (permalink) | ||
|
Mda, penibil. Alt fraier cu masina scumpa dar care habar nu are sa o controleze. Pacat de ceilalti.
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 | |||
|
| | #53 (permalink) | ||
|
Pacat, am mai murit niste persoane. Personal nu ma impresioneaza accidentul, mai mult ma impresioneaza ipocrizia kknarilor de pe hi5 cu comenturi de genul "rockaritza says: ingerul de pe pamant sa intors inapoi in cer (" sau "Toma says:DOAMNE DE CE IEI TU NUMAI INGERASI ATAT DE BUNI LA TINE" sau "OanYk the best says: INGERU DE PE PAMANT CARE E ACUM IN CERURY" Absolut penibil... Fata nu era ea asa un inger, probabil era o pustoaica teribilista, eventual in goana dupa putzari cu banu pe ei, si cum se numeste asta? Au fost niste oameni, acum sunt niste EXEMPLE. Adresele Hi5 a 2 dintre ei: http://gociman.hi5.com/ http://suziis.hi5.com/ Poze cu ei: 1: Anca 2: Irina 3: "Soferul"
|
| | #54 (permalink) | ||
|
asta e ala viu: http://www.hi5.com/friend/profile/di...serid=11151163 | |||
|
| | #55 (permalink) | ||
| Join Date: Aug 2001 Location: Bucuresti |
Ce de idioti isi fac veacul si pe Hi5-ul asta... Quote:
__________________ ... | ||
|
| | #57 (permalink) | ||
|
450cp.
|
| | #58 (permalink) | ||
|
Nu vad legatura. 140CP - ~6s pana la 80km/h, ~8s pana la 100km/h. Nu iti trebuie neaparat 450CP sa ajungi la viteze mari. Viteza nu ucide si nici CP. Idiotenia la volan da. Daca sti ca nu ai treaba cu sofatul, mergi legal, nu te dai rotund in fata femeilor. Dar unii nu prea inteleg asta... Deh, se vede nivelul de inteligenta a naibii de ridicat din profilurile de HI5. PS: Daca cineva se intreaba, chiar nu simt nici un fel de simpatie pentru sofer. A cautat-o, a gasit-o.
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 | |||
|
| | #59 (permalink) | ||
| Quote:
cupa cum spunea CBR! Nu conteaza caii putere, nu conteaza cat de mare e masina si nici cate airbag-uri ai. La 200km/h te faci praf si cu tancu'
|
| | #60 (permalink) | ||
| Nu, dar ajuta extrem de mult. Quote:
Spune asta si legiuitorului. Sa dea teste de aptitudini si sa ridice limitarile de viteza celor "capabili". P.S. Eu cred ca omul avea treaba cu soferia. Dar deasemenea mai cred ca si Michael Schumacher avea sanse 95% sa dea coltul in conditii similare. Cu penele de paun au fost ceva probleme. Si cred ca toti am testat limitele masinii la un moment dat. Si toti am facut o liniuta cu o masina oprita paralel la semafor. Cine zice ca nu, ori si-a luat permis la 40 de ani ori e femeie (alea au instincte razboinice mult diminuate), ori minte.
__________________ Nu poti forta un om sa te placa; nu esti bine venit, pleaca.. (Parazitii 2007) | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |