Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Auto

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 19-01-2007, 15:26   #41 (permalink)
Registered User

daca aveti noroc cat are tipu' asta ......don't worry
http://www.sibir.ro/index.php?page=v...D=7&VideoID=44

gux33 is offline    Reply With Quote
Old 26-01-2007, 05:59   #42 (permalink)
Tatal tau

Bimm3r's Avatar

E trucaj.
All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face!

Bimm3r is offline    Reply With Quote
Old 26-01-2007, 13:40   #43 (permalink)
Banned

GSM-Stefan's Avatar

Quote:
Originally Posted by Bimm3r View Post
E trucaj.
Trucaj in ce sens ?

GSM-Stefan is offline    Reply With Quote
Old 26-01-2007, 13:47   #44 (permalink)
Armoured

Dragon Warrior's Avatar

Era sa cad de pe scaun cand am auzit "trucaj in ce sens?"

TRUCÁJ, trucaje, s.n. Procedeu tehnic folosit în teatru şi în cinematografie pentru a crea o iluzie optică sau acustică spectaculoasă. – Din fr. truquage, trucage.

Ma gandeam ca exista mai multe. Bai Stefan cel Mare, nu mai face frate din astea ca imi dai palpitatii.

Dragon Warrior is offline    Reply With Quote
Old 19-02-2007, 13:44   #45 (permalink)
Registered User

tonyto333's Avatar

Accidentul de la mamaia. Ala cica a fost un Porche Chayene! Si ala de la volan un MARE BASINOS! A mai omorat o fata si un baiat si inca o fata mai traia cand au luat-o la spital... nush daca mai traieste. Cica au dat si la stiri... nu am vazut.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Pic005.jpg
Views:	1056
Size:	83.7 KB
ID:	188752   Click image for larger version

Name:	Pic010.jpg
Views:	1032
Size:	103.5 KB
ID:	188753  

tonyto333 is offline    Reply With Quote
Old 19-02-2007, 13:53   #46 (permalink)
Registered User

cnairda's Avatar

cred ca sunt printre cele mai socante imagini pe care mi-a fost dat sa le vad...mai ales piciorul ala ridicat e aiurea tare..

ai idee cum a putut merge ala de a ajuns masina intr-un asemenea hal? mi-e si groaza sa ies 50 m pe strada, cand vad ce animale cu buletin circula bine-mersi

cnairda is offline    Reply With Quote
Old 19-02-2007, 14:14   #47 (permalink)
Bean Bachine

Comanche's Avatar

Făcea concurs cu altu' şi la intrarea într-un sens giratoriu a pierdut controlul volanului. A intrat într-un copac şi a luat foc. Se estimează că avea 200 la oră.

Comanche is offline    Reply With Quote
Old 19-02-2007, 20:04   #48 (permalink)
Registered User

tonyto333's Avatar

Quote:
Originally Posted by Comanche View Post
Făcea concurs cu altu' şi la intrarea într-un sens giratoriu a pierdut controlul volanului. A intrat într-un copac şi a luat foc. Se estimează că avea 200 la oră.
nu stiu daca facea intrecere dar MAREEEE DOBITOC!!!! MAREEEE!!!! am vazut acum la protv - a supravietuit un baiat. ceilalti 3 au murit arsi de vii. Omu' abia facuse plinul + "toti ar fi avut sanse sa supravietuiasca daca masina, dotata cu ultimele dotari in materie de ziguranta, nu ar fi luat foc."
Cei 2 din fatza purtau centuri. Cel care a supravietuit a fost aruncat din masina.

Este incresibil cum unii baieti cu banu' grup in buzunar se cred invincibili. Iar cand mai au si una-doua bucati gagici in masina, parca pedala de acceleratie are miere pe ea.

Bai baieti. Nu duc nici eu lipsa de bani. Am si eu o masina in care imi pot baga piciorul. Dar las-o ba baiatule in branza masii de treaba! Ai 3 oameni in masina cu tine si tu mergi ca sinucigashu? Pai mergi ba baiatule singur asa! Sa mori doar tu!

Asa ca ganditi-va bine inainte sa calcati acceleratia aia ca fraierii ca s-ar putea sa ajungeti ca ala sau aia cu un picior in sus pe asfalt sau prins in fiarele alea si pompierii sa dea cu furtunu' pe carnea ta arsa. UMILITOR! Smecher in masina si UMILIT pe asfalt! Smecherie!

Old 19-02-2007, 20:57   #49 (permalink)
Tatal tau

Bimm3r's Avatar

Eu nu imi dau seama. Ala cu piciorul ridicat e un manechin?
All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face!

Old 19-02-2007, 21:35   #50 (permalink)
Registered User

Pablos's Avatar

Nu...nu e un manachin.....Circula un link pe hi5 cu una dintre fete...poze cu ea.
Nici nu sti ce sentimente sa incerci de fapt.

Pablos is offline    Reply With Quote
Old 19-02-2007, 22:19   #52 (permalink)
CBR
Moderator

CBR's Avatar

Mda, penibil. Alt fraier cu masina scumpa dar care habar nu are sa o controleze. Pacat de ceilalti.

CBR is offline    Reply With Quote
Old 19-02-2007, 22:48   #53 (permalink)
Tatal tau

Bimm3r's Avatar

Cool

Pacat, am mai murit niste persoane. Personal nu ma impresioneaza accidentul, mai mult ma impresioneaza ipocrizia kknarilor de pe hi5 cu comenturi de genul "rockaritza says:
ingerul de pe pamant sa intors inapoi in cer(" sau "Toma says:
DOAMNE DE CE IEI TU NUMAI INGERASI ATAT DE BUNI LA TINE" sau "OanYk the best says:
INGERU DE PE PAMANT CARE E ACUM IN CERURY" Absolut penibil... Fata nu era ea asa un inger, probabil era o pustoaica teribilista, eventual in goana dupa putzari cu banu pe ei, si cum se numeste asta?
Au fost niste oameni, acum sunt niste EXEMPLE.

Adresele Hi5 a 2 dintre ei:
http://gociman.hi5.com/
http://suziis.hi5.com/

Poze cu ei:
1: Anca
2: Irina
3: "Soferul"
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	198245472_1_.jpg
Views:	782
Size:	26.3 KB
ID:	189001   Click image for larger version

Name:	276179823.jpg
Views:	710
Size:	15.7 KB
ID:	189002   Click image for larger version

Name:	300665223.jpg
Views:	718
Size:	18.3 KB
ID:	189003  

Old 19-02-2007, 23:59   #54 (permalink)
Registered User

tonyto333's Avatar

asta e ala viu:
http://www.hi5.com/friend/profile/di...serid=11151163

Old 20-02-2007, 00:02   #55 (permalink)

Ce de idioti isi fac veacul si pe Hi5-ul asta...

Quote:
Adriano says:
Asta e...asa a fost sa se intample....cand iti este scris sa mori...atunci se intampla...daca mergeau cu 50km/h si intra altul in ei...tot asa se intampla...pacat ca erau tineri ...aveau toata viatza inainte...Dumnezeu sa ierte...

86C415 is offline    Reply With Quote
Old 20-02-2007, 00:44   #56 (permalink)
L3 Artist

Ma intreb cum se simte parintele care a lasat pe mana unui pustan de 19 ani o masina de >250CP dupa o astfel de intamplare...

C3rE is offline    Reply With Quote
Old 20-02-2007, 00:50   #57 (permalink)
Tatal tau

Bimm3r's Avatar

450cp.

Old 20-02-2007, 01:41   #58 (permalink)
CBR
Moderator

CBR's Avatar

Nu vad legatura. 140CP - ~6s pana la 80km/h, ~8s pana la 100km/h. Nu iti trebuie neaparat 450CP sa ajungi la viteze mari.

Viteza nu ucide si nici CP. Idiotenia la volan da. Daca sti ca nu ai treaba cu sofatul, mergi legal, nu te dai rotund in fata femeilor. Dar unii nu prea inteleg asta... Deh, se vede nivelul de inteligenta a naibii de ridicat din profilurile de HI5.

PS: Daca cineva se intreaba, chiar nu simt nici un fel de simpatie pentru sofer. A cautat-o, a gasit-o.

CBR is offline    Reply With Quote
Old 20-02-2007, 02:17   #59 (permalink)
Registered User

tonyto333's Avatar

Quote:
Originally Posted by C3rE View Post
Ma intreb cum se simte parintele care a lasat pe mana unui pustan de 19 ani o masina de >250CP dupa o astfel de intamplare...
iti zic eu ca au zis ca ii iau o masina MARE, "sigura", cu sssshpe stele la euroncap... shhhpe airbag-uri, etc. etc.

cupa cum spunea CBR! Nu conteaza caii putere, nu conteaza cat de mare e masina si nici cate airbag-uri ai. La 200km/h te faci praf si cu tancu'

Old 20-02-2007, 07:36   #60 (permalink)
Armoured

Dragon Warrior's Avatar

Quote:
Originally Posted by CBR View Post
Viteza nu ucide si nici CP.
Nu, dar ajuta extrem de mult.

Quote:
Originally Posted by CBR View Post
Daca sti ca nu ai treaba cu sofatul, mergi legal, nu te dai rotund in fata femeilor. Dar unii nu prea inteleg asta...
...iar aia care au treaba cu soferia pot sa se dea linistiti cu 200km/h pe drumurile publice, unde orice asigurare din partea celorlalti participanti la trafic este anulata de viteza ta criminala, corect?

Spune asta si legiuitorului. Sa dea teste de aptitudini si sa ridice limitarile de viteza celor "capabili".

P.S. Eu cred ca omul avea treaba cu soferia. Dar deasemenea mai cred ca si Michael Schumacher avea sanse 95% sa dea coltul in conditii similare. Cu penele de paun au fost ceva probleme. Si cred ca toti am testat limitele masinii la un moment dat. Si toti am facut o liniuta cu o masina oprita paralel la semafor.

Cine zice ca nu, ori si-a luat permis la 40 de ani ori e femeie (alea au instincte razboinice mult diminuate), ori minte.

Dragon Warrior is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Auto

Thread Tools

Posting Rules